Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kür yaparız tamir ederiz seni saydırma dur daha pes edecek kadar savaşmadık.

Akşamları öyle deli gibi tuz dökme salatayada.
1 kere oldu ya fazla kaçırmışım. Pcos ve hipotriodi yapıyor bunu bana kilo vermek isterken daha da alıyorum ahanda sonum bu

Eklentiler

• Screenshot_20200609_113246.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 15
Günaydınn
+1 kilo ile sabaha başladım gece simit yiyen ben değildim ki :/ çok moralim bozuldu. Cuma eksi göremezsem bırakırım bu diyet işini.
biraktigin zaman kilomu verecen cnm
Artinin farkli sebepleride olabilir
Sagolasin tatlim fena degilim :))
Dizlerim sorunluydu zaten, iş yerinde ne olduysa cumadan beri agri acı vardi, sol dizim şişti
1 hafta rapor aldim bugun
Ortepediye gitmem lazim, bakalim ne zamana randevu bulabilecem :)

Sen nasilsin
Menü yazmiyorsun, beslenmen nasil gidiyor

Günaydınn
+1 kilo ile sabaha başladım gece simit yiyen ben değildim ki :/ çok moralim bozuldu. Cuma eksi göremezsem bırakırım bu diyet işini.
Adapte olmak en zoru vazgecme. Vermeye basladigin zaman goreceksin. Suan vucut direniyor kolay değil

22 aylık çocugum var yürüyüşü anca site çevresinde yapıyoruz :/
Leslie yapabilirsin evde. Ben gecen yil 1 ayda baya degisim gormustum bu yil cocuklardan baslayamadim henuz :d bende 3 yasinda ve 3.5 aylik iki tane var. Gunumuz yiyip icmekle geciyo. Aman kucuhu emzir, aman buyugu doyur. Kendim hep aperatifle geciyodum. Simdi alarm kurdum ogle ve ikindi icin. Ogle yemegini aksamdan kalan yemegi corbayi yiyorum yada ton balikli salata

Biraz sürünüyor beslenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…