Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buyuk sehirlere giris cikis yasagi kalkinca esim ve kayinvalidem bugun koye gittiler. Haftasonu cocuklarla yalnizim. Nasil gecer artik bilmiyorum

Kizlari yatirinca uyuyup kalmazsam gelirim insallah tekrar yaniniza

Etiket yapalım gelsin. vallaha yeri belii
60kiloyum gelsen yaa artık nasılsın merak ettik
60kiloyum inş önemli bir sorun yoktur.
eger diyeti salladigi icin gelmyiorsa cok kizicam umarim nabiz ile ilgili bir sorun degildir

kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.

şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde

Hepimiz yasiyoruz donem dönem. Tukenmislik illa oluyor. Hele kg konusu surekli kendini tekrarliyor. Ama tekrarlamamasi icin simdi yeniden baslayip sarilmaliyiz. Yoksa ayni girdapta dönüp durcaz. İse baslamak esime de iyi gelmedi. Hincini alamiyo bizden. Yakinda koye gidiyorum bende.

Iyi aksamlar kızlar
Iftar 1 kase yoğurt çorba,yarim tabak karalahana yemeği,yarim tabak taze fasulye, bol salata,1 dilim beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay yanına 2 bisküvi
2 lt yakın su içtim.
Hafta sonu oruca ara vereceğim.önümüzdeki hafta kalan gunlerimi tutacağım inşallah.masallah kilo verenlere.bizim tartı yok artık ne zmaan karar verip alırsak o zmaan yazarım kilomu :)

Canım sen daha iyi bilirsin tabii ama yılın en uzun günlerinde kaza oruçlarını tutuyorsun. Yanlış anlama sıcaklarda aşırı susama falan olur diye diyorum. Ben Aralık Ocak aylarındaki koşa günleri tercih ediyorum. Sanırım biraz çakallık yapmış oluyorum

Bazen kendiyle kalmak iyi gelir insana.iyisiyle kötüsüyle.ise dönmek bana da zor geldi ama buna da alışırız.

Sevval ayında 6 gün oruç tutmanın çok sevabı varmış.her yıl tutarım allah hepimizin niyetini kabul etsin.bende borç ve nafile oruçlarını daha kısa günler de tutarım.nasip olursa 2021 de 3 ayları tutmak çok istiyorum.zayiflama Nasıl hedefimse 3 aylar oruç tutmak gibi bir hedefim var :) inşallah 2021 de iki hedefime de ulaşırım

Öyle mi. Ne güzel Allah kabul etsin

Tatlim uykusuzluk ciddi kötü etkiliyor insani

İşe normal gidiyosan bi düzen olustur kendine, hadi toparlan artik

evet düzenli işe kimse alışamamış. çünkü dışarıda rahat dolaşamıyorsun. işyerinde mesafeli duruyorsun. herkes mutsuz, motivasyon yerlerde.

Çok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.

toplamaya çalışıcam canım ama yapamadım bu hafta. bu ruh hali hiç hoşuma gitmiyor.
Kendimiz çaba sarfetmezsek durduk yerde bisey degismiyor cnm :)

Bende ilk gün 1 saatlik uykuyla işe gittim :))
Hâlâ da duzenim oturmadi
Sabahin 6 sinda kalkiyorum ama aksam uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…