Ogle yemegi canim istemiyo bugun ama aç gibiyimde. Ev olmus 27 derece, nem icinde yüzüyoruz of of
Gunaydin kizlar
Islere baslamadan bildirim yapayim dedim yoksa cok gece kalacak
Zaten bu hafta hic iyi degildim beslenme acisindan. Dovseniz taslasaniz beni yeridir hakettim dogrusu. Adetimde erken geldi onun siskinligide vardir elbet ama artimin yuzde doksani yeme bozuklugundandir diye tahmin ediyorum.
Pazartesi baslarim diyordum ama dedimki neden erteliyorsun hasibe hemen yatin basla. Bugun bismillah dedim basladim. If yapabilir miyim bilmiyorum ama sabah kahve ogle kahvalti aksam yemek seklinde seviye 1 gibi devam etmeyi dusunuyorum ama arada meyve yerim %100 seviye 1 yapmam
Dun evlilik yildonumumuzdu yemege ciktik esimle. 9. Yilimizi doldurduk. Dedim 10. Yilimiza ozel bir hedef koyalim ve 10. Yilimizda bunu gerceklestirmis olalim.
Benim hedefim o zamana kadar 72-73 olmak. Oncesinde okursamda o zamana kadar bu kiloyu korumak. 10. Yilimiza ozel cocuklarla beraber dis mekan cekimi yapmak. Dedim esime bu benim hedefim benim cabam sen burda ne yacaksin sen de kendine bir hedef koy. O bir sey bulamadi. Dedim o zaman sende bu hedef icin para ayarlafotografciya (duyrulur şipşak huzurunmeraklisi ) ozel cekim istedigim icin tuzlu olur. Dedim belki eskisehirde sazovada olabilir sato var ya orda cocuklarla ya da baska bir yerde. Tabi birde kiyafet masrafi vs vs. Dedim sen anca parayi hazirla o zaman
Gelelim asil mevzuya
Gecen hafta 89.6 (.6 mi .7 mi tam hatirlayamadim)
Bugun 92.8
Fark = +3.2
Anaaammm ben 2 kusur artim var diye dusunuyordum meger 3 kusurmus ya
Bana suan domates yasakKızlar sabahleyin kahvaltida, domates, üzerine taze kekik, 5 adet zeytin ve bir yemek kaşığı zeytinyağı gezdirip tuz serptim
Domates mevsiminde bu lezet efsane oluyor deneyin
Evdekilere makarna diyettekilere balık yapıyorum
Bi makarna için bozmıycam öğünümü.
Wc de bile rahat değilken bunu yapmıycam kendime.
Sizde yapmak üzereyseniz yapmayın.
Burdaki arkadaşlarınızı düşünün onlarda yemiyor diye hissedin ❤❤❤
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
termal taytımı cıkardım
eski diyet listemi cıkardım
spor salonuna özel ayakkbı aldım
daha kendimi motive etmek için napim ulaaaaaannn
Termal donmuydu yani eksiklik niye en başında çıkarmadın
Sporlarmı yapıcan çen termal donla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?