Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah. Ben de çikolata bağımlısıyım. Çarşamba günü diyetisyenle başladım. İnşallah devam edeceğim. İsterseniz listemi paylaşabilirim
Tabi ki isterim ben 74 kilo ile diyetisyen e gittim bir ay sonra 76 olunca daha gitmedim ama benden kaynaklı

ortalama 93-95 arası gidip geliyorum
elalem 2 kilo alınca hemen fark ediliyor
ben 8-10 kilo versem bile milim bi fark yok
niyeeeeeee çünkü çok şişkoyum en az 15-20 kg vermeliyim ki adamlar
hımmm sanki bi kaç yüz gram vermişsin diyebilsinler

söylemesi ayıptır ikinci cocuk için çalışmalar başladı
ne zaman nasip olur bilmiyorum ama ilk bebekte çok yemiştim 12 kilo aldım da 95 e falan ulaştım
şimdi 95 kilo ile hamile kalsam ne kadar alırım bilmiyorum hemaaaaa 3lü rakamı görmek istemiyorum
cok dikkat etmeliyim, ilk iş abur cuburu cok kıstım ikinci iş tamamen bıraakmak önümğzde ki hafta umutluyum kendimden
10 gün içinde 90 olmayı hedefliyorum

Benim bir kuzenim var bildim bileli 48 -49 kilo 50 olsa deliriyor kadin 38 yaşında ve 2 normal doğum yaptı sırf sezeryan göbeği kalmasın diye çatır çatır doğurdu valla biz sarma sarıp yerken o mekik çeker yemezdi velhasıl irade şart bu işte manken gibi geziyor ben ise hep şişko
Geçenlerde konuştuk kiz sen bir lokma alır ikinciyi düşünürsün yiyim mi yemeyim mi diye dedim kocası kızmasın diye ablacım iştahım yok diyor halbuki yaLannn hepsi fit kalma çabası

KUM SAATİ GRUBU
N Nana
M Musluk Suyu
ayseMsb
Tgcervanne0133
MuMu85
Mthn83
Minik Duduklu Tencere

Evet fit olma yolunda adım atmış güzeller. Nasılsıniz.
Bugün sabah incir zeytin kürü ile kahvaltı yaptım bide zencefilli içecek
Öğlen ailemle kahvaltı yaptım
Akşam yine incir zeytin düşünüyorum.
Bugün hiiiic spor yapasim yok.
Her saat başı birisi su hatırlatması yapsın lütfen.
Görsel de eklerseniz harika olur

Kocam benim için lokma saysın be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…