Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yani sonuçta gelinlik damatlık giymiyor mu kimse benim arkadaş evlendi daha dün iki gün çekim yaptilar
Yaaa şöyle benimde büsürü düğünü ertelenmiş tanıdığım var duyuyorum tabiii bu durum tüm sektörleri etkilendi işe başladık ama nasıl olucak eskisine nazaran müşteriler yarı yarıya azaldı mesella benim 5 calışanım varken 1 e düşürdük pazartesi 2. Elemanda gelicek duruma göre elamanları tekrar takviye yapacağız ....

Allah yardımcımız olsun vala çok etkilendi herkes herşey aksadı düzelir inşAllah yavaş yavas

Tunaydin millet

eline saglik cnm
Bugun yazmaya baslicam insallah

Yaavv millet evleniyorsa misafirsiz nikah yapıyor, müşteriye en azından size hatıra resimleriniz olsun desen.....

kimse salonsuz düğün istemiyor, 4-5 kişi nikahtan evleniyor anca onları çekebiliyoruz
kalanı. salonları bekliyor , dış çekimini yaptır rahatla işte

Ben o kadar çok su içiyorum ki bilmiyorum inan

Çoook uzun yıllar önce diyetisyene gitmiştim ilk önce normal diyet listesiyle başladım kilo veremedim sonra başka diyetisyen buldum oraya gittim durumu anlattım. Bana akşam saat 6 ya kadar her iki saatte bir ya yarım su bardağı yoğurt veya yarım su bardağı leblebi ya da kayısı vermişti. Bunu yaptım bir ayda 76 kilo olmuştum. Bir de detoks suyu vermişti tarif ama onu unuttum nasıl olduğunu. Haftada 2 kilo verdim. Aklım çeliniyor yine onu mu yapsam diye ama beni çok yoruyordu açlık

evet eskiye göre nerdeyse bisey yemedim

Başka bişey yokmu

Evdeysen sal gitsin. Benim gibi bı şoför bı Dr ile araçta tıkılıp kalmadık tan sonra

salmasına salayım da , tükenmiyor ki
üşüttüm galiba ya da psikolojik
2 gündür yürüyorum geçer gibi oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…