Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nen var bebem senin?
Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora

Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu

Hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti ama bir senden fazla oldu yine aynıyım

Randevu aldım doktor a fayda görmezsem ciddi ciddi sülük düşünüyorum

Tahmin edebiliyorum canım ama inan değmiyecekse sonunda en ufak bir çabanı bile israf etme o kişi için.

Zaman geçer herşey değişir hallolur üzüldüğün şeylere keşke üzmeseydim kendimi dersin.
Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor bazı insanlar insan olmayı beceremiyo
Bide üstüne seni suclamasi çok aci

Ya ayakta duracağım yada yatacağım bel yüzünden genelde oturamiyorum :/

Hacamat bi kerelik bişey değilki kuzum ben uzun yıllardır yaptırıyorum en çok romatizma migren hastası gördüm.
İlk ve sonbaharda yaptırcaksın sen tedavi bi kerelik olmaz açılcak orası temizlenicek.
Ve sporla destekliyceksin.

Ya ayakta duracağım yada yatacağım bel yüzünden genelde oturamiyorum :/
Geçmiş olsun canım iltihaplı romatizmami bi komsumda öyleydi kadının elleri ayaklari şişerdi ağır bişey kaldırırsın belinden 10gun yatardı
Isırgan suyu fln içiyorum demişti iyi geliyor demişti bi arastir istersen

Evet minik spor salonunda bi abla vardı bilekleri şişiyodu düzenli spor yapıyodu Minik Duduklu Tencere kiloyuda kesin vermen lazım

ya düzenli gitmedim biliyorum da bakalım arayacağım kadını yapıyorsa gideceğim yakın zamanda
Herşey var belde düzleşme iltihap ödem romatizma

Şuan mesela sırt üstü yatmak istemiyorum ensem ve sırtım açıyor yüz üstü yatınca rahat ediyorum

Isırgan i hiç duymadım araştırayım çok sağol

Miniğim git sağlam bi niyet al oku hacamat tedavisi ol allahın izniyle ferahlıycaksın.

Kilo vermeyi sakın geciktirme fıtık gibi onunda düşmanı kilo

Ah canım ne emekler etmiş. Hepimizin anneleri gibi. Annem de hem vergi dairesinde çalıştı hem üç çocuk büyüttü. Eve bir gün temizlikçi girmedi. Şimdi iki diz de gitti, belde fıtık var. Doğru düzgün yürüyemiyor bile. Namazı oturarak kılıyor. Allah onlardan bin kere razı olsun. Mide balonu düşündünüz mü hiç canım. 15 dakikalık bir işlem. Endoskopiyle yapılıyor, cerrahi işlem yok. Özel hastanede kardeşler birleşip annenize yaptırabilirsiniz. Bir videosunu izle, ne demek istediğimi anlayacaksın

Iyi geceler kizlar
Cumartesi gunu koye geldik pazar aksami geri donucez insallah
Saglikli huzurlu uzun omru olsun insallah ❤❤
ahhh ulan seni çekmeyeceğim de kimi çekeceğimmmm beeeennnn
inşallah o 10cu yılınzda kilo hayallerin olur en güzel şekilde çekerim
Tesekkur ederim bebem ❤❤❤❤
Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu
Basiniz sagolsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…