- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
hay MasAllah baya olmuş senin cnm bennde doğumdan sonra insAllah ehliyetimi alırsam unutmmak için pratik yaparım çok zevkli ciddne araba sürmekyok ya teeeee 2008 de aldım
ama nasip olmadı sürmek
kredi çektim araba alacaktım
corona yüzünden işlerim iptal oldu parayı harcamak istemedim
öylece bekliyorama illa o arabayı sürerim (inşAllah)
Bende yapamam herhlde ya acayip alışkanlık oldubenim gibi adam 3 gündür telefonsuz
bilgisayardan giriyorum bi kaç kere ama yok arkadaş
telefon, whatsapp benim bi parcam
şimdi kavuştum cok mesudum
bende sağ tarafta ki dubaları eziyorum
ama alışacağız bir gün
Bonus yeni mi aldınız ehliyetleri kızlar bende korona çıktığı hafta sınavım oldu kazandım ama henüz ehliyeti alamadım göbeğim de büyüdüğü için artık surmuyorum da hiç
Kızılcık sopası vardı sankiYemin ediyorum yılın darbesini ablamdan yedim, öğlen dünden kalan şehriye pilavı vardı onu yedik akşam çorba yeriz diye ablam supriz yapacağım size dedi çıktı , eve bir geldi ki elinde yarim köfte ekmekler , yedik
Lesli iyi canım zorlamiyor
Kilosu yüksek olanlara uygun oturarak kardiyo bu dizede baskı yok tabiki.
Mthn83 dizde sorun varsa squat yapma yer hareketleri yapabilirsin. Yada ayakta sağ sol ön arka bacak açma dizi hiç bükmeden.
Bide leslideki diz yukarı ve geri tekmeler
Dar ağacı, hiç diyet zamanı da böyle birşey yapmadım başıma gelmedi, hepKızılcık sopası vardı sanki
Ayyy bne daha fenasını yaptım. Sabah az ekmekli 2 dilim kahvaltı yaptım 2 litre su içtim akşam yemeği için az nohut yedim ekmeksiz daha da yarına öbür güne kaldı yerim bitmedi kör olasıcaYemin ediyorum yılın darbesini ablamdan yedim, öğlen dünden kalan şehriye pilavı vardı onu yedik akşam çorba yeriz diye ablam supriz yapacağım size dedi çıktı , eve bir geldi ki elinde yarim köfte ekmekler , yedik
Tatlıyı boşver düşünürsem tansiyonum düşecek yine , tartı yok mu tartı?Ayyy bne daha fenasını yaptım. Sabah az ekmekli 2 dilim kahvaltı yaptım 2 litre su içtim akşam yemeği için az nohut yedim ekmeksiz daha da yarına öbür güne kaldı yerim bitmedi kör olasıcaEşim geldi elinde ekmek kadayıfı
Eşim evde A101 de kalmışsa yarın alıcam inş.Tatlıyı boşver düşünürsem tansiyonum düşecek yine , tartı yok mu tartı?
Evet su orucu yapmak istiyorumMerhaba. Su diyeti derken su orucu gibi mi?
Evet su orucu
Evet su orucu yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?