Günaydinnnnnnnnnnn
Yanlız değilsin benimde gözüm hep dakikada bitsede kurtulsam gibi3 mil lesli yaptım zorla. Dizlerim beni korkutuyor gerçekten. Hiç zinde değilim. Spor yapınca insanın enerjisi artar yaptıkça yapasi gelir. Niye böyle gözüm sürekli sürede bitsin artık diye.
Dün menü yazmadım mı
Çok değerli görmedim menümü demekki.
Sabah incir zeytin kürü
Öğlen tavuk dürüm
Ara çikolata miktarı bana kalsın
Akşam incir zeytin kürü
Toplam 1.5 lt su. 2 SB yeşil çay.
Gün içinde bol bol merdiven inip çıktım. Ayrıca sporum yok
Diğer gurubada yazmamış onlarda merak etti, birkaç gündür mutsuzum hasta gibiyim yazıyordu zaten, valla benimde heryerim ağrıyor evlere kapandık mutsuzlaştıkGirip yazmaması üzdü beni.
Kötüyüm desin halden anlamıycakmıyız?
Yaşaşın tablomunuz29 MAYIS KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 74FRIDA ? 116.1 2 @Sozen ? 93.2 3 @huzurunmeraklisi ? 93.5 4 @HasibeG 107 91.3 5 MuMu85 91 79.9 6 bengisu022 103 90.3 7 @eboe 109 103.9 8 @Beyazkugu87 88.5 88.5 9 Bonus ? 111.8 10 @aijoo ? 111.7 11 @mefkurem ? 100.4 12 @Nana ? 74.5 13 @yst38 ? 76.8 14 60kiloyum ? 80.6 15 ISILDURU 103 89.7 16 @Minik Meleklerim ? 86.1 17 @OGULCUKLARIM 175.3 145.6 18 @ayseMsb ? 76.6
Tamam canımEksik menüler var niçünn belki benim gibi kalkınca yazarsınız.
Aman menü yazmaya çok dikkat edelim burda verebilmenin yüzde 60 ı menü yazmak.
@Minik Meleklerim
@ayseMsb
@yst38
@huzurunmeraklisi
@Sozen
74FRIDA
@mefkurem
60kiloyum
@aijoo
@Tgcervanne0133
@HasibeG
Etiket yapalım gelsin. vallaha yeri beliiDiğer gurubada yazmamış onlarda merak etti, birkaç gündür mutsuzum hasta gibiyim yazıyordu zaten, valla benimde heryerim ağrıyor evlere kapandık mutsuzlaştık
o tek ögün yedi benii aciiimmmmmOha enerji püskürttü tek öğünde böylemi oluyogünaydın
nasil bardak lezzetli miydi ?Dün günüm güzel geçti aslında eve geldim saat 18:30 du evdekiler aç hafta sonu diye alışveriş yapmak lazım eeee yordunumda
Yemek olarak iç hazırladım fırıncıya verdim alışveriş yaptım dışarda herşeyi toparlayıp geldim saat 8 i geçerken bir pide bir bardak yedim
Çok aç değildim pideyide az yeseydin bari onuda yapmadım akşamları yorgunluk ve stres bana yemek yedirtiyor
Telefonun. Adım Sayarını kullanyrö canım dün iyi yürüdüm. Sitenin bahçesinde tur atttım.Adım sayarin ne benimki telefondan net olmuyor
Boyun kaç. Bende 76.8 boyum 170
Ellerine sağlık tatlım
Oyy bide spor tablosu diyorsun
Benim de yapmam lazım. Bi başlayabilsem.Bende mutfak temizliğindeyim iç dış kolay gelsin sanada.
nasil bardak lezzetli miydi ?
Dün gece kızık hiç uyumadı desem yeridir. Sabaha karşı uyuduk 8 de uyandıtüm evin oda kapılarını kapatıp ben uyudum az önce kalktım düzenim olmuyor bu kız düzen sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?