- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ben yarın bakıcam A101 e inş kalmıştır.aldim canim zuccaciye tarzi bir magazada buldum ayni fiyatti da
Hepsi yakın bir bakayım :))Şok bim A101 bunların hepsine bu hafta geldin hepsimi gez bulursun herhalde
dün bimdeki adama sordum niye bulamiyorum hic biryerde yok diye sabahtan gelip aliyorlarmis o tür seyleriBen yarın bakıcam A101 e inş kalmıştır.
Evet malesef daha açılmadan kuyruk oluyor millet izdiham gibidün bimdeki adama sordum niye bulamiyorum hic biryerde yok diye sabahtan gelip aliyorlarmis o tür seyleri
ben utanirim ya izdiham eylemlerine katilmayaEvet malesef daha açılmadan kuyruk oluyor millet izdiham gibi
Kasiyer kanka yap hiç ugrasmiyorsun o zamanben utanirim ya izdiham eylemlerine katilmaya
aman dur o konuda mimliyimKasiyer kanka yap hiç ugrasmiyorsun o zaman
Tehlikeli kaynanam hala bizde ,baklavalar bitti lahmacun ve böreklerde bitti , dün sarma dolma yaptım kendime az bulgurlu yaptım evdekilere pirinçte koydum benimki olabilitesi var karatay açısından bulgurlu kıymali
Geçen yil mart ayindan temmuza kadar diyet yapabildim sonra hamile kaldim. :d bende o ara 80 olmayi bekliyordim buyuk kiyafetleri daraltmak icin. İyiki beklemisim hamileyken giydimBol gelen kot ceketimi daraltsam mi derken su düğmeler pıt deyip atyor
Yarin yarin bugun olmasınKilomu bildiriyoruz canolar öhö öhöm 90.5 oha
Gün kurusu kayısı ceviz,kakaoya bulanmış muz bayağı etkili ama sen illa coşmak istiyorum diyorsan emziriyorsun hakkindirSize yetismem zor olcak sanki masallah baya sayfa birikmiş canlandi buralar
Kahvati ve sonrasi simdilik temiz gidiyorumama bu tatli istegi ne olacak? Allah yardımcımız olsun
Size yetismem zor olcak sanki masallah baya sayfa birikmiş canlandi buralar
Kahvati ve sonrasi simdilik temiz gidiyorumama bu tatli istegi ne olacak? Allah yardımcımız olsun
bende pek girmem ya bı de gereksiz şeyler alabiliyorsun galeyana gelipben utanirim ya izdiham eylemlerine katilmaya
vala yapınca da aynı bütün olmazsa yarın temizlikMinnak huzursuz yine,bu saat oldu mutfagimi anca toplayabildim..bi mutfağa bi onun yanına derken..temizlik hak getire,yemekten bahsetmiyorum bile
Ay bence de iyi ki daraltmamisiz bende elbiselerimi, tunikleri falan hep daralttircaktm iyi ki fırsatım olmamis hala içlerine giriyorumGeçen yil mart ayindan temmuza kadar diyet yapabildim sonra hamile kaldim. :d bende o ara 80 olmayi bekliyordim buyuk kiyafetleri daraltmak icin. İyiki beklemisim hamileyken giydim
Kuru meyvelere biktim artik oyle diyim :/Gün kurusu kayısı ceviz,kakaoya bulanmış muz bayağı etkili ama sen illa coşmak istiyorum diyorsan emziriyorsun hakkindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?