Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menu bildireyim
Sabah 2 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık, domates, közlenmiş yeşil biber 3 tane, 3 ceviz, çay

Ara kahve, yeşil çay,su

Akşam
2 kıymalı dolma pirinç yok, 1 kase yoğurt, 2 ısırık gözleme, 1 şinitzel

Ara yeşil çay, su

Spor 45 dk yürüyüş

Cok karbon almissin sanki

Iyi geceler kizlar
Insallah cnm ❤❤
Tesekkur ederim cnm.
Kiliclari cekelim diyorsun yani
Olur bana uyar haftaya cuma yuzdelerimizi yaristiririz kilolarimiz yakin degil cunku
Bende 31 agustosta 32 tasinda olcam insallah boyum 168
Tum saglikcilarda var o. Ben de cocuklarimin damarlarina bakardim ara sira (uzun zaman cocuk servisinde calisinca)

Eline saglik cnm

Ben de 97.7’yim

Güzel arkadaşlarım yeni tablomuz bu şekilde

• Başlangıç kiloları eksik olanlar gördükleri en yüksek kiloyu haftaya cuma günü kilo bildirimlerine eklerse onları da tamamlarım.

• Önümüzdeki haftadan itibaren cuma günleri mümkün olduğu kadar erken saatlerde bildirimleri unutmayalım. Erken tamamlanırsa gün içinde listeyi hazırlayabilirim.

• Bildirimleri

geçen hafta.........
bu hafta..........
fark...........

şeklinde yaparsanız benim için daha kolay olmuş olur

• Spor dakikalarını haftalık toplam dakika olarak yazanlar olursa spor tablosunun da yapacağım

• 2. hafta bildirimlerimizle beraber yarışımız da başlamış olacak dereceleri de o zaman yazacağım

• Eskiden olduğu gibi 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkartılacak, 2 hafta sonra dahil edilecek. .

• Yeni gelenler de 2 hafta sonra listeye dahil olacak.Bunun sebebi bir gelip listeye girip selamı sabahı kesen kişilerdir.

Gazamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…