Halsiz ve yorgunum , sırtım ve başım ağrıyor üşüttüm sanırım dün, gün boyu yattım
Halsiz ve yorgunum , sırtım ve başım ağrıyor üşüttüm sanırım dün, gün boyu yattım
Yok kuzum. Biraz önce kayanın içki içmiş geldi, bizim evde sinir krizi geçirdi, hastaneye kaldırdık. Akşam yemeği bile yemedim@nisandeniz güzel menü bekliyorum senden
Yok kuzum. Biraz önce kayanın içki içmiş geldi, bizim evde sinir krizi geçirdi, hastaneye kaldırdık. Akşam yemeği bile yemedim
keyfim yok kuzucum ya. ondan görünmüyorum. motivasyonumu da tam toparlayamadım. hala eksiye geçemedim. canım sıkkın. hep uyumak istiyorum.
+90 i görünce tel no uazacaksin sandimGünaayyydınnsss
Mutlu haftasonları
+90 güzelleriiii nassınız inşallah
Menülere tartılara bakıcam heçç meraklanmayın.
Siteye girdiği halde gelmeyenler yoktur inşallah.
Akşam çok yorgundum duramadım dün oğlumun doğum günüydü misafirler vardı
@eboe
@74FRIDA
60kiloyum
@ISILDURU
@Tgcervanne0133
@yst38
@MuMu85
@mefkurem
@aijoo
bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@nisandeniz
CumaBuranın tartı günü Cumartesi mi
Yok kuzum. Biraz önce kayanın içki içmiş geldi, bizim evde sinir krizi geçirdi, hastaneye kaldırdık. Akşam yemeği bile yemedim
Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktuÜzüldüm yaaklımdaydın bikaç gündür pek keyifsiz sönük gibiydin.
Kaynın falan mı anlamadık yazdığını
Kaynım yazmak istemiştim canımkaya kim canım?
Yaa ben de diyorum neden motive olamıyorum.. Meğer termal donum eksikmiş :)Termal donmuydu yani eksiklik niye en başında çıkarmadın
Sporlarmı yapıcan çen termal donla
Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu
Başınız sağolsun.herkesin acılara verdiği tepki başka canım. Kızının korkması kötü olmuş.uzun süre hatırlar bunuEvet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu
56 yaşında gitti kadıncağız. Ömrü fakirlikle geçmiş. Kocası eve gelmemiş gençliğinde. Ben bile mahvoldum. Evlatları nasıl mahvolmasın. İçki içti diye çok üstüne gittiler. O da çıldırdıAh yaa başınız sağolsunüzüldüm cidden sıkıntını hissettim te burdan.
Onun içinde zordur kolay mı keşke size gelmeseydi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?