- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İnş bu sefer dikkat ederek kilo veririm. Zaten bu ihtaş varken diyet yapmak bana artık zorKilo vermen açlığa bağlı değil tabiki o olsa olsa 3 günlük detoks falan olur
Benimde dönem dönem çok oluyor eşim Tüpraş ta yok sendeki gaz dersalmasına salayım da , tükenmiyor ki
üşüttüm galiba ya da psikolojik
2 gündür yürüyorum geçer gibi oldu sanki
ben armutum*KUM SAATİ GRUBU*
@Nana
M Musluk Suyu
@ayseMsb
Tgcervanne0133
MuMu85
@Minik Meleklerim
Nasılsıniz kızlar
Başka bi isim bulana kadar budur.
Eki Görüntüle 2641942
Tatli krizleri icin kahve yani hurma tavsiye ederim veya muzu kakaoya batirip yiyebilirsin. Ilk günler zorlanman normal hemen su koyvermek yok äyleKahvaltı saat 11de
3 çeri domates yarım salatalık 3 biber 2 dilim ekmekBonus evde yumurta ve yoğurt var sanıyordum meğer yokmuş yasaktan sonra aldırırım.
Saat 1 de sanırım şekerim düştü yarım avuçtan az leblebi 2 kuru kayısı yedim toparladım
Öğle yemeği yemecektim ama çok acıktım saat 3 bucuk gibi 2 köfte ekmeksiz
Saat 6 bucukta
Yarım kase mercimek çorbası 2 bulgurlu az yağlı biber dolması ekmeksiz.
1,5 litre su ve sayamadığım kadar çok şekersiz çay.
Yine canım tatlı çekiyor 9 da az kiraz yerim belki :/ şeytanda dürtüyor çaya şeker at diye
Ya sanırım ben bu işi beceremiyorum :/
Zorlama yıda geçtim sanki çok yiyorumTatli krizleri icin kahve yani hurma tavsiye ederim veya muzu kakaoya batirip yiyebilirsin. Ilk günler zorlanman normal hemen su koyvermek yok äyle
Cok degilki yediklerinKahvaltı saat 11de
3 çeri domates yarım salatalık 3 biber 2 dilim ekmekBonus evde yumurta ve yoğurt var sanıyordum meğer yokmuş yasaktan sonra aldırırım.
Saat 1 de sanırım şekerim düştü yarım avuçtan az leblebi 2 kuru kayısı yedim toparladım
Saat 6 bucukta
Yine canım tatlı çekiyor 9 da az kiraz yerim belki :/ şeytanda dürtüyor çaya şeker at diye
Sen seytana uyma canımKahvaltı saat 11de
Saat 6 bucukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?