Vermeyen, çaba gostermemistir :)) sahsen benim öyleydiTebrik ederim kg verende, veremeyip cabalayanda hepimizi
Pazartesi psikologla konuscaz. Cocuk gibi heyecanlıyım bir an evvel destek almaya baslamamiz lazim. İyice ipin ucu kacacak. Gercekten buyuyunce uslu hanim hanimcij bir kiz olur mu bilmiyorum...Benim durum farkli cnmramazanda sabah 7-8 gibi uyuyodum :)))
Vücudun uyku duzeni bozuldu tamamen
Biliyorum zor ama kizina karsi sabirli olmaktan baska çare yok
Siz kizip, stres olursaniz daha da inada bindirir
Bi ara bizim kizda herseye bagirir aglardi
Her cocukta oluyor o dönem
Şimdi 4.5 yasinda baya sakinledi
Geçen gün bizim takim hakkinda biseymi dediydin cnmHepinizi tebrik ediyorum kızlar
Mutlaka faydasi olur cnmPazartesi psikologla konuscaz. Cocuk gibi heyecanlıyım bir an evvel destek almaya baslamamiz lazim. İyice ipin ucu kacacak. Gercekten buyuyunce uslu hanim hanimcij bir kiz olur mu bilmiyorum...
Bende cok yiprandim benimde destek almam sart ama ne vakit var ne nakit
Bazen cabalasanda farkli seyler onune geciyor.Vermeyen, çaba gostermemistir :)) sahsen benim öyleydi
İçin rahat edecekse dr a git tabi tatlim ama emzirirken çoğu kişi aylarca olmuyorYa ben adet olamiyorum
Gecen ay tam tarihi de bilemiyorum, yaklasik 1 hafta suren lekelenme seklinde adet oldum. 2 gundur yine oyle camasirda pecetede var, ama normal adet değil. Bu sefer kasıklarımda agriyor. Doktora gitmeye de korkuyorum ama kistim falan varsa diye endise etmeye basladim
Koye gidecegiz yakinda. Bakalim annem bebege bakar bizde yusrayla vakit geciririz. Bu defa da babasini ozleyecekMutlaka faydasi olur cnm
Arada eşin yada bi baskasi bebekle ilgilense sadece onunla vakit gecirsen belki faydasi olur
NO | KULLANICI | BAŞLANGIÇ | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | FARK | AYLIK SONUÇ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 |
| 137 | 116.1 | 115.8 | -0.3 | ||||||
2 |
| 105 | 93.2 | 91.1 | -2.1 | ||||||
3 |
| 95 | 93.5 | 95 | +1.5 | ||||||
4 | @HasibeG | 107 | 91.3 | 89.7 | -1.6 | ||||||
5 |
| 91 | 79.9 | 77.7 | -2.2 | ||||||
6 |
| 103 | 90.3 | 88.4 | -1.9 | ||||||
7 | E eboe | 109 | 103.9 | 103.2 | -0.7 | ||||||
8 | @Beyazkugu87 | 88.5 | 88.5 | 86.7 | -1.8 | ||||||
9 |
| 113 | 111.8 | 112 | +0.2 | ||||||
10 |
| 115 | 111.7 | 110 | -1.7 | ||||||
11 |
| 123 | 100.4 | 100 | -0.4 | ||||||
12 | N Nana | ? | 74.5 | 73.9 | -0.6 | ||||||
13 | @yst38 | 120 | 76.8 | 75.9 | -0.9 | ||||||
14 |
| ? | 80.6 | 81.4 | +0.8 | ||||||
15 |
| 103 | 89.7 | Bildirmedi | |||||||
16 | @Minik Meleklerim | ? | 86.1 | 84 | -2.1 | ||||||
17 |
| 175.3 | 145.6 | 145.6 | Sabit | ||||||
18 |
| ? | 76.6 | Bildirmedi | |||||||
19 | @nisandeniz | 108.7 | 95.6 |
Olmamak ayri da, boyle lekelenme olup agri olmasi dusundurdu. Eskiden yumurta catlama sorunum vardi bide pcoyum zatenİçin rahat edecekse dr a git tabi tatlim ama emzirirken çoğu kişi aylarca olmuyor
Aylarca diyet yapilir da sonrasinda takilma olurBazen cabalasanda farkli seyler onune geciyor.
Yani dusununce benim vermem gereken 50 kg var. İcimden gorumcem kadar biri cikacak
Biliyosun pconun 1.sebebi kiloOlmamak ayri da, boyle lekelenme olup agri olmasi dusundurdu. Eskiden yumurta catlama sorunum vardi bide pcoyum zaten
İnşallah. Bu sefer emzirmeye guvenerek salmam umarım. Covit olmamiz bana yaradi masallah. 1 ayda 10 kg alir mi bir insanAylarca diyet yapilir da sonrasinda takilma olur
Daha bizim icin gecerli degil bu
Geçen sefer cok guzel veriyodun
Istersen yine verirsin :)
Malesef hepsi birbiriyle zincirleme denklem. Hepsi birbirini tetikliyor. Ama savaşmaktan başka çarem yok, insulin direnci de tavandir eminim kan degerlerime epeydir bakilmadi. Biraz kg vereyim daha bir ozguvenim yerine gelirBiliyosun pconun 1.sebebi kilo
Genel sorun. Benim de ilk defa uyku düzenim bu kadar bozuldu. Tekrar düzene sokmaya çalşyrm.Allah allah genel sorun mu acaba. Esim yusraya sinirinden uyuyamiyor sanmistim bende :/
Rabbim sifani versin eski fulya olarak dön insallahkızlar ben yatayım ağırlık çöktü. hala enfeksiyon var üzerimde. halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?