Adım sayarin ne benimki telefondan net olmuyor9 bin. Adım attm bir de tebriks bana
Boyun kaç. Bende 76.8 boyum 170ah ya76.65 simdi tartildim canim
Ellerine sağlık tatlım29 MAYIS KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 74FRIDA ? 116.1 2 Sozen ? 93.2 3 huzurunmeraklisi ? 93.5 4 Bulamiyorum 107 91.3 5 MuMu85 91 79.9 6 bengisu022 103 90.3 7 E eboe 109 103.9 8 Pembe Lotus 88.5 88.5 9 Bonus ? 111.8 10 Amine Busra ? 111.7 11 Mefkurem ? 100.4 12 N Nana ? 74.5 13 Mthn83 ? 76.8 14 60kiloyum ? 80.6 15 ISILDURU 103 89.7 16 Minik Duduklu Tencere ? 86.1 17 OGULCUKLARIM 175.3 145.6 18 ayseMsb ? 76.6
Oyy bide spor tablosu diyorsunGüzel arkadaşlarım yeni tablomuz bu şekilde
- Başlangıç kiloları eksik olanlar gördükleri en yüksek kiloyu haftaya cuma günü kilo bildirimlerine eklerse onları da tamamlarım.
- Önümüzdeki haftadan itibaren cuma günleri mümkün olduğu kadar erken saatlerde bildirimleri unutmayalım. Erken tamamlanırsa gün içinde listeyi hazırlayabilirim.
- Bildirimleri
geçen hafta.........
bu hafta..........
fark...........
şeklinde yaparsanız benim için daha kolay olmuş olur
- Spor dakikalarını haftalık toplam dakika olarak yazanlar olursa spor tablosunun da yapacağım
- 2. hafta bildirimlerimizle beraber yarışımız da başlamış olacak dereceleri de o zaman yazacağım
- Eskiden olduğu gibi 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkartılacak, 2 hafta sonra dahil edilecek. .
- Yeni gelenler de 2 hafta sonra listeye dahil olacak.Bunun sebebi bir gelip listeye girip selamı sabahı kesen kişilerdir.
Gazamız mübarek olsun
Kızlar takip yapılıyor mu bu grupta? Konu sahibi aktif mi ?
GünaydınGünaydın
Mutlu haftasonları
Gelsin menü
Sabah 09:30 gibi 2 dilim tb ekmeğinden yagsiz tost 4zeytin 3 çatal domates salatalık
Aralarda bi şeftali bi kayısı
18:15 de bi tabak mercimek çorbası,köfte çeri domates salatalık 2dilim tb ekmeği
Saat 9gibi biraz kiraz yerim
Yeşil çay icerim
Su 3lt tamamliycam spor hiç oturmadım evde
Menüm
Sabah
Yok ( apa 3.seviye tek ögün ) ( tek ögün saglikli degil demen diye not düsüyorum)
Aksam
Bulgur pilavi
Cacik
Salata
Sabah domates salatalık biber peynir 2 dilim ekmek
Öğlen 1 elma
Akşam üstü 2 kayısı
Akşam nohut yemeği 2 dilim ekmek
1,5 litre su.
Ama canım deli gibi tatlı çekiyor. Her akşam yemeğinden sonra böyle oluyorum ya :/
Gelsin menüüü
Kah 1 d ekmek 2 çilek reçelden 7d fırında patates patlıcan domates yoğurt peynir
Öğlen 1 kaşk pilav 3.5 badem
Akşam 1 t bak dolusu tavuklu pilav
Et cacık 1 ince d karpuz(yılın ilk karpuzunu yedim) kavrulmuş taze soğan peynirli
Menu bildireyim
Sabah 2 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık, domates, közlenmiş yeşil biber 3 tane, 3 ceviz, çay
Ara kahve, yeşil çay,su
Akşam
2 kıymalı dolma pirinç yok, 1 kase yoğurt, 2 ısırık gözleme, 1 şinitzel
Ara yeşil çay, su
Spor 45 dk yürüyüş
Gayet başarılı bir menü zamanla inş tatlı isteklerimizde gecerBen ne yedim dün yazayım. Doymıycam stresiyle gereksiz yediğim şeyler oldu ilk günüm pek başarılı değildi gibi.
Ekmek yemim dedikçe ekmek yemek zorunda hissetmem
Bunlar geçici geçicek biliyorum.
Kahvaltı 10:45
3 haşlanmış yumurta
1 çavdar tost
6-7 zeytin, domates
15:00
2 çorba kaşığı dondurma hazır külahta
3 tane ceviz
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
Küçük tabakta taze fasulye
Bol havuç salatası + 2-3 tane köz kapya
2 dilim çavdar 1 kase yoğurt
Geceye doğru badem şekeri yedim 2-3 tane
1,5 litre su
Spor yok
Eve ne zamandır dondurma alınıyor onlar yiyo ben yemek istemiyorum ramazanda en rahat bıraktığım zamanda bile yemedim canım istemedi.
Bugün yediğim o kadar anlamsız ki.
Aç değildim o kahvaltı beni tutuyo baya tamamen aranmaktan kaynaklı yedim dondurmayıda şekeride.
Gayet başarılı bir menü zamanla inş tatlı isteklerimizde gecer
Evet canım aceleden yaptım tostuMaşallah suyun çok iyi.Sabah yumurtada yesen daha iyi olur sanki işin gücün vardı acele yemiş olabilirsin.
Sana ne yorum yapayım ki
Hayırlı olsun 3.seviye.
Musluğum canom sabah yumurta yemezsen tokluk süren kısa oluyo yumurta ekle mutlaka.
Ve 2 kere meyve yemek yerine güzel bi öğle yemeği ye sabah kahvaltıyı erken yapıyosan eğer.
Akşam nohutun yanında 1 kasede yoğurt olsun mesela. Derdimiz az yemek değil şu an herşeyden dengeli yemeyi bi oturtmak.
İlk günden çok kısıp az yersen mutsuz olursun.
Akşamları tatlı yeme adetini önce meyveye çevirip sonra bırakırsın.
Öğlen pilav değil başka bişey akşamda dolu tabak pilav olmayaymış iyiymiş kuzum.
Çünkü sabahta patates yemişsin.
Pilav patates yerizde mümkün oldukça haftada 1 ve tek öğünde.
Suyunu yazmamışsın sporunda yok.
Voyyy ne güzel menü herşeyden var
Yürüyüşte var sen suyuda güzel içersin
Evet canım aceleden yaptım tostu
Bugün mutfak dolabı iç dış temizlenecek
Kapılar camlar sırada inş 2gunde bitiririm
Ahhh evet bende heryerim şiş bunu kendime neden yapıyorum diye üzülüyorum aynalarla barisalim kiloları verdikceGeçicek ya geçmese nolur ben aynaya rahat bakmak istiyorum.
Sanada kolay gelsinBende mutfak temizliğindeyim iç dış kolay gelsin sanada.
Sanada kolay gelsin
Limonlu ılık suyumu içip güne başlıycam
3 mil lesli yaptım zorla. Dizlerim beni korkutuyor gerçekten. Hiç zinde değilim. Spor yapınca insanın enerjisi artar yaptıkça yapasi gelir. Niye böyle gözüm sürekli sürede bitsin artık diye.
Dün menü yazmadım mı
Çok değerli görmedim menümü demekki.
Sabah incir zeytin kürü
Öğlen tavuk dürüm
Ara çikolata miktarı bana kalsın
Akşam incir zeytin kürü
Toplam 1.5 lt su. 2 SB yeşil çay.
Gün içinde bol bol merdiven inip çıktım. Ayrıca sporum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?