- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Tartı dün akşam üstü geldi az önce tartıldım. Kilom 91,30
Sağol canım.
Tüm arkadaşlar. Alintilayamadim tek gözüm kapalı gezindim dün. Gece deliksiz uyuyamiyorum. Döne döne isim bitiyor.
Bu hafta içinde bir umut büyüdü sanırım bu sefer yapacağım. Ama şu da varki iç bacak sarkmam arttı. Bu beni çok rahatsız ediyor. Bir süredir araçta gezmek in bin beni sarsıyor. Spora halim kalmıyor iyiki araba var.
Hayırlı olsun kuzuTartı dün akşam üstü geldi az önce tartıldım. Kilom 91,30
Yaz dertleş dök içini kuzum umut olmadan yaşanır mıiç bacaklara taktığın zaman benim kilomu düşün
Ya tipim 100+ amaBide 100 diyodun bakhadi hayırlı olsun
Yok kız hayatta göstermem 45 kiloya düşsem bile dilinden düşmem onunHayırlı olsun kuzuKilona 100 diyene gösterseydin
Ya tipim 100+ amaTartı başka yerlerde başka kilo çıkkarıyor normal mi acaba
Banyoda duruyor aynen başka yere koymam +4 5 kilo koyuyor :/Tek bi yere koy parke yada taş hep aynu yerde tartıl.
Banyoda duruyor aynen başka yere koymam +4 5 kilo koyuyor :/
Kız 11 kilo çıktı :/ anası dana gibi kızı ufacık :/ ve ilginç bir şekilde korktu yanına yaklaşmıyorKız kaç kilokızdan koru tartıyı oyuncak sanar deli
Kız 11 kilo çıktı :/ anası dana gibi kızı ufacık :/ ve ilginç bir şekilde korktu yanına yaklaşmıyor
İnş kilo ve kıl tüy problemi olmaz diye dua ediyorum hepHadi yaama alışır sever ilk gördü yadırgadı ömrü onunla geçicek
Bence de kesinlikle koymalısın. Sonra uyuz kocalar uyuzluk çıkarıyorAllah nasip etsin kızların çeyizine koyucam tartıyı.
Bence de kesinlikle koymalısın. Sonra uyuz kocalar uyuzluk çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?