Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemen uzaklas o yeme düsüncesinden bakim :) tekrardan seviye 1 yapsana

Olcak olcak cok guzel olacak . Menulerini tekrar gormeyi heyecanla bekliyorum arkadasim.

Hemen uzaklas o yeme düsüncesinden bakim :) tekrardan seviye 1 yapsana

zaten seviye 1 ve seviye 2 karışık devam etmek istiyordum. tabi arada karabuğday, kinoa, hindistancevizi ve yulaf unlarıyla tarifler de yapmayı düşünüyordum. arada olmak ve ölçülü tüketmek kaydıyla. ama önce motivasyonumu sağlamam gerek.
bugün çarşıya özellikle gittim. aylardır gitmiyordum. nasıl özlemişim. sabah zor kalktım. iyi hissetmedim kendimi. acaba gitmesem mi dedim. ama iş tamamen başladı artık. gitmesem haftaya kalacak ki belki sokağa çıkma yasağı olacak. kalk fulya ve giyin git dedim. alacaklarını sonra da alırsın ama moralin yükselsin dedim. tabiki maskeli eldivenli rahat olmuyorsun ama yine de çok fark etti. çok şükür dikkatlice gittim geldim.

o takviyeyi de almayacağım. sanırım iştah da o da etkili oldu. sonradan farkettim. bu hafta iyi olur diye düşünüyorum canım

canım benim oğluşunun doğum günü kutlu olsun
Olcak olcak cok guzel olacak . Menulerini tekrar gormeyi heyecanla bekliyorum arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…