Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Halsiz ve yorgunum , sırtım ve başım ağrıyor üşüttüm sanırım dün, gün boyu yattım

geçmiş olsun canım.

bu arada alakasız olacak ama üzerlik tohumu tütsüsü yaktım. 3 gün üst üste olunca iyi oluyor dendi. bugün 3. gün. az sonra yakacağım. iyi geldi sanki bana.

+90 i görünce tel no uazacaksin sandim

Üzüldüm ya aklımdaydın bikaç gündür pek keyifsiz sönük gibiydin.
Kaynın falan mı anlamadık yazdığını
Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu

Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu

Ah yaa başınız sağolsun üzüldüm cidden sıkıntını hissettim te burdan.
Onun içinde zordur kolay mı keşke size gelmeseydi bari

Başınız sağolsun.herkesin acılara verdiği tepki başka canım. Kızının korkması kötü olmuş.uzun süre hatırlar bunu

13haxiran cumartesi menüsü
Uyanınca su
10:00 sahanda yumurta,bi dilim peynir,5zeytin limonlu maydonoz 5ceri domates bi çengelköy salatalık 1 dilim tb ekmeği

13:30 2kofte
14:00 bi bardak ayran

15:45 bir tane kayısı şekersiz türk kahvesi iki kare bitter

18:00 2kasik kisir 4kanat ızgara 7kucuk közlenmiş mantar 2 sekersiz çay

21:00 şekersiz türk kahvesi
spor yok
su 2.5lt

Ah yaa başınız sağolsun üzüldüm cidden sıkıntını hissettim te burdan.
Onun içinde zordur kolay mı keşke size gelmeseydi bari
56 yaşında gitti kadıncağız. Ömrü fakirlikle geçmiş. Kocası eve gelmemiş gençliğinde. Ben bile mahvoldum. Evlatları nasıl mahvolmasın. İçki içti diye çok üstüne gittiler. O da çıldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…