Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünümü yazayım
kahvalti:2 dilim ekmek pulbiber kekik ve zeytinyaglı karisim yaptim ekmegimi bandım 1 tane de haslanmis yumurta yeşillik
arada:ayran ve beyaz leblebi 1 tane de kivi
aksam: 1 kase çorba haşlanmış tavuk bol salata

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun çok üzücü
Keşke psikolojik yardim alsa kayniniz
Son üç ayında kaynım izne ayrılıp evde ona baktı. Zaten çok düşkündü annesine ama dengesiz bir yapısı var. Tedavi olabileceğini bile sanmıyorum. Eşim psikolojik danışman. O ilgileniyor ama psikolojik yardım için önce danışanın istekli olması gerekiyor

Cuma

11:30
3 yumurta haşlanmış
Süzme peynir
8 zeytin
1,5 dilim tahıllı
Domates biber

14:30
Sütlü türk kahvesi, dut kurusu 5 tane

18:30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sulu köfte
Ekmek yerine 5 susamlı çubuk

Muhtelif saatlerde doğum günü zımbırtıları

Su 1,5 litre
Spor 2 mil lesli
Bölgesel

Cumartesi

11:00 kiraz sapı

12:00
5 kaşık yulaf
1 kase dolu yoğurt
4 tane yaş hurma
2 dolu y.k çekilmiş ceviz
Tarçın

15:00
Türk kahvesi , 4 minik kuru kayısı

19:30
2 dilim somon, yarım uskumru ızgara
1,5 dilim çavdar
Göbek salata

Henüz ara yapmadım dut alıcam bi iki tane çayla.

Su çok az 1 litre içmişim dışarı çıkınca içemedim
Spor 2 mil lesli
320 bölgesel

Evet canım ilaç tedavisi şart olmuş onun için aslında rabbim yardımcısi olsun
Sabır versin

Seni temiz havamı çarptı noldu

Varım tabiki
Bu yükten kurtulmak iatyrm bonus. Annemi görünce daha kötü oldum.. Kadın gençliğinde uzum süre ev ekmeği yapmıl biz çocukken sonra çamaşır yıkama yemek bulaşık ve bizokuldaydık hep yardım edemezdik fazla. Uzın süre ta oturma ya sabit durma bacağının yanında bi şişlik çıktı yumurta kadar ağrılı defalarca dr giitti. Gittikçe büyüdü kavun kadar oldu.. Doktorlar Kilo ver dediler pek ciddiye almadı. İlerledi her gittiği Dr kilo dedi enson Ankarada iyi bir prof bulup götürdük o da kilo dedi. Annem 2 yıl spor salonu ve 15 kiloya yakın verdi. Bırakınca tekrar aldı 150 boylarında şu anda 92 kilo ve her iki bacağında diz kenarında şişlik var. Ve doktorlar artık giittiğe yere kadar sonrası keseriz demiş. Ama annem hala ekmek hamur işi yiyor kilo vermeyi bırak alıyor da. Ona da kızdım kendime de kızdım..gel beraber diyet yapalım dedim. Annem 4 öğretmen yetiştirdi..biri çok daha iyi bir yerde müdür. :) ama canı gitti ömrü giiti kadının.

Kızlar bugün yoğundum
9takimada yazmaya başladım inş kilolari vercem
biraz tatsizliklik yasadim 2gundur çok üzdü beni evim dışında bi tatsizlik gececek inş zor olacak ama gececek
Çok iyi gidiyorsun gerçekten tebrij ediyorym. Devam et bu azminnle istediğin hedefe ulaşırsın. Sorunun da hallolur inş

Halbusi gelsen dertleşsen belki iyi gelir idi
dertleşecek halim bile yok inan biraz kişisel gelişime yönelicem. bir de dua. gelirim yine buraya.
Allah rahmet eylesin. çok üzücü Rabbim yerinde rahatlık versin.

Çok iyi gidiyorsun gerçekten tebrij ediyorym. Devam et bu azminnle istediğin hedefe ulaşırsın. Sorunun da hallolur inş
Allah sıkıntılarını ferahlatsın
Âmin Kizlar sağolun kirildigin insan en yakının olduğu zaman zor oluyor geri donulmeyen bi yola girdik görüşmeyi düşünmüyorum çok kırıldım ruhum kalbim paramparça

Âmin Kizlar sağolun kirildigin insan en yakının olduğu zaman zor oluyor geri donulmeyen bi yola girdik görüşmeyi düşünmüyorum çok kırıldım ruhum kalbim paramparça

Tahmin edebiliyorum canım ama inan değmiyecekse sonunda en ufak bir çabanı bile israf etme o kişi için.

Zaman geçer herşey değişir hallolur üzüldüğün şeylere keşke üzmeseydim kendimi dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…