Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen gün bizim takim hakkinda biseymi dediydin cnm
Evet ya Ilk 9 takima yazdım kurallari oku kendini tanıt fln faslını geçtik anammm bi baktım kurallar kurallar gözüm korktu yazmadım sonra 10takima yazdım orayada tutunamadim

Aslında gayet başarılı bir takım 9 takım ben yapamadım bugün yine düşündüm acaba bi takıma girsem daha mi iyi olur diye

Çok güzel kilo veriyorlar motivasyon tavan maşallah gruplarda burasida güzel ama

Kendime güvenim gelirse 9takima bi daha yazabilirim

Ben yazmıştım kuzum. 95.6’yım

Iyi aksamlar arkadaslar .
Bugun cocuklarin izin gunuydu . Birkac okul arkadasi ile gorusturdum buyuk oglani sosyal mesfeye dikkat ederek .parka gittik arkadaslarla . Parkta yuzlerce genc dip dibe maskesiz . Ankarada ilerleyen haftalarda cok ciddi sonuclar olucagi kanisindayim. Uzuldum dogrusu .hayirlisi olsun.
Çok güzel spnuç tebrik ederm. Spor dk sı çok iyi. Zaten spor olunca eksi de geliyor
cok tesekkur ederim. Benim en buyuk sorunum istikrarli olamamam . Insallah enerjim dusmeden devam edebilirim.
Selam canım 95.6 çıktım. Geçen cuma kaçtım hatırlamıyorum. Sanırım 98dim. Bundan sonra sıkı takip ederim 2.4 vermişim. En yüksek 108.7 gördüm
canim bende cok umuturum kilolarimi habire tartilirim cunku. Telefonun tarih bolumune not aliyorum.adet gunlerimide not aliyorum . Bu sayede rahat ulasiyorum.
canim gecmis gitmis olsun. Olur oyle arada. Sende toparlan bizide toparla . Sen grubun kaptanisin ona gore
ellerine emegine saglik arkadasim
İnşallah. Bu sefer emzirmeye guvenerek salmam umarım. Covit olmamiz bana yaradi masallah. 1 ayda 10 kg alir mi bir insan
aaa ayni ben gibisin. Dogumdan sonra 91 kiloyu gordum 1ayda nasil 100 e yaklastim anlamadim bile findik ezmeleri borekler corekler cikolatalar evden hic eksik olmadi malesef . Daha dogrusu benden eksik olmadi . Bir yasina girdi ufaklik bende durum iki ileri bir geri hala . Kimbilir bu son pik noktasidir hep eksi goruruz

Çok iyi fikir. Teşekkür ederim. Her sabah tartıldığım için aklımda kalmıyor

Herkesin motive olma şekli farkli cnm
Beni takimda listede olmak pozitif etkiliyor
Takim sorumlulugu, yarisma vs.
Listeden ciktigim gibi geri aliyorum :))

Takimlarda disiplin olmazsa sonuclar kötü oluyor
2 haftadir bizim takimda salmisti, yere cakildi :))

Bnde bugün tekrar listeye girdim, artik istemesemde vermek zorundayim

Bende niyetlendim ama ramazan-ı 30 gün tam tutabilen tutuyormuş benim borcum var önce onları tutmam lazım diye tutamadım şevvalleri , benim kv 7 sene tutmuş 3 ayları

Bende niyetlendim ama ramazan-ı 30 gün tam tutabilen tutuyormuş benim borcum var önce onları tutmam lazım diye tutamadım şevvalleri , benim kv 7 sene tutmuş 3 ayları
Şevvalde kazanı tutabilyorsun. İkisinin sevabı oluyor öyle. E eboe liste için teşekkür ederim. Emeğine sağlık. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Önümüzdeki hafta daha güzel eksiler görürüz umarım.

Akşam hatçeye yazarken uyumuşum Mthn83 oğlunun yeni yaşı hayırlı olsun.
Sağol canım.
Tüm arkadaşlar. Alintilayamadim tek gözüm kapalı gezindim dün. Gece deliksiz uyuyamiyorum. Döne döne isim bitiyor.
Bu hafta içinde bir umut büyüdü sanırım bu sefer yapacağım. Ama şu da varki iç bacak sarkmam arttı. Bu beni çok rahatsız ediyor. Bir süredir araçta gezmek in bin beni sarsıyor. Spora halim kalmıyor iyiki araba var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…