- 8 Mart 2020
- 5.875
- 28.322
- 548
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun çok üzücüEvet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu
Sağ ol canım. Kızımı balkona çıkardım, olanları sakince açıkladım. Ama uzun süre sorar kesinBaşınız sağolsun.herkesin acılara verdiği tepki başka canım. Kızının korkması kötü olmuş.uzun süre hatırlar bunu
Bonus seni etiket manyağı yapacam. Var mısın ikili yarışa 5 kilo vermeye???
Son üç ayında kaynım izne ayrılıp evde ona baktı. Zaten çok düşkündü annesine ama dengesiz bir yapısı var. Tedavi olabileceğini bile sanmıyorum. Eşim psikolojik danışman. O ilgileniyor ama psikolojik yardım için önce danışanın istekli olması gerekiyorBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun çok üzücü
Keşke psikolojik yardim alsa kayniniz
Evet canım ilaç tedavisi şart olmuş onun için aslında rabbim yardımcısi olsunSon üç ayında kaynım izne ayrılıp evde ona baktı. Zaten çok düşkündü annesine ama dengesiz bir yapısı var. Tedavi olabileceğini bile sanmıyorum. Eşim psikolojik danışman. O ilgileniyor ama psikolojik yardım için önce danışanın istekli olması gerekiyor
Bu yükten kurtulmak iatyrm bonus. Annemi görünce daha kötü oldum.. Kadın gençliğinde uzum süre ev ekmeği yapmıl biz çocukken sonra çamaşır yıkama yemek bulaşık ve bizokuldaydık hep yardım edemezdik fazla. Uzın süre ta oturma ya sabit durma bacağının yanında bi şişlik çıktı yumurta kadar ağrılı defalarca dr giitti. Gittikçe büyüdü kavun kadar oldu.. Doktorlar Kilo ver dediler pek ciddiye almadı. İlerledi her gittiği Dr kilo dedi enson Ankarada iyi bir prof bulup götürdük o da kilo dedi. Annem 2 yıl spor salonu ve 15 kiloya yakın verdi. Bırakınca tekrar aldı 150 boylarında şu anda 92 kilo ve her iki bacağında diz kenarında şişlik var. Ve doktorlar artık giittiğe yere kadar sonrası keseriz demiş. Ama annem hala ekmek hamur işi yiyor kilo vermeyi bırak alıyor da. Ona da kızdım kendime de kızdım..gel beraber diyet yapalım dedim. Annem 4 öğretmen yetiştirdi..biri çok daha iyi bir yerde müdür. :) ama canı gitti ömrü giiti kadının.Seni temiz havamı çarptı noldu
Varım tabiki
Çok iyi gidiyorsun gerçekten tebrij ediyorym. Devam et bu azminnle istediğin hedefe ulaşırsın. Sorunun da hallolur inşKızlar bugün yoğundum
9takimada yazmaya başladım inş kilolari vercem
biraz tatsizliklik yasadim 2gundur çok üzdü beni evim dışında bi tatsizlikgececek inş zor olacak ama gececek
Kızlar bugün yoğundum
biraz tatsizliklik yasadim 2gundur çok üzdü beni evim dışında bi tatsizlikgececek inş zor olacak ama gececek
dertleşecek halim bile yok inanHalbusi gelsen dertleşsen belki iyi gelir idi
Allah rahmet eylesin. çok üzücü56 yaşında gitti kadıncağız. Ömrü fakirlikle geçmiş. Kocası eve gelmemiş gençliğinde. Ben bile mahvoldum. Evlatları nasıl mahvolmasın. İçki içti diye çok üstüne gittiler. O da çıldırdı
Çok iyi gidiyorsun gerçekten tebrij ediyorym. Devam et bu azminnle istediğin hedefe ulaşırsın. Sorunun da hallolur inş
Âmin Kizlar sağolun kirildigin insan en yakının olduğu zaman zor oluyor geri donulmeyen bi yola girdik görüşmeyi düşünmüyorum çok kırıldım ruhum kalbim paramparçaAllah sıkıntılarını ferahlatsın
Bonus günlük menü yazma. sporunu suyunu yaz olur mu? Ben de yazacam. Yemek saatlerini de yazalım. Bakaöım kim yenecek? Benim metabolizmam seninkini döver:)
Yaa böyle bir dişli rakip istiyorum duyrulurBonus günlük menü yazma. sporunu suyunu yaz olur mu? Ben de yazacam. Yemek saatlerini de yazalım. Bakaöım kim yenecek? Benim metabolizmam seninkini döver:)
ne oldu canım anlatma istersenKızlar bugün yoğundum
Âmin Kizlar sağolun kirildigin insan en yakının olduğu zaman zor oluyor geri donulmeyen bi yola girdik görüşmeyi düşünmüyorum çok kırıldım ruhum kalbim paramparça
Madde madde yapılacakları yazacaktm. Yanlış anlslılmş. Yazacaksın tabi ki.Menü yazmiyim mi ney neyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?