- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
Aynı boydayız. 168 ama kilo 90. Hedef74 sana ulaşmakBenimde ilk zamanlar öyleydi60 kiloyu bir gör bak bakalim 70 ler geliyor mu aklının ucuna
Canım ben saglikciyim hastalarim hep yaslilar. Gevşemiş deriler sertleşmiş damarlar. Böyle dolgun dolgun görünce hoşuma gidiyor. Babamda eşimde öyle oklava gibi damarları görünce hele. Bazen damarlarima masaj yaparım. Gevşeyip zor bulunmasın diyeNiye damar görünce dayanamiyorsun
Bende kendi ayaklarimi resimden bakinca ayaklarim bile kilo almis diye dertlendim
Olsun neyse ne. Nana nere gitti
Benim damarlarimi da çok begenirlerCanım ben saglikciyim hastalarim hep yaslilar. Gevşemiş deriler sertleşmiş damarlar. Böyle dolgun dolgun görünce hoşuma gidiyor. Babamda eşimde öyle oklava gibi damarları görünce hele. Bazen damarlarima masaj yaparım. Gevşeyip zor bulunmasın diye
Korono topiginden galiba ben bakamadım ama ordandir dedi arkadaşlarOlsun neyse ne. Nana nere gitti
En sevdiğim çok şükür çok boş çıktığım hasta yok ama yinede geriliyorum ora olmadı bura bura olmadı şura offBenim damarlarimi da çok begenirlerbeyaz tenliyim
Yemyeşil durur ilk atışta kanı hupletiyorlar
Tahmin edebiliyorim çocuklarda en çok o sorun yaşanıyorEn sevdiğim çok şükür çok boş çıktığım hasta yok ama yinede geriliyorum ora olmadı bura bura olmadı şura off
Benimkiler yaşlı canım 70-90-100.Tahmin edebiliyorim çocuklarda en çok o sorun yaşanıyor
Valla yapın kızlar. Ben cooook şişmanken damarlarım hiç gorunmezdi. Zayıflayıp ortaya çıkınca bı sevindim ki. Kollarimi sıvayıp severdim. Takıntı olmuştu.
Sabah domates salatalık biber peynir 2 dilim ekmek
Öğlen 1 elma
Akşam üstü 2 kayısı
Akşam nohut yemeği 2 dilim ekmek
1,5 litre su.
Ama canım deli gibi tatlı çekiyor. Her akşam yemeğinden sonra böyle oluyorum ya :/
Herkese merhabaEvlendim ve hızla kilo almaya başladım. Çocuk oldu emzirirken iyice aldım. 108.7 kilo ile diyetisyene gittim.
İki ay diyetisyen ile sonra kendim dikkat ederek 98’e düştüm. Çarşamba günü tekrar başladım diyetisyene. Pazartesi kontrolüm var .Şimdilik iyi gidiyor ☺
Öff meyve yiyecektim kız hsls uyumadı onunla uğraşıyorum :/Muslukum saatleride yaz bi dahakine.
Meyve ve sütle ara öğün yap istersen yada meyve yemeyeyim bu saatte dersen tarçınlı süt olur.
İnşallah. Yolum çok uzunMerhabane güzel 10 kiloyı vermişsin bile.
İnş istediğin kiloya inersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?