- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Bu arada @eboe ellerine saglik arkadasim liste cok guzel olmus . Ben daha bir motuve oldum .60kiloyum canim umarim iyisindir . Sen gelene kadar gruptan uygun bir arkadas kaptanlik yaparsa guzel olur . Ben cocuklardan cok giremiyorum gunde 1 yada 2 . Bu sekilde kabul ederseniz ben yardimci olabilirim.
Iyi aksamlar kizlar
Ben bu hafta işe basladim
Baya yorucu oluyor, surekli ayakta dolanip duruyorum
En az 10.000 adim oluyor gunluk
Sanki ağır spor yapmisim gibi bacaklarim agriyor :))
İş yerinde sadece bi molada kahve iciyorum
Eve gelince 5 den sonra biseyler yiyorum
Ama dikkat ediyorum diyemem
60kiloyum hiç gorunmemisin cnm
Sen habersiz bu kadar uzak kalmazdin bende merak ettim
10.Takima bisey yazdimi fulya kizlar
Bugun bu kiza denk geldim benim hosuma gitti, daha digee bolumlerine bakmadim
60kiloyum inş önemli bir sorun yoktur.
eger diyeti salladigi icin gelmyiorsa cok kizicamumarim nabiz ile ilgili bir sorun degildir
Evet60kiloyum merak ettik seni.
kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
Canım sen daha iyi bilirsin tabii ama yılın en uzun günlerinde kaza oruçlarını tutuyorsun. Yanlış anlama sıcaklarda aşırı susama falan olur diye diyorum. Ben Aralık Ocak aylarındaki koşa günleri tercih ediyorum. Sanırım biraz çakallık yapmış oluyorumIyi aksamlar kızlar
Iftar 1 kase yoğurt çorba,yarim tabak karalahana yemeği,yarim tabak taze fasulye, bol salata,1 dilim beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay yanına 2 bisküvi
2 lt yakın su içtim.
Hafta sonu oruca ara vereceğim.önümüzdeki hafta kalan gunlerimi tutacağım inşallah.masallah kilo verenlere.bizim tartı yok artık ne zmaan karar verip alırsak o zmaan yazarım kilomu :)
Bazen kendiyle kalmak iyi gelir insana.iyisiyle kötüsüyle.ise dönmek bana da zor geldi ama buna da alışırız.kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
Sevval ayında 6 gün oruç tutmanın çok sevabı varmış.her yıl tutarım allah hepimizin niyetini kabul etsin.bende borç ve nafile oruçlarını daha kısa günler de tutarım.nasip olursa 2021 de 3 ayları tutmak çok istiyorum.zayiflama Nasıl hedefimse 3 aylar oruç tutmak gibi bir hedefim var :) inşallah 2021 de iki hedefime de ulaşırımCanım sen daha iyi bilirsin tabii ama yılın en uzun günlerinde kaza oruçlarını tutuyorsun. Yanlış anlama sıcaklarda aşırı susama falan olur diye diyorum. Ben Aralık Ocak aylarındaki koşa günleri tercih ediyorum. Sanırım biraz çakallık yapmış oluyorum
Öyle mi. Ne güzel Allah kabul etsinSevval ayında 6 gün oruç tutmanın çok sevabı varmış.her yıl tutarım allah hepimizin niyetini kabul etsin.bende borç ve nafile oruçlarını daha kısa günler de tutarım.nasip olursa 2021 de 3 ayları tutmak çok istiyorum.zayiflama Nasıl hedefimse 3 aylar oruç tutmak gibi bir hedefim var :) inşallah 2021 de iki hedefime de ulaşırım
Maşallah daim olsunKızlar dört günde 4,5 kilo vererek diyetisyeni şaşırtmıştım. Bu hafta da 3 kilo vererek şaşırtacağım inşallah
Maşallah daim olsunKızlar dört günde 4,5 kilo vererek diyetisyeni şaşırtmıştım. Bu hafta da 3 kilo vererek şaşırtacağım inşallah
Tatlim uykusuzluk ciddi kötü etkiliyor insanikızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
AmiinMaşallah daim olsun
Tatlim uykusuzluk ciddi kötü etkiliyor insani
İşe normal gidiyosan bi düzen olustur kendine, hadi toparlan artik
Bazen kendiyle kalmak iyi gelir insana.iyisiyle kötüsüyle.ise dönmek bana da zor geldi ama buna da alışırız.
Hepimiz yasiyoruz donem dönem. Tukenmislik illa oluyor. Hele kg konusu surekli kendini tekrarliyor. Ama tekrarlamamasi icin simdi yeniden baslayip sarilmaliyiz. Yoksa ayni girdapta dönüp durcaz. İse baslamak esime de iyi gelmedi. Hincini alamiyo bizden. Yakinda koye gidiyorum bende.
Kendimiz çaba sarfetmezsek durduk yerde bisey degismiyor cnm :)toplamaya çalışıcam canım ama yapamadım bu hafta. bu ruh hali hiç hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?