Kac yasinda ? Bizde surekli hep beraber tartiliyoruz. Buyuk 3 yasinda digeri 3.5 aylik. Bebegi kucagima alıp tartiliyorum sonra kendim tek tartilip farka bakiyorum. Buyuk kiz da 13 kg, bir ara aramizda tam 100 kg vardi :/Kız 11 kilo çıktı :/ anası dana gibi kızı ufacık :/ ve ilginç bir şekilde korktu yanına yaklaşmıyor
22 aylık. O zaman kilosu iyi yani :/ 2500 kilo doğduda şu 4 ayda kilo aldı hep kilosu düşük geliyor banaKac yasinda ? Bizde surekli hep beraber tartiliyoruz. Buyuk 3 yasinda digeri 3.5 aylik. Bebegi kucagima alıp tartiliyorum sonra kendim tek tartilip farka bakiyorum. Buyuk kiz da 13 kg, bir ara aramizda tam 100 kg vardi :/
1 yastan sonra kg alımı dusuk oluyo. Benim kizda zayif hep. Persentilin altinda. Gecen sene benimkide 11.5 falandi sanirim. 2900 dogdu22 aylık. O zaman kilosu iyi yani :/ 2500 kilo doğduda şu 4 ayda kilo aldı hep kilosu düşük geliyor bana
Masallah :) valla bende ikisinide 113 kg ile dogurdum. Ama buyuk olan 40 haftalik 2900 dogdu. Digeri 37 haftalik 3355 doğdu :)Kızlar ben tam 100 kiloluk kadın gibi doğurmuşum4,5 kilo
Ben de 108 kilo ile doğuma gitmiştim. Allah bir daha üç basamaklıları göstermesinMasallah :) valla bende ikisinide 113 kg ile dogurdum. Ama buyuk olan 40 haftalik 2900 dogdu. Digeri 37 haftalik 3355 doğdu :)
Ne güzel sporla sikilastirirsin iç bacakları kilo verdin normal
Bugün düdük gibi olan pantolonumu giydim. Bollasmas bel iyice boslamis.
İç bacak sarkinca pantolon tutmuyor. Etlerim dokunuyor huylaniyorum. Estetik kaygı değil.
İnşallah inşallah. Hayirlisiyla bi 99a inebilsemBen de 108 kilo ile doğuma gitmiştim. Allah bir daha üç basamaklıları göstermesin
İnersin canım. Ben de yeni gördüm. Çok şükür 95’e kadar indim şimdi. Diyetisyen olmadan yapamıyorum. Aç durup sonra patlıyorum. Çok şükür şimdi aç kalmadan hızlı verebiliyorumİnşallah inşallah. Hayirlisiyla bi 99a inebilsem
Amin inşallah canımNe güzel sporla sikilastirirsin iç bacakları kilo verdin normal
Oğlunun yeni yaşı kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun ❤
evet maske, siperlik ve eldiven de çok etkili oluyor. dışarıya çıkmaktan zevk almıyorsun. geriyor insanı.Birde yuzde maske siperlik. Valla ben esimi ise gittiği icin hic mutsuz gormemistim.. yani ben hamileyken beni hastanede birakip işe gitmişliği var. Corona ilk ciktiginda isyeri tatil yapti o bir hafta daha gittk hic soylenmeden. Ama yusra bizi cok yoruyor ve uzuyor bi yandan uykusuzluk bi yandan maske mesafe, isyerindeki karisiklik. Normal bunlar zamanla rayina oturcak İnşallah
yok canım üşütme benimki. daha iyiyim gerçi şimdi.İdrar enfeksiyonu mu? Allah yardim etsin. En son esleme hamileyken gecirdim, kan pihtisi geldi idrarimda agliyordum acidan. Cok berbat bisey cidden. Bilirsin ama cok su iç en iyi ilac su
inşallah canım. ama bana destek ol kankim yeme düzenimi yola koyayım. sürekli yemek istiyorumRabbim sifani versin eski fulya olarak dön insallah
ankarada ismini vermeyeyim ama hastanelerden birinde 3-4 coronalı hasta kalmış. bugün itibariyle hastane dolmuş. bu ne demek tekrar artışa geçti demekIyi aksamlar arkadaslar .
Bugun cocuklarin izin gunuydu . Birkac okul arkadasi ile gorusturdum buyuk oglani sosyal mesfeye dikkat ederek .parka gittik arkadaslarla . Parkta yuzlerce genc dip dibe maskesiz . Ankarada ilerleyen haftalarda cok ciddi sonuclar olucagi kanisindayim. Uzuldum dogrusu .hayirlisi olsun.
şimdi başladın ama değil mi?Ben corana oncesi aldiydim
Bayramda 3 kilo daha ekledim üstüne
Bir kaç il ve ilçe için bu bigliyi duydum hastane çalışanlarından vaka artıyor acaba bizim mi haberimiz yok diyorumevet maske, siperlik ve eldiven de çok etkili oluyor. dışarıya çıkmaktan zevk almıyorsun. geriyor insanı.
yok canım üşütme benimki. daha iyiyim gerçi şimdi.
inşallah canım. ama bana destek ol kankim yeme düzenimi yola koyayım. sürekli yemek istiyorum
ankarada ismini vermeyeyim ama hastanelerden birinde 3-4 coronalı hasta kalmış. bugün itibariyle hastane dolmuş. bu ne demek tekrar artışa geçti demek
şimdi başladın ama değil mi?
Bir kaç il ve ilçe için bu bigliyi duydum hastane çalışanlarından vaka artıyor acaba bizim mi haberimiz yok diyorum
Bir kaç il ve ilçe için bu bigliyi duydum hastane çalışanlarından vaka artıyor acaba bizim mi haberimiz yok diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?