Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menü
Uyanınca şekersiz türk kahvesi yanında 6 adet badem

Sabah
Salçalı 2 yumurta, peynir, 1 tatlı kaşığı süt kaymagi, 1cay bardağı süt , 250 ml kefir,3 ceviz

Ara
kahve, yeşil çay

Akşam
4 köfte, 1 çatal pilav, domates ,soğan ,biber közde, 2 yemek kaşığı süt kaymagi, 1 bardak ayran, 5 kiraz, 5 çilek, 1 çatal browni, 1 tk dondurma

Ara
kahve ,yeşil çay, 2 litre su

Spor 45 dk kosu bandında tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Aksam cok mu olmus ne :)

Yürüyüş olmasaydı zopaaaa geliyordu zopaaa
Akşami az tut balım,seni seviyoreee

Selam kızlar.masallah buralar hareketlenmiş gruplarda hepinize başarılar.bende en sonunda kocamı ikna ettim ve diyete başladı.tabi havaların ısınmasıyla kısa kollu gömlekleri kazanmayınca tutuştu desem daha doğru olur.tabi hain erkek metabolizması hızlı çalıştı çarşambadan beri diyette bu akşam tartı-3.5 gösterdi.ben şok.insallah böyle devam ederiz karı koca

Iyi geceler kizlar
Yatmadan menumu vereyim
12.00 beyaz peynir, 7 yesil zeytin, domates, salatalik, cay, 1 kucuk kase findik, 1 tatli kasigi acika
15.00 nescafe
17.30 2 lahmacun (bimde satilan dondurulmus lahmacundan cok buyuk degildi yani) 1 bardak ayran
22.00 sade soda
2.5 lt su
Spora niyetlendim ama kizlar bahceden gelince yapamadim malesef onun disinca bolca ev isi
Bonus

Grubumuzun adi nedir bu arada

Herkese iyi geceler. İlk menümü yazıyorum

Kahvaltı: klasik diyet kahvaltı, 7 badem, 2 dilim ekmek
Öğlen 1 kepçe çorba, 4yk taze fasulye
Akşam 2 kepçe çorba, 5 köfte, salata

Ara öğün olarak meyve ve yoğurt yemem gerekiyordu ama kızımı uyuturken zaman geçti, yiyemedim.

Bugünü kaçamaksın bitiriyorum çok şükür

Sabah

Ceyrek ekmek
1 tane Domates - peynir
Şekersiz çay 3-4 c.bardagi
2 yumurtadan omlet

Gün boyu düzgün bir öğün olmadı

Arada bir dilim karpuz

Öğlen niyetine

Bir Eti tutku (1adet) paket değil
4 hurma
2 ceviz

1kase tavuk çorbası
Biraz yoğurt
Avuc kadar peynirli börek
Ekmek hiç yok

2 litre su
20 dk yürüyus

N Nana Bonus :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…