Aynı takimdayiz bana yapılır mıBenimki düz
Ben öyleyim zaten üstten az alttan çok geniş modern saatKum saati olucaz inşallah
Bende hissedisde kötü isteMthn83 canim ben 43 yasindayim ama kendimi 29 hissediyorum
huzurunmeraklisi canim benim ikinciye hamileligim 95 kilo ile basladi 100 ile sonlandi . Cok zor oldu dogrusu . Gebelik sekeri cikti karaciger degerlerim yukseldi daha neler neler . Sukur saglkli bir dogum oldu . ajioe ninde dedigi gibi 80 le hamile kalsan daha iyi olur . Ben cok zorlandim. Tabi yaşımın ileri olmasi da cok etkiledi beni . Sen benim kadar zorlanmazsin hayirlisi ile . Ama kilo verip öyle hamile kaliyim derken yillar gecivermis . Oyle olmasin seninde.
Yarım fırın deyince anlamadım önceYemek faslını kapattım bugünlük (inşallah)
Yeşil çaya devam..
Menü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Tulum peynir
5 ceviz
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık
Akşam
Yarım fırın somon
Bir ineği doyuracak kadar akdeniz salata
Su 2 lt detoks suyu, normal suyla 3e tamamlarım..
Sporu henüz bilmiyorum, sebze-yeşillik yıkayıp kurulama ve yerleştirme işim var bolca, mutfağı toplayıp çamaşır da katlarsam benden iyisi yok.
Şuan oturduğum yerden kalkasım yok, masa bile duruyor..
Ben yasadim bildiriyorum. Kglu hamile kalma... 80 gor en az
Mthn83 canim ben 43 yasindayim ama kendimi 29 hissediyorum
huzurunmeraklisi canim benim ikinciye hamileligim 95 kilo ile basladi 100 ile sonlandi . Cok zor oldu dogrusu . Gebelik sekeri cikti karaciger degerlerim yukseldi daha neler neler . Sukur saglkli bir dogum oldu . ajioe ninde dedigi gibi 80 le hamile kalsan daha iyi olur . Ben cok zorlandim. Tabi yaşımın ileri olmasi da cok etkiledi beni . Sen benim kadar zorlanmazsin hayirlisi ile . Ama kilo verip öyle hamile kaliyim derken yillar gecivermis . Oyle olmasin seninde.
Yok canım, tövbekâr oldum bir daha bdv yok
Bana burdan bildirim geldi amaKUM SAATİ GRUBU
N Nana
M Musluk Suyu
@ayseMsb
Tgcervanne0133
@MuMu85
Mthn83
M Minik Meleklerim
2.grup
@eboe
Bonus Bonus
Bulamiyorum
@OGULCUKLARIM
@aijoo
@74FRIDA
@mefkurem
FİT KIZLAR GRUBU
@60kiloyum
Pembe Lotus
ISILDURU ISILDURU
@bengisu022
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
Sozen
@maralgozlu
Senin yorumundqn kopyala yaptım bakalım senden mi yoksa kopyala ma da mı sıkıntı var
Nedne öyle oldu kız ne yiyon acababugünde güne 500 gr ekledim sisiyorum ben harry poterin teyzesi gibi havalancam yukari dogru
Afiyet olsun .bende 1000 kalori civari aldim bugun .ama kalori saydikca yedigim seylere baska bir gözle bakar oldum.Sabah incir zeytin kürü
Öğlen 1 YK tahin pekmez 1 sigara böreği omlet domates salatalık avuç içi kadar karışık kuruyemiş domates salatalık
Akşam 4 tane bulgur köftesi tavada 1 kase yoğurt (pul biber limon zencefil). Çoban salata yarım yemek kasesi. Saat 8 gibi incir zeytin kürü yaparsam 1200 kal ile bitiriyorum. Bence güzel bir gündü.
Bide spor eklersem oh
Valla canım bende bugün baktım tüm arkadaşlarım daha da zayıflamış ,bizim sitenin bahçesine bando takımı geldi herkes bahçeye indi de gördüm, ben balkondan izledim bir ben şişman üzüldüm, 1 aya herkes bahçeye iner kalmaz bile hemen zayıflamalıyım havuza girmeye başlarlarBuraların eski nesesine dönmesi çok güzel. Fit olmasakta mutlu bir yaza girelim. Oturduğu yerde iyice şişmiş demesinler.
Valla işe gidince personelinden şoförüne herkes fark etti. Kimi dillendirdi kimi göz süzdü. 83-84 kg ile başladım 10 kg bile vermedim toplamda. Ama mutlu oldum gerçekten
Ilk benimkini eleştir zalimBirazdan zalimce menü eleştirmeye geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?