- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.278
- 548
Ne olursan ol yine gelKızlar ben menümü yazacağım ama önden su bilgiyi vereyim ekmeği ilerleryen günlerde tamamen keseceğim birde normal öğünde bir somon ekmek yiyen birini düşünün onun diyet listesi ne kadar diyetik olursa
Özel gün ödem sanırım2 günde nasıl 7 kg ?
Kızlar kalori bazında baksanız bı çok yemiş görünmüyorsunuz. Aksamı kısmak zor benim için. Gün içinde yediklerini hareketle destekliyoruz ama akşam zaten yorgunsun bide yemek. Bugün 75 çıktım. 2 günde 7 kg
Bana gelmiyo ama belki bildirimlerden kapatmışımdırEtiketlere bildiriö gidiyor mu? bi deyin bana.
O 700 Gr miş yanlış olmuş kafam hala 80 lerde2 günde nasıl 7 kg ?
Banada gelmiyorEtiketlere bildiriö gidiyor mu? bi deyin bana.
Gelmiyor BonuscumEtiketlere bildiriö gidiyor mu? bi deyin bana.
Bana bildirim geldiEtiketlere bildiriö gidiyor mu? bi deyin bana.
Tam buğday ekmeği yerseniz 90 kilo üstüyseniz 4 dilim yiyebilirsiniz aslında. Ama öğün atlamamalı ve proteini çoğaltmalısınız. Öğlen sebze, akşamları haftada iki gün kırmızı et, iki gün baklagil, iki gün balık, bir gün tavuk şeklinde sağlıklı olabilirSabah
Ceyrek ekmek
1 tane Domates - peynir
Şekersiz çay 3-4 c.bardagi
2 yumurtadan omlet
Gün boyu düzgün bir öğün olmadı
Arada bir dilim karpuz
Öğlen niyetine
Bir Eti tutku (1adet) paket değil
4 hurma
2 ceviz
1kase tavuk çorbası
Biraz yoğurt
Avuc kadar peynirli börek
Ekmek hiç yok
2 litre su
20 dk yürüyus
N NanaBonus :))
Bana gelmediEtiketlere bildiriö gidiyor mu? bi deyin bana.
İnşallah olacak dün kötü bir gün du bu kadar olduTam buğday ekmeği yerseniz 90 kilo üstüyseniz 4 dilim yiyebilirsiniz aslında. Ama öğün atlamamalı ve proteini çoğaltmalısınız. Öğlen sebze, akşamları haftada iki gün kırmızı et, iki gün baklagil, iki gün balık, bir gün tavuk şeklinde sağlıklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?