- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Ben de armutum canım. Popo ve bacaklarda kilo. İnce bacaklı insanlara aşırı özeniyorumBizim takimin vücut tipini merak ettim
@nisandeniz
@MuMu85
Mthn83
@Tgcervanne0133
@ayseMsb
N Nana
Başka kim vardı hatırlamıyorum :/
Ben malesef elma tipliyim tüm kilo simitten itibaren alınıyorüst taraf geniş bende :/
Ben de armutum canım. Popo ve bacaklarda kilo. İnce bacaklı insanlara aşırı özeniyorum
Biz evde atlattık. Zaten belirti yasamadik. Ama bebeğimde öksürük olunca hastaneye goturduk yatis yapildi 6 gun kaldikAmine Busra burası yeri değil ama bugun korona topiginde farkettim hastalgii nasıl atlattı n acaba merak ettim
Hoş buldumcanım hoşgeldin aramıza
Kah 10 tabe de kiraz vardıMenüler nerde kızlar. Yazmaya mı eriniyorsunuz ya da kaçamak mı yapıyorsunuz???
Benin bugün hiç keyfim yoktu. Bütün gün yemek istedim. İlk defa faekettm ki psikolojik olarak da yemek yiyormşum.kendimi frenlemege çalıştım hep. Bir ara çikolata yiyecektm boşver biraz eksi görmek daha mutöu ederr dedim
. Yine de yazaym menüyü
Kah. 2 yumurta dom sal. Peynir 2.3 sarma yoğurt
Ara 1.5 top dondurma
Bir kahve
Akşam köz patlıcan biber cacık sarma dolma
Çok geçmiş olsun ne güzel geçip gitmiş şükür :)Biz evde atlattık. Zaten belirti yasamadik. Ama bebeğimde öksürük olunca hastaneye goturduk yatis yapildi 6 gun kaldik
Güzel menü. Ben baya dolma yedim. Ama normal zamanda yediğim miktardan az yedim. Cacık dpyurdu beniİyi akşamlar kızlar
Menüm
Kahvaltı klasik kahvaltı, 2 dilim tb ekmeği, yeşil çay
Ara ayran ve 12 çiğ badem
Ara Züber
Akşam 1 kepçe çorba, taze fasulye, 1 biber dolması
Ara ayran
Evet atlattik. Ama yine de tekrar yakalanma ihtimalinden gina geldiÇok geçmiş olsun ne güzel geçip gitmiş şükür :)
İnşallah olmaz :))Bugün menüm kötüydü malum doğum günü seysi paylasmiyorum umarım tartıya yansımaz. Haziran bitiminde güzel sonuçlar istiyorum inşallah
Benim de akşam salata ve yoğurt yemem gerekiyordu, canım istemedi. Şimdi çok acıktım. Kuzumu anneme bıraktım, Leslie yaparım diyordum. aşırı halsizim yapamıyorumGüzel menü. Ben baya dolma yedim. Ama normal zamanda yediğim miktardan az yedim. Cacık dpyurdu beni
Hiç değilse 1 mike yap 15 dk. Zaten bir başladn mı dwvamı geliyor. Ben sitenin etrafında yürüdüm 7500 adım atmışm.Benim de akşam salata ve yoğurt yemem gerekiyordu, canım istemedi. Şimdi çok acıktım. Kuzumu anneme bıraktım, Leslie yaparım diyordum. aşırı halsizim yapamıyorum
Vallahi kalkıp yapacağım canım. Sağ olHiç değilse 1 mike yap 15 dk. Zaten bir başladn mı dwvamı geliyor. Ben sitenin etrafında yürüdüm 7500 adım atmışm.
Bende istiyorum da ütü yapıyorum.Vallahi kalkıp yapacağım canım. Sağ ol ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?