Hemen uzaklas o yeme düsüncesinden bakim :) tekrardan seviye 1 yapsanaevet maske, siperlik ve eldiven de çok etkili oluyor. dışarıya çıkmaktan zevk almıyorsun. geriyor insanı.
yok canım üşütme benimki. daha iyiyim gerçi şimdi.
inşallah canım. ama bana destek ol kankim yeme düzenimi yola koyayım. sürekli yemek istiyorum
ankarada ismini vermeyeyim ama hastanelerden birinde 3-4 coronalı hasta kalmış. bugün itibariyle hastane dolmuş. bu ne demek tekrar artışa geçti demek
şimdi başladın ama değil mi?
Olcak olcak cok guzel olacak . Menulerini tekrar gormeyi heyecanla bekliyorum arkadasim.merhaba kızlarrrbugün sabah erkenden evden çıktım. birkaç yere uğrayacaktım ama tedirgindim de çok mu kalabalık olur diye. erken olunca rahat dolaştım. ama tabi öğlene doğru insan sayısı arttı çarşıda. oyalanmadan ve bir yerde oturmadan eve geldim.
mecbur alacaklarım vardı. iç çamaşırı falan. birkaç çeşit tütsü, üzerlik tohumu ve adaçayı aldım. tütsü yakacağım bakayım pozitif enerji için.
yalnız şunu farkettim uzun süredir çarşıya gitmemiştim yaçarşı resmen enerjimi değiştirdi bugün daha iyi hissediyorum kendimi. bir de beslenmemi düzene soksam çok iyi olacak
Hemen uzaklas o yeme düsüncesinden bakim :) tekrardan seviye 1 yapsana
Aynen öyleSayılardan anlıyoruz zaten öyle içten gizli bilgiye gerek kalmıyoki millet bitti sanıyor deli oluyorum ya bitmediğine nasıl ikna olucaklar
canım benim oğluşunun doğum günü kutlu olsunÇok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.
Olcak olcak cok guzel olacak . Menulerini tekrar gormeyi heyecanla bekliyorum arkadasim.
Bizim takimin vücut tipini merak ettim
@nisandeniz
MuMu85
Mthn83
Tgcervanne0133
ayseMsb
N Nana
Başka kim vardı hatırlamıyorum :/
Ben malesef elma tipliyim tüm kilo simitten itibaren alınıyorüst taraf geniş bende :/
Elma olsun o zaman takımın adı iki kişi daha eklenirse
Armut :)Bizim takimin vücut tipini merak ettim
@nisandeniz
MuMu85
Mthn83
Tgcervanne0133
ayseMsb
N Nana
Ben malesef elma tipliyim tüm kilo simitten itibaren alınıyorüst taraf geniş bende :/
Zayiflarkwn ilk nerden gidiyor pekiArmut :)
Senin gene iyi hacı benim şuan 90 d
Bu zayifken iste, kilo hep uste geliyor benim ☹Senin gene iyi hacı benim şuan 90 d
Sagol teyzesicanım benim oğluşunun doğum günü kutlu olsun
ArmutBizim takimin vücut tipini merak ettim
@nisandeniz
MuMu85
Mthn83
Tgcervanne0133
ayseMsb
N Nana
Üst tarafdanZayiflarkwn ilk nerden gidiyor peki
Biz kazandikkkkSagol teyzesi
Armut
Zayiflarken yüz boyun üst gövde gidiyor.
Bu arada takımlar arası yarış ne durumda
M Musluk Suyu Da bizim takimdaBizim takimin vücut tipini merak ettim
@nisandeniz
MuMu85
Mthn83
Tgcervanne0133
ayseMsb
N Nana
Elma mı desem armut mu desem bilemedim ortaya karışıkM Musluk Suyu Da bizim takimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?