Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

M Musluk Suyu giyeceğin güzel kıyafetlerini düşün elbiseler falan hiç pide gibi durmaz üstünde
Çay içiyorum ya şekersiz en sevdiğim bitirdi zaten inş bırakmamıştır da yemem. Öff ne zor iştahlı olup kilo vermeye çalışmak

Bugünün menüsü
Uyanınca 5 kiraz
Kah haş yumurta 3 zeyrin yoğurt dom sal q d ekmek 1 kmz biber doymadım. Sütlü yulaf 3kiraz 2 cevşz 2 fındık
Ara dondurma karadut
Akşam karışık ızgara 2 yudum kola 2 d ekmek dom sal. 5 çilek
Kiraz
Kv uğradık yemek saatiydi sarma dolma vardı sadece 1 sarma yedim.
Ancak bu kadar yapabiliyrm. Dondurma cornettoydu bol kaloriliydi. Onun yerine sade yeseydim daha iyi olurdu. Arabada kızım yemeyince mecburiyetten yedim.

Annen size yakin mi oturuyor:) eskiden bende yapardim simdi evime zor bakiyom

Valla bende aç gibiyim. Halbuki 1 saat once gece öğününü yedim. Kendimi tebrik ediyorum evdekilere pilav yaptjm yemedim insallah yarinda dirayetli olup yemem.bu haftaki liste biraz zorlayici, bu haftayi azmet haftaya rahatsin dedi diyetisyen. Ona gore 2 kg verme hedefim var. En azindan biraz kg duşsede evde sporada baslasam. Vucudum oyle hantal ve genislemis ki... Gecen sene icinw girdigim gomlegi denedim kollar oyle sıktı, önü hir insan girecek kadar açık kaldi çıkarmaya calisirken patladi dikislerden ses geldi :'( onceki senede oyle montumun kol alti patlamişti babam soylemisti hatta kotu hissetmiştim...
Simdiiii azmedicem, yaz sonunda en az -15 gorcem inşallah. Kışta da -25 gormus olursam o monta rahat girerim (

Iyi geceler kizlar
Buralardayim cnm yaa. Haftasonu kizlarla talniz olunca cok giremedim. Bugunde isten gelince yattim uyudum. Iftara kalktim yemek ye emineye ders yaptir derken vakit gecti. 00.30da uyusunlar diye anca atabildim yataklarina hic yatasilari yok. Simdi birseyler atistirdim sahur niyetine yatmadan bi size bakayim dedim.
Hayirli olsun ❤❤❤❤
Son zamanlarda neden böyleyim bilmiyorum. Sürekli tansiyon düşüyor. Uyuyup kalacak gibi oluyorum. Halsiz yorgun uykuya doymamış. Yarın kanlarima baktirsam güzel olacak. Başıma bı iş gelmeden
Ihmal etme cnm bir an once baktir ❤❤

Merhaba❤
dünün menüsü
Kakınca(8:00) : sade filtre kahve, 2 kare bitter

Kahvalti(10:30) Domates, salatalık, 1 dlm peynir, 2 kıl biber,5 zeytin 2 yumurta ve yeşilçay.

Ara 14:00 türk kahvesi, 1 nektarı

Aksam(18:00) 1 tabak etli kuru fasulye, 1 kase kuru cacık.

Ara: 2 top maraş dondurma ❤

Yürüyüş yapıldı, su 2.5 lt içildi

Günaydınn
+1 kilo ile sabaha başladım gece simit yiyen ben değildim ki :/ çok moralim bozuldu. Cuma eksi göremezsem bırakırım bu diyet işini.
Her gün tartılma. Haftada 1gün bak. Bozma hemen 10 15 gün içinde muhakkak eksi görürsün. Menü yaz buraya.

Ya işte aç karnına da +1 kilo çıkınca azıcık depresif oldum. Saydırıyorum kendime sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…