- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Çay içiyorum ya şekersiz en sevdiğim bitirdi zaten inş bırakmamıştır da yemem. Öff ne zor iştahlı olup kilo vermeye çalışmak
Annen size yakin mi oturuyor:) eskiden bende yapardim simdi evime zor bakiyomİyi akşamlar
Bütün gün annemin evindeydim.
Mutfağını temizledik ablamla yorulduk tabi ama mis gibi oldu evi
Ondan kelli gelemedim.
Güzel menüler gördüm maşallah
M Musluk Suyu canom yediklerimiz tuzlu ve tatlıysa vücutta su tutuyorlar ödem çok normal.
Birden kesilmiyorda azalt tuzu biraz
Bonus ben fasfakirim o zamanFakir poçozlar yer hamuru biz kendine dikkat edenler anca protein falan
Buralardayim cnm yaa. Haftasonu kizlarla talniz olunca cok giremedim. Bugunde isten gelince yattim uyudum. Iftara kalktim yemek ye emineye ders yaptir derken vakit gecti. 00.30da uyusunlar diye anca atabildim yataklarina hic yatasilari yok. Simdi birseyler atistirdim sahur niyetine yatmadan bi size bakayim dedim.Bulamiyorum bebem sen nerdesin?
Hayirli olsun ❤❤❤❤Geel vatandaşşş
Grup yarışına geeel
Hergün yeniden başlayanların, pes etmeyip eninde sonunda muradına erenlerin savaşıdır buuu
Bu aslındaaa lor ile kaşarın N Nana İleBonus Un şeysidir buuu
KUM SAATİ GRUBU
N Nana
M Musluk Suyu
ayseMsb
Tgcervanne0133
MuMu85
Mthn83
Minik Duduklu Tencere
60kiloyum
Pembe Lotus
ISILDURU
bengisu022
ANALOG SAAT GRUBU
E eboe
Bonus
Bulamiyorum
Amine Busra
74FRIDA
Mefkurem
huzurunmeraklisi
Sozen
maralgozlu
@nisandeniz
Ihmal etme cnm bir an once baktir ❤❤Son zamanlarda neden böyleyim bilmiyorum. Sürekli tansiyon düşüyor. Uyuyup kalacak gibi oluyorum. Halsiz yorgun uykuya doymamış. Yarın kanlarima baktirsam güzel olacak. Başıma bı iş gelmeden
Sanki analog grub, biraz daha ağır toplardan oluşuyorFakir poçozlar yer hamuru biz kendine dikkat edenler anca protein falan
Her gün tartılma. Haftada 1gün bak. Bozma hemen 10 15 gün içinde muhakkak eksi görürsün. Menü yaz buraya.Günaydınn
+1 kilo ile sabaha başladım gece simit yiyen ben değildim ki :/ çok moralim bozuldu. Cuma eksi göremezsem bırakırım bu diyet işini.
Bonus ben fasfakirim o zaman
Sanki analog grub, biraz daha ağır toplardan oluşuyor
Günaydınn
+1 kilo ile sabaha başladım gece simit yiyen ben değildim ki :/ çok moralim bozuldu. Cuma eksi göremezsem bırakırım bu diyet işini.
Çok moralim bozuldu ya. Kaçamak yapsam neyse diyorum sabahtan beri nefsimle savaş verirken vücudum yine kahpelik yaptıİşte bir an önce zengoluğa geç
Farkettin demek
Sana bi çarparım öyle böyle değil musluk
Çok moralim bozuldu ya. Kaçamak yapsam neyse diyorum sabahtan beri nefsimle savaş verirken vücudum yine kahpelik yaptı
Ya işte aç karnına da +1 kilo çıkınca azıcık depresif oldum.M Musluk Suyu böyle pes etmek olmaz.
Daha yeni tartıldın bismillah.
Ne uğraşla geldi o tartı eve bu bile ilahi mesaj.
Artı oluyoruz gün içinde günler arasında ona takılma. Hepsi geçicek inşallah.
Bizim için dikkate alacağımız her hafta cuma günü olan artı yada eksi.
Benim uyku düzenim yok ki benim uyku düzenim yokkkTövbe yasevelim vucutlarımızı lütfen.
Çok daha yüksek kiloda arkadaşlarımız var
Uyku düzenide şişirir insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?