Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tgcervanne0133 nerelerdesin, bebelerden fırsat kalmiyo mu sanada karsilasamiyoruz
Sorma canım,bakıp kaçıyorum hemen..erva zıvanadan çıkmış durumda,minnakim desen ataklarda sanırım..ev,cocuklar yetiremiyorum zamani..sonuc umutsuz ev kadini style

Sorma canım,bakıp kaçıyorum hemen..erva zıvanadan çıkmış durumda,minnakim desen ataklarda sanırım..ev,cocuklar yetiremiyorum zamani..sonuc umutsuz ev kadini style
Ayni valla napalim. Eşim gelsinde yemek yiyelim diye bakıyorum kesin eslemde uyanir

İyi akşamlar bu hafta ve sonrasında daha dikkatli olucağım menümü yazayım

Kavaltı: 2 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin , 2 kk peynir, domates. Salatalık ve bir biber 2 galeta

Ara: yarım çay bardağı limonata, 2 küçük kayısı

İkindi: bir kase mercimek çorbası, dört tepeleme firik bulgur pilavı, yarım tavuk butu 3 4 çatal domates ve 2 biber

Akşam saat 20:00 bir kırmızı erik, bir kase kiraz, bir kupa sütlü kahve ve avuç içi kadar bağdem

Günüm iyi geçti sanki

Eyi eyi idare eder

Menüm
Uyanınca limonlu su

09:45 sahanda yumurta peynir zeytin 5ceri domates limonlu maydanoz 2dilim tb ekmeği

Ara melisa çayı

15:00 bi muz şeftali

Ara 2ceviz 5findik

18:00 bi küçük fırında pişmiş karnıyarık,2kepce mercimek çorbası,bi kase cacık bi dilim tb ekmeği

21:00 2top dondurma

22:30 yeşil çay
Spor 30dk 20sn Plank
Şu 2.5lt

Bu günü size ayırmak istedim ama değil size çocuklarıma bile zaman ayırmakta zorlanıyorum. Olurki bir süre ugramazsam izne ayırın beni. Her fırsatta gelirim yine. Akşam kendimi iyi hissedersem sizinleyim
Pandemi sonrası çalışma herkese ağır geldi sanki, bende aynı duygulardayım ne eve ne işe yetişemiyorum ...

Sen yinede gün aşırıda olsa kendinden haber vermek için gel lütfen

Çaktırmadan gelip güzel diyetler yapıyorsunuz aaayy

Yeme lütfen bende açım dayan
Yemedim ama çeyrek yesem nolur ki diyorum kendi kendime
Yeme kuzum küçük gör hatta onu bu saatte yemem artık böyle yağlı şeyi de.

Çok çok canın çektiyse sabah ekmek yerine ye olur mu?
Amann neler dedim bu saatte nerden buldun getirsin diye. Ki susam mideme dokunuyor deyip yemeyen adamdı kendisini. Kesinlikle gıcıklığına yapıyor adam diyet yapmamı istemiyor. Baktı kararlıyım böyle sabote ediyor

Yok ona deme dayanamıyosan yapma der bide canın sıkılır. İçinden de bu yağlı hamuramı kaldım lan de
Hamur işte fakir yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…