- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
İnşallah. Ben de çikolata bağımlısıyım. Çarşamba günü diyetisyenle başladım. İnşallah devam edeceğim. İsterseniz listemi paylaşabilirimİnşallah olacak dün kötü bir gün du bu kadar oldu
Etiketlere bildiriö gidiyor mu? bi deyin bana.
Tabi ki isterim ben 74 kilo ile diyetisyen e gittim bir ay sonra 76 olunca daha gitmedim ama benden kaynaklıİnşallah. Ben de çikolata bağımlısıyım. Çarşamba günü diyetisyenle başladım. İnşallah devam edeceğim. İsterseniz listemi paylaşabilirim
Benim de dünden börek kaldı oğlumun hepsini bitirmesi lazımPazar kahvaltısı mağduru oldum börek ziflendim
Pazar kahvaltısı mağduru oldum börek ziflendim
Bende çeyrek simit yedim tadı hala damağımdaPazar kahvaltısı mağduru oldum börek ziflendim
Bende çeyrek simit yedim tadı hala damağımda
Benim bir kuzenim var bildim bileli 48 -49 kilo 50 olsa deliriyor kadin 38 yaşında ve 2 normal doğum yaptı sırf sezeryan göbeği kalmasın diye çatır çatır doğurdu valla biz sarma sarıp yerken o mekik çeker yemezdi velhasıl irade şart bu işte manken gibi geziyor ben ise hep şişko
Geçenlerde konuştuk kiz sen bir lokma alır ikinciyi düşünürsün yiyim mi yemeyim mi diye dedim kocası kızmasın diye ablacım iştahım yok diyor halbuki yaLannn hepsi fit kalma çabası
Bonus bizede fit kızlar gurubu yaz bacı isimsiz kaldikBildirim kontrolü
KUM SAATİ GRUBU
N Nana
M Musluk Suyu
ayseMsb
Tgcervanne0133
MuMu85
Mthn83
Minik Duduklu Tencere
2.grup
E eboe
Bonus
@HasibeG
OGULCUKLARIM
@aijoo
74FRIDA
Mefkurem
3.grup
60kiloyum
Pembe Lotus
ISILDURU
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
maralgozlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?