Sorma canım,bakıp kaçıyorum hemen..erva zıvanadan çıkmış durumda,minnakim desen ataklarda sanırım..ev,cocuklar yetiremiyorum zamani..sonuc umutsuz ev kadini style
Ayni valla napalim. Eşim gelsinde yemek yiyelim diye bakıyorumSorma canım,bakıp kaçıyorum hemen..erva zıvanadan çıkmış durumda,minnakim desen ataklarda sanırım..ev,cocuklar yetiremiyorum zamani..sonuc umutsuz ev kadini style
Pandemi sonrası çalışma herkese ağır geldi sanki, bende aynı duygulardayım ne eve ne işe yetişemiyorum ...Bu günü size ayırmak istedim ama değil size çocuklarıma bile zaman ayırmakta zorlanıyorum. Olurki bir süre ugramazsam izne ayırın beni. Her fırsatta gelirim yine. Akşam kendimi iyi hissedersem sizinleyim
Çaktırmadan gelip güzel diyetler yapıyorsunuz aaayySabah 10 da kahvaltı 2 yumurtadan az yağlı omlet domates biber 1 dilim ekmek
Öğle+ara 14 de bir kase kiraz bir avuç leblebi 3 tane susamlı kraker
18 de koca kase salata yağsız haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
2,5 litre su
Bende kendimden bu performansı beklemiyordum açıkçasıÇaktırmadan gelip güzel diyetler yapıyorsunuz aaayy
OOO yea bizim guruptaymışsında sevindim doğrusupazartesi spor salonuna başlıyorummmm
Şimdiiiiii Onlar Düüüşüüüünnsüüüünnnn
Yeme lütfen bende açım dayanBu saatte herif nereden bulduysa sıcak simit alıp gelmiş yetmemiş tahinli pide almış. Dayanamıyorum
Bu saatte herif nereden bulduysa sıcak simit alıp gelmiş yetmemiş tahinli pide almış. Dayanamıyorum
Yemedim ama çeyrek yesem nolur ki diyorum kendi kendimeYeme lütfen bende açım dayan
Amann neler dedim bu saatte nerden buldun getirsin diye. Ki susam mideme dokunuyor deyip yemeyen adamdı kendisini. Kesinlikle gıcıklığına yapıyor adam diyet yapmamı istemiyor. Baktı kararlıyım böyle sabote ediyorYeme kuzum küçük gör hatta onu bu saatte yemem artık böyle yağlı şeyi de.
Çok çok canın çektiyse sabah ekmek yerine ye olur mu?
Yemedim ama çeyrek yesem nolur ki diyorum kendi kendime
Amann neler dedim bu saatte nerden buldun getirsin diye. Ki susam mideme dokunuyor deyip yemeyen adamdı kendisini. Kesinlikle gıcıklığına yapıyor adam diyet yapmamı istemiyor. Baktı kararlıyım böyle sabote ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?