köy hayatından merhaba
Gün erken başlayınca bir türlü akşam olmuyor o ayrı
Hafif bir kahvaltı yaptım şimdi kahve molası verdim
Göğüsler şiş kasıklar fora regl olacağım galiba
Bi çikolata olsa da yesek be
Ben de düşük yaptm. Sağlıklı olup doğsaydı araları tam 3 yaş olacaktı. Bir de ben karbonhidratı kestiğm ay ve sütten kestikten 2 ay sonra hamile kaldm. Dr emzirmek etkiler gebe kalmayı dedi. Bu yaz kilo vereym.eylülde de tedaviye başlarm 2. Çocuk için. Her şeyin hayırlısı bakalım.Benim de 2.doğsa araları 23 ay olacaktı. Düşük yaptım, şimdi de olmuyor. Ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum ama yaşım da 35’e geliyor. Pedagoglar iki çocuk arası dört yaş ideal diyor, gerçekten anlıyorum şu an. Kızım öyle fırtınalı bir dönemden geçiyor ki bazen acıyorum çocuğa
Ben emzirirken ve en kilolu halimle hamile kaldım. Şimdi 14 kilo verdim ama olmuyor. Sen niye tedaviye başlayacaksın?Ben de düşük yaptm. Sağlıklı olup doğsaydı araları tam 3 yaş olacaktı. Bir de ben karbonhidratı kestiğm ay ve sütten kestikten 2 ay sonra hamile kaldm. Dr emzirmek etkiler gebe kalmayı dedi. Bu yaz kilo vereym.eylülde de tedaviye başlarm 2. Çocuk için. Her şeyin hayırlısı bakalım.
Ben de geç hamile kalıyorum. Kızımda da yumurta çatlatma iğnesi olmuştum. Kızım doğduktan 7.8 sy sonra hep düşündük xaten bu kadar sürede olmadı. 2 yıl sonra olan da düşük oldu. Yaş da geçiyor fazla beklemenin anlamı da yok.Ben emzirirken ve en kilolu halimle hamile kaldım. Şimdi 14 kilo verdim ama olmuyor. Sen niye tedaviye başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?