Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mthn83 canim ben 43 yasindayim ama kendimi 29 hissediyorum
huzurunmeraklisi canim benim ikinciye hamileligim 95 kilo ile basladi 100 ile sonlandi . Cok zor oldu dogrusu . Gebelik sekeri cikti karaciger degerlerim yukseldi daha neler neler . Sukur saglkli bir dogum oldu . ajioe ninde dedigi gibi 80 le hamile kalsan daha iyi olur . Ben cok zorlandim. Tabi yaşımın ileri olmasi da cok etkiledi beni . Sen benim kadar zorlanmazsin hayirlisi ile . Ama kilo verip öyle hamile kaliyim derken yillar gecivermis . Oyle olmasin seninde.

Aaaa bana sormadan ne grubu madem haberim olmadan gruplarda dolaniyom menü mu yazayim :)
Sabah küçük patatesli bir yumurta bol yeşil salata 2 dilim beyaz peynir
Aralarda bol.su
Saat 16:30 gibi yarim kase mercimek çorba,iki tavuk but,siyez bulgurundan patlıcanlı yemek yaptim 4 kasıkta ondan yedim.bol salata eşliğinde
Birazdan yeşil çay demlerim.
Regl bitsin haftaya niyetlenecem inşallah.5 gün şevval orucuna.

Yemek faslını kapattım bugünlük (inşallah)
Yeşil çaya devam..

Menü

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Tulum peynir
5 ceviz
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık

Akşam
Yarım fırın somon
Bir ineği doyuracak kadar akdeniz salata

Su 2 lt detoks suyu, normal suyla 3e tamamlarım..

Sporu henüz bilmiyorum, sebze-yeşillik yıkayıp kurulama ve yerleştirme işim var bolca, mutfağı toplayıp çamaşır da katlarsam benden iyisi yok.

Şuan oturduğum yerden kalkasım yok, masa bile duruyor..

Sabah incir zeytin kürü
Öğlen 1 YK tahin pekmez 1 sigara böreği omlet domates salatalık avuç içi kadar karışık kuruyemiş domates salatalık
Akşam 4 tane bulgur köftesi tavada 1 kase yoğurt (pul biber limon zencefil). Çoban salata yarım yemek kasesi. Saat 8 gibi incir zeytin kürü yaparsam 1200 kal ile bitiriyorum. Bence güzel bir gündü.
Bide spor eklersem oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…