Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yüksek kilolarda aslında daha çabuk fark edilir kilo verildiği bı yerde yanlış yapıyor olmayasin ya da etrafındakiler söylemeyen cinsten hiç diyetisyene gittin mi yağdan verilen kilolar daha çabuk fark ediliyor genelde sanırım bı de Spor şart sıkılasmak için ben iki kilo versemde alsam belli olur genelde çünki.. karşındakinin niyetine de bakar açıkçası bı akrabam var bı kilo alsam hemen aaaa kilo mu aldın der ama 5 kilo versem kolay kolay kilo vermişsin demez çünki kendisinde verme çabası yok hep karşısındaki eleştirmeyi sever kilo muhabbetini hiç açmaz başkalarının başarısızlıgiyla beslenir onları takmamak gerek
Rabbim sağlıkla ikinci evladınızi nasip etsin insAllah kilo konusunda bende çok gelgit yaşadım 84le hamile kaldım şu an arada bı çok kaçamağa rağmen çok fazla almadım bence rakam yükseliyor bı şekilde ama
Kilolu hamile kalanlar daha az kiloyla tamamlar diyorlar normalde çok daha dikkat edersen bence belki 6-7 kiloyla bile bitirebilirsn ilk hamilelikte ben de 12-13 kilo almıştım çok değil bence 20-25 kg alanları düşününce

Ben yasadim bildiriyorum. Kglu hamile kalma... 80 gor en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…