- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Çok güzel spnuç tebrik ederm. Spor dk sı çok iyi. Zaten spor olunca eksi de geliyorHerkese gunaydin
Bol eksiler goruruz insallah . Dun aksam 1,5 saat civari yurudum heryerim agriyor kalkamadim hala ..
Kilo bildiri yapayim
Gecen hafta 93.2
Bu hafta 91.1
Fark 2.1
En fazla kilom 105
Bu arada bu hafta ne epey spor yaptim
3kere leslie 3 mile =45.3=135 dakika
2 yuruyus 150 dakika
4 kere eliptik bisiklet 45×4=180 dakika
Haftalik toplam spor 465 dakika
Günaayyydınnn ❤
Hayırlı cumalar ☘
Tartınız mübarek olsun
Tartıyı çıkardım bi wc gidim dedim beni çağırdılar sofra hazırlarken buldum kendimihep öğlen tartılıyodum alışamadım sabah tartılmaya
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Mintimint
eger diyeti salladigi icin gelmyiorsa cok kizicam60kiloyum inş önemli bir sorun yoktur.
Selam canım 95.6 çıktım. Geçen cuma kaçtım hatırlamıyorum. Sanırım 98dim. Bundan sonra sıkı takip ederim 2.4 vermişim. En yüksek 108.7 gördümGünaayyydınnn ❤
Hayırlı cumalar ☘
Tartınız mübarek olsun
Tartıyı çıkardım bi wc gidim dedim beni çağırdılar sofra hazırlarken buldum kendimihep öğlen tartılıyodum alışamadım sabah tartılmaya
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Mintimint
Ben de şimdi doktordan çıktım. 20mm yumurta varmış. İnşallah olur. Bu ay hiç kaçamak yapmamam lazım. Üç gündür çok iyi gidiyorum, inşallah artık alışkanlığa dönüştüreceğim sağlıklı beslenmeyiBen de geç hamile kalıyorum. Kızımda da yumurta çatlatma iğnesi olmuştum. Kızım doğduktan 7.8 sy sonra hep düşündük xaten bu kadar sürede olmadı. 2 yıl sonra olan da düşük oldu. Yaş da geçiyor fazla beklemenin anlamı da yok.
En yüksek 120yst38(76,8/75.9/0,9/%1.17)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?