58 kg oldugumda bile yanlardan kalça cikardi. 115 kg yu dusunsene :/İşte sorunum o olmayan belimle su popo olur mu enine büyümek bu işte. Görüntüye aldanmayın 46-48 giyiyorum
huzurunmeraklisi
Şu gardaşın bugün arabada 80 i gördü beegörmemle hızımı kesmem bir oldu bu sefer yavaşladım diye fırça yedim eşimden
Ben de zayiflayinca yaniniza gelip aile fotosu cektirecektik size
@sözen
60kiloyum
ISILDURU
bengisu022
huzurunmeraklisi (farklı gruptan olman benden kurtulmanı sağlamıyor. )
wayyy anasını sayın seyircileeeerrrrr
helal be bacım, devamı gelir inşallah
bende anca kıyıdından kıyıdan gidem
O popisin biraz kalkması lazım.. spor şart..squatmi nedir,ondan lazım sana bence canım.İşte sorunum o olmayan belimle su popo olur mu enine büyümek bu işte. Görüntüye aldanmayın 46-48 giyiyorum
dizlerimi yormayacak bişeyler önerinO popisin biraz kalkması lazım.. spor şart..squatmi nedir,ondan lazım sana bence canım.
Canım kalçayı en güzel şekillendiren eriten şey squat ve yürüyüş bence halledieyecej vahimlikte değilİşte sorunum o olmayan belimle su popo olur mu enine büyümek bu işte. Görüntüye aldanmayın 46-48 giyiyorum
teşekkür ederim arkadaşım .
eşin haklı bonusum hızlı akan trafikte arada birinin yavaşlaması cok tehlikeli Allah korusun ama kullanmadan da öğrenemezsin bunu.gerektiğinde cocuklari getirip gotur kendisine ihtiyaç azalsın diye erkekler yardimci oluyor olmasına da ne biliyim bence akıllı kadın araba kullanmaz onun yerine kocasının onu heryere getirip götürmesini sağlar . 15 yildir araba kullanıyorum bunu geç farkettim malesef .öğrenmeyin hanımlar yapamıyor numarası çekin yoksa iş yükünüz çok artıyor demedi demeyinKız e5 te gidiyorum trafik akıyo yavaşlayınca kızıyo eşim herkes hızlı giderken yavaşlanmaz çok tehlikeli diye yedi beni.
Sen eve gelirken ara sokaklarda gör bacını o yan aynalara öyle öyle güzel tıklıyorum ki usulca
O konuda bi bilgim yok malesefdizlerimi yormayacak bişeyler önerin
Kız e5 te gidiyorum trafik akıyo yavaşlayınca kızıyo eşim herkes hızlı giderken yavaşlanmaz çok tehlikeli diye yedi beni.
Sen eve gelirken ara sokaklarda gör bacını o yan aynalara öyle öyle güzel tıklıyorum ki usulca
bende sağ tarafta ki dubaları eziyorum
ama alışacağız bir gün
Canım senin bölgesel çalışman lazım. Popo kaldırma hareketleri var on ardan yap. Ve yaştığın sporda popoyu çalıştıran hareketleri tercih et. Benim de şu anda sıkıntı bacaklar. Özellikle iç bacak. Lesli deki sapa sola yürüme hareketlerini yapıyorm ben. Geçen defa 82 ya kadar inmştm.. Çok iyi olmuştu.84 ile 90 fark 6 kilo ama ben 30 kilo almşm gibi hissedyrmdizlerimi yormayacak bişeyler önerin
Bacakların nasıl ince maşallahFotoğrafta çok belli mi bilemiyorum ama ilk fotoğrafta 99 kg'ydum ikincide 82 kg'um squat ve yürüyüş baya toparlamisti
Saol canım bacaklarım da hiç incelme olmadı desem yeridir bı iki cm belki ama kalça bel kısmından en kötü 10-11 cm incelme söz konusu olmuştuBacakların nasıl ince maşallah
Bonus yeni mi aldınız ehliyetleri kızlar bende korona çıktığı hafta sınavım oldu kazandım ama henüz ehliyeti alamadım göbeğim de büyüdüğü için artık surmuyorum da hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?