Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ISILDURU ışılım neydiyon?

Evdeki tehlike geçti mi?
Tehlikeli kaynanam hala bizde ,baklavalar bitti lahmacun ve böreklerde bitti , dün sarma dolma yaptım kendime az bulgurlu yaptım evdekilere pirinçte koydum benimki olabilitesi var karatay açısından bulgurlu kıymali

Bol gelen kot ceketimi daraltsam mi derken su düğmeler pıt deyip atyor
Geçen yil mart ayindan temmuza kadar diyet yapabildim sonra hamile kaldim. :d bende o ara 80 olmayi bekliyordim buyuk kiyafetleri daraltmak icin. İyiki beklemisim hamileyken giydim

Size yetismem zor olcak sanki masallah baya sayfa birikmiş canlandi buralar
Kahvati ve sonrasi simdilik temiz gidiyorum ama bu tatli istegi ne olacak? Allah yardımcımız olsun
Gün kurusu kayısı ceviz,kakaoya bulanmış muz bayağı etkili ama sen illa coşmak istiyorum diyorsan emziriyorsun hakkindir

ben utanirim ya izdiham eylemlerine katilmaya
bende pek girmem ya bı de gereksiz şeyler alabiliyorsun galeyana gelip
Minnak huzursuz yine,bu saat oldu mutfagimi anca toplayabildim..bi mutfağa bi onun yanına derken..temizlik hak getire,yemekten bahsetmiyorum bile
vala yapınca da aynı bütün olmazsa yarın temizlik ama yemek derdi sıkıntı vala ne yapsam derdi beni geriyor
Geçen yil mart ayindan temmuza kadar diyet yapabildim sonra hamile kaldim. :d bende o ara 80 olmayi bekliyordim buyuk kiyafetleri daraltmak icin. İyiki beklemisim hamileyken giydim
Ay bence de iyi ki daraltmamisiz bende elbiselerimi, tunikleri falan hep daralttircaktm iyi ki fırsatım olmamis hala içlerine giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…