Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Artik sabrim tukendi. Soylemek cok zor ama gerçekten dovmek istiyorum artik. Kendimi zor tutuyorum. Benimde psikolojim çok kötü. Haftaya psikolog ile goruscez insallah ikimizede faydali seyler soyler
Çok iyi anlıyorum. Dişlerimi sıkmaktan dişlerim çatırdıyor artık. Ama iki yaş sendromu böyle bir şey. Çocuk özerkleşirsen ayrılık kaygısı yaşıyor. Çok fırtınalı bir dönem.
Şöyle düşün. Ne kadar konuşsan da anlatsan da anlayacak zihinsel yeterliliğe sahip değil şu an. Empati becerisi hemen hiç yok. Aslında o kadar muhtaç ki. Duygularını daha kendisi bilmiyor ki anlatabilsin. Psikologla görüşmeniz fayda sağlar inşallah. Aynı sorunla psikoloğa giden arkadaşım çok fayda gördü

Günaydın hanımlar
Biraz yol yorgunluğu biraz adet dönemi birazda hava değişiklikleri beni çok yordu. Akşam eve pert geliyorum. Sizi ihmal ediyorum kusura bakmayın. Bu hafta benden yana güzel sonuçlar gelecek inşallah. Sizden de aynı müjdeli haberleri bekliyorum yarın işim bitince bugün bı geçmiş yapicam inşallah

Biz normalde gidiyoduk. Coronadan dolayi gidemedik. Bide kardes olunca nirvana yapti bu sendrom

Günaydın canım. Ben uzun süredir görmek istediğim kiloya ulaştım bugün. Artık beni hiçkimse tutamaz sorun şu ki geçen cuma kaç kilo olduğumu hatırlamıyorum

Yaa ne iyi yapıyorsunuz. Ben öğretmenim, eşim de akademisyen psikolojik danışman ama imkanım olsa ben de bir psikolağa giderim. Başka birinden yardım almak çok iyi geliyor
Ya aslinda biz belediyenin aile danışmanlığından yardim aliyoruz. Ama konusucaz gerekirse hastanedeki psikologa goturebilirim. Onlarda zaman az oluyor biraz hizli hizli konusuyoruz

Selam kızlar dün erken uyudum. Menü yazamadm şimdi yazaym

Kah. Foto atmştm yulaflı sütlü 1 çay kş. Bal 3er karadut ceviz fındık
Ara kavun
Akşam 1 tabak bol yeşillikli kısır turşu ayran
1 tatlı kş. Dondurma.
Leslie 2.5 lt su

Çok az yiyorsun.akşama bi sebze yemeği ekleyebilirsin. Uzun süre bu şekilde beslenemezsn. Bıkkınlık olur ayrıca kilo vermen durunca azaltacak bişey yok.

Canım yüsrann bunları yaşaması çok normal. Travma yaşamış çocuk. Annesi bebeğiyle çekip gitmiş.çocukların zaman kavramı bizimkiyle aynı değil. Bikaç gün ona bikaç ay gibi gelmiştir.ben hastanede yatarken kızım çom kötü oldu. Sadece babamı istyrm babamı özlüyorum demiş. Sonradan babası eve de geldi ama yine de mızmız mutsuzdu. Normakde sürekli konuşur. Bizimkiler düzgün sesini bile duyamadık dedi. Hastaneye yanıma gelince bir süre kucağıma gelmedi. Ben eve gelince de sürekli evin içinde elimi tut diyordu. İlk hastaneye giderken babaannesibe bırakmştık. Bir süre onu sevmediğini bize gelme in diyordu. Yavaş yavaş unutmaya başladı. Tam 4 ay geçti bu sabah bile anne karnına oturaym mı ağrıyor mu diye sordu. Gittikçe azalacak geçecek sadece sabırlı ol. Ve mantıklı şekilde çocuğun anlayacağı şekilde anlat. Ben kızıma eve gelmek istedğmi onu çok özlediğimi ama dr izin vermediğni söyleyledm. Ben iyileşince dr izin verdi koşa koşa eve geldim demiştm. Günlerce anne sen koşa koşa mı geldin. Beni mi özledin diyordu.

Evet bunun yasanmasi gercekten cok kotu oldu. Ama yapacak bisey yoktu. Ustelik hastaneye gelip gorme şansı da olmadi. Bide kardesiyle birakip gitmis olmam cok etkiledi. Bende ambulans la gidicem bile dedi. Bizde tam aksine konuşmasi o donemden sonra daha da arttı. Bende hep oyle anlatiyorum. Ben kendim gitmedim ambulans goturdu. Ben seni birakmak istemedim. Ama doktor bizi bırakmadı. Eslem hastaydi demedik hatta ikimizde hastaydik dedik. Ama yine de devam ediyor uste unutacak gibi degil pek. Asil sorunumuz isirma, biseyler firlatma

köy hayatından merhaba
Gün erken başlayınca bir türlü akşam olmuyor o ayrı
Hafif bir kahvaltı yaptım şimdi kahve molası verdim
Göğüsler şiş kasıklar fora regl olacağım galiba
Bi çikolata olsa da yesek be

Eklentiler

• F1D55858-3150-412A-8FFC-2B10DDF900F9.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 23
Oyyy kuzucuk

Ya aslinda biz belediyenin aile danışmanlığından yardim aliyoruz. Ama konusucaz gerekirse hastanedeki psikologa goturebilirim. Onlarda zaman az oluyor biraz hizli hizli konusuyoruz
Benim de 2.doğsa araları 23 ay olacaktı. Düşük yaptım, şimdi de olmuyor. Ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum ama yaşım da 35’e geliyor. Pedagoglar iki çocuk arası dört yaş ideal diyor, gerçekten anlıyorum şu an. Kızım öyle fırtınalı bir dönemden geçiyor ki bazen acıyorum çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…