- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Amin canım sağ oldertleşecek halim bile yok inanbiraz kişisel gelişime yönelicem. bir de dua. gelirim yine buraya.
Allah rahmet eylesin. çok üzücüRabbim yerinde rahatlık versin.
İçmedim ama birazcık yedim sadece su ağrılarım geçsin spora da başlayacağım inşallahMinik Duduklu Tencere maydanoz içtin mi?
İçmedim ama birazcık yedim sadece su ağrılarım geçsin spora da başlayacağım inşallah
Madde madde yapılacakları yazacaktm. Yanlış anlslılmş. Yazacaksın tabi ki.
Bonus günlük menü yazma. sporunu suyunu yaz olur mu? Ben de yazacam. Yemek saatlerini de yazalım. Bakaöım kim yenecek? Benim metabolizmam seninkini döver:)
Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktoraNen var bebem senin?
Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor bazı insanlar insan olmayı beceremiyoTahmin edebiliyorum canım ama inan değmiyecekse sonunda en ufak bir çabanı bile israf etme o kişi için.
Zaman geçer herşey değişir hallolur üzüldüğün şeylere keşke üzmeseydim kendimi dersin.
Ya ayakta duracağım yada yatacağım bel yüzünden genelde oturamiyorum :/Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora
Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu
Hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti ama bir senden fazla oldu yine aynıyım
Randevu aldım doktor a fayda görmezsem ciddi ciddi sülük düşünüyorum
Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora
Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu
Hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti ama bir senden fazla oldu yine aynıyım
Randevu aldım doktor a fayda görmezsem ciddi ciddi sülük düşünüyorum
Geçmiş olsun canım iltihaplı romatizmami bi komsumda öyleydi kadının elleri ayaklari şişerdi ağır bişey kaldırırsın belinden 10gun yatardıYa ayakta duracağım yada yatacağım bel yüzünden genelde oturamiyorum :/
YesssTekrar cevap veriyim o zaman5 kiloyu ilk veren kazanır mı?
Geçmiş olsun canım iltihaplı romatizmami bi komsumda öyleydi kadının elleri ayaklari şişerdi ağır bişey kaldırırsın belinden 10gun yatardı
Isırgan suyu fln içiyorum demişti iyi geliyor demişti bi arastir istersen
ya düzenli gitmedim biliyorum da bakalım arayacağım kadını yapıyorsa gideceğim yakın zamandaHacamat bi kerelik bişey değilki kuzum ben uzun yıllardır yaptırıyorum en çok romatizma migren hastası gördüm.
İlk ve sonbaharda yaptırcaksın sen tedavi bi kerelik olmaz açılcak orası temizlenicek.
Ve sporla destekliyceksin.
Herşey var belde düzleşme iltihap ödem romatizmaGeçmiş olsun canım iltihaplı romatizmami bi komsumda öyleydi kadının elleri ayaklari şişerdi ağır bişey kaldırırsın belinden 10gun yatardı
Isırgan suyu fln içiyorum demişti iyi geliyor demişti bi arastir istersen
ya düzenli gitmedim biliyorum da bakalım arayacağım kadını yapıyorsa gideceğim yakın zamanda
Herşey var belde düzleşme iltihap ödem romatizma
Şuan mesela sırt üstü yatmak istemiyorum ensem ve sırtım açıyor yüz üstü yatınca rahat ediyorum
Isırgan i hiç duymadım araştırayım çok sağol
Ah canım ne emekler etmiş. Hepimizin anneleri gibi. Annem de hem vergi dairesinde çalıştı hem üç çocuk büyüttü. Eve bir gün temizlikçi girmedi. Şimdi iki diz de gitti, belde fıtık var. Doğru düzgün yürüyemiyor bile. Namazı oturarak kılıyor. Allah onlardan bin kere razı olsun. Mide balonu düşündünüz mü hiç canım. 15 dakikalık bir işlem. Endoskopiyle yapılıyor, cerrahi işlem yok. Özel hastanede kardeşler birleşip annenize yaptırabilirsiniz. Bir videosunu izle, ne demek istediğimi anlayacaksınBu yükten kurtulmak iatyrm bonus. Annemi görünce daha kötü oldum.. Kadın gençliğinde uzum süre ev ekmeği yapmıl biz çocukken sonra çamaşır yıkama yemek bulaşık ve bizokuldaydık hep yardım edemezdik fazla. Uzın süre ta oturma ya sabit durma bacağının yanında bi şişlik çıktı yumurta kadar ağrılı defalarca dr giitti. Gittikçe büyüdü kavun kadar oldu.. Doktorlar Kilo ver dediler pek ciddiye almadı. İlerledi her gittiği Dr kilo dedi enson Ankarada iyi bir prof bulup götürdük o da kilo dedi. Annem 2 yıl spor salonu ve 15 kiloya yakın verdi. Bırakınca tekrar aldı 150 boylarında şu anda 92 kilo ve her iki bacağında diz kenarında şişlik var. Ve doktorlar artık giittiğe yere kadar sonrası keseriz demiş. Ama annem hala ekmek hamur işi yiyor kilo vermeyi bırak alıyor da. Ona da kızdım kendime de kızdım..gel beraber diyet yapalım dedim. Annem 4 öğretmen yetiştirdi..biri çok daha iyi bir yerde müdür. :) ama canı gitti ömrü giiti kadının.
Saglikli huzurlu uzun omru olsun insallah ❤❤Günaayyydınnsss
Mutlu haftasonları
+90 güzelleriiii nassınız inşallah
Menülere tartılara bakıcam heçç meraklanmayın.
Siteye girdiği halde gelmeyenler yoktur inşallah.
Akşam çok yorgundum duramadım dün oğlumun doğum günüydü misafirler vardı
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tesekkur ederim bebem ❤❤❤❤ahhh ulan seni çekmeyeceğim de kimi çekeceğimmmm beeeennnn
inşallah o 10cu yılınzda kilo hayallerin olur en güzel şekilde çekerim
Basiniz sagolsun cnm.Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?