Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

huzurunmeraklisi

Şu gardaşın bugün arabada 80 i gördü bee görmemle hızımı kesmem bir oldu bu sefer yavaşladım diye fırça yedim eşimden

wayyy anasını sayın seyircileeeerrrrr
helal be bacım, devamı gelir inşallah
bende anca kıyıdından kıyıdan gidem

bi inceleyin bakalım

wayyy anasını sayın seyircileeeerrrrr
helal be bacım, devamı gelir inşallah
bende anca kıyıdından kıyıdan gidem

Kız e5 te gidiyorum trafik akıyo yavaşlayınca kızıyo eşim herkes hızlı giderken yavaşlanmaz çok tehlikeli diye yedi beni.
Sen eve gelirken ara sokaklarda gör bacını o yan aynalara öyle öyle güzel tıklıyorum ki usulca

Ayyy sabah büyük başlangıç gelsin bakalım . Eylüle bu halimden 15 kilo eksik başlamalıyım . Ilk hedefim bu olsun bakalim .
@HasibeG
Sozen Yavruların doğum günü kutlu olsun
teşekkür ederim arkadaşım .
eşin haklı bonusum hızlı akan trafikte arada birinin yavaşlaması cok tehlikeli Allah korusun ama kullanmadan da öğrenemezsin bunu.gerektiğinde cocuklari getirip gotur kendisine ihtiyaç azalsın diye erkekler yardimci oluyor olmasına da ne biliyim bence akıllı kadın araba kullanmaz onun yerine kocasının onu heryere getirip götürmesini sağlar . 15 yildir araba kullanıyorum bunu geç farkettim malesef .öğrenmeyin hanımlar yapamıyor numarası çekin yoksa iş yükünüz çok artıyor demedi demeyin

bende sağ tarafta ki dubaları eziyorum
ama alışacağız bir gün

bende sağ tarafta ki dubaları eziyorum
ama alışacağız bir gün
Bonus yeni mi aldınız ehliyetleri kızlar bende korona çıktığı hafta sınavım oldu kazandım ama henüz ehliyeti alamadım göbeğim de büyüdüğü için artık surmuyorum da hiç

dizlerimi yormayacak bişeyler önerin
Canım senin bölgesel çalışman lazım. Popo kaldırma hareketleri var on ardan yap. Ve yaştığın sporda popoyu çalıştıran hareketleri tercih et. Benim de şu anda sıkıntı bacaklar. Özellikle iç bacak. Lesli deki sapa sola yürüme hareketlerini yapıyorm ben. Geçen defa 82 ya kadar inmştm.. Çok iyi olmuştu.84 ile 90 fark 6 kilo ama ben 30 kilo almşm gibi hissedyrm

Bonus yeni mi aldınız ehliyetleri kızlar bende korona çıktığı hafta sınavım oldu kazandım ama henüz ehliyeti alamadım göbeğim de büyüdüğü için artık surmuyorum da hiç

yok ya teeeee 2008 de aldım
ama nasip olmadı sürmek
kredi çektim araba alacaktım
corona yüzünden işlerim iptal oldu parayı harcamak istemedim
öylece bekliyor ama illa o arabayı sürerim (inşAllah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…