Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız 11 kilo çıktı :/ anası dana gibi kızı ufacık :/ ve ilginç bir şekilde korktu yanına yaklaşmıyor
Kac yasinda ? Bizde surekli hep beraber tartiliyoruz. Buyuk 3 yasinda digeri 3.5 aylik. Bebegi kucagima alıp tartiliyorum sonra kendim tek tartilip farka bakiyorum. Buyuk kiz da 13 kg, bir ara aramizda tam 100 kg vardi :/

Kac yasinda ? Bizde surekli hep beraber tartiliyoruz. Buyuk 3 yasinda digeri 3.5 aylik. Bebegi kucagima alıp tartiliyorum sonra kendim tek tartilip farka bakiyorum. Buyuk kiz da 13 kg, bir ara aramizda tam 100 kg vardi :/
22 aylık. O zaman kilosu iyi yani :/ 2500 kilo doğduda şu 4 ayda kilo aldı hep kilosu düşük geliyor bana

Bugün düdük gibi olan pantolonumu giydim. Bollasmas bel iyice boslamis.
İç bacak sarkinca pantolon tutmuyor. Etlerim dokunuyor huylaniyorum. Estetik kaygı değil.
Ne güzel sporla sikilastirirsin iç bacakları kilo verdin normal
Oğlunun yeni yaşı kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun ❤

İnşallah inşallah. Hayirlisiyla bi 99a inebilsem
İnersin canım. Ben de yeni gördüm. Çok şükür 95’e kadar indim şimdi. Diyetisyen olmadan yapamıyorum. Aç durup sonra patlıyorum. Çok şükür şimdi aç kalmadan hızlı verebiliyorum

evet maske, siperlik ve eldiven de çok etkili oluyor. dışarıya çıkmaktan zevk almıyorsun. geriyor insanı.
İdrar enfeksiyonu mu? Allah yardim etsin. En son esleme hamileyken gecirdim, kan pihtisi geldi idrarimda agliyordum acidan. Cok berbat bisey cidden. Bilirsin ama cok su iç en iyi ilac su
yok canım üşütme benimki. daha iyiyim gerçi şimdi.
Rabbim sifani versin eski fulya olarak dön insallah
inşallah canım. ama bana destek ol kankim yeme düzenimi yola koyayım. sürekli yemek istiyorum
ankarada ismini vermeyeyim ama hastanelerden birinde 3-4 coronalı hasta kalmış. bugün itibariyle hastane dolmuş. bu ne demek tekrar artışa geçti demek
Ben corana oncesi aldiydim
Bayramda 3 kilo daha ekledim üstüne
şimdi başladın ama değil mi?

Bir kaç il ve ilçe için bu bigliyi duydum hastane çalışanlarından vaka artıyor acaba bizim mi haberimiz yok diyorum

Bir kaç il ve ilçe için bu bigliyi duydum hastane çalışanlarından vaka artıyor acaba bizim mi haberimiz yok diyorum

Sayılardan anlıyoruz zaten öyle içten gizli bilgiye gerek kalmıyoki millet bitti sanıyor deli oluyorum ya bitmediğine nasıl ikna olucaklar

merhaba kızlarrr bugün sabah erkenden evden çıktım. birkaç yere uğrayacaktım ama tedirgindim de çok mu kalabalık olur diye. erken olunca rahat dolaştım. ama tabi öğlene doğru insan sayısı arttı çarşıda. oyalanmadan ve bir yerde oturmadan eve geldim.
mecbur alacaklarım vardı. iç çamaşırı falan. birkaç çeşit tütsü, üzerlik tohumu ve adaçayı aldım. tütsü yakacağım bakayım pozitif enerji için.
yalnız şunu farkettim uzun süredir çarşıya gitmemiştim ya çarşı resmen enerjimi değiştirdi bugün daha iyi hissediyorum kendimi. bir de beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak

evet canım artıyor. o nedenle uzmanlar sürekli tedbiri elden bırakmayın diyor. mümkün olduğunca evlerde kalın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…