Bu sabah 95.9 çıktımYok kiloyu dedim
Çok geç. Ama önemli değil. Güzel geçecek bu gün inanıyorum.Sporum bitti bugünde çok şükür.
Allah pazar kahvaltısınsan korusun hepimizi
Tebrikler. Akşama ne yiyeceksin?? Annem karnıyarık yapacak yağlı yağlı. Yanına cacık falan da yerim.2 mil lesli
Peşinden bölgesel hareketler yaptım
Cok gecmis olsun cnm, lenf ödemi olmuş heraldeBu yükten kurtulmak iatyrm bonus. Annemi görünce daha kötü oldum.. Kadın gençliğinde uzum süre ev ekmeği yapmıl biz çocukken sonra çamaşır yıkama yemek bulaşık ve bizokuldaydık hep yardım edemezdik fazla. Uzın süre ta oturma ya sabit durma bacağının yanında bi şişlik çıktı yumurta kadar ağrılı defalarca dr giitti. Gittikçe büyüdü kavun kadar oldu.. Doktorlar Kilo ver dediler pek ciddiye almadı. İlerledi her gittiği Dr kilo dedi enson Ankarada iyi bir prof bulup götürdük o da kilo dedi. Annem 2 yıl spor salonu ve 15 kiloya yakın verdi. Bırakınca tekrar aldı 150 boylarında şu anda 92 kilo ve her iki bacağında diz kenarında şişlik var. Ve doktorlar artık giittiğe yere kadar sonrası keseriz demiş. Ama annem hala ekmek hamur işi yiyor kilo vermeyi bırak alıyor da. Ona da kızdım kendime de kızdım..gel beraber diyet yapalım dedim. Annem 4 öğretmen yetiştirdi..biri çok daha iyi bir yerde müdür. :) ama canı gitti ömrü giiti kadının.
Allah ferahlik versin fulyacimdertleşecek halim bile yok inanbiraz kişisel gelişime yönelicem. bir de dua. gelirim yine buraya.
Allah rahmet eylesin. çok üzücüRabbim yerinde rahatlık versin.
Basiniz sagolsun cnmAmin canım sağ ol
Gecmis olsun tatlimBen bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora
Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu
Hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti ama bir senden fazla oldu yine aynıyım
Randevu aldım doktor a fayda görmezsem ciddi ciddi sülük düşünüyorum
Ay bu erkekler insanı çileden çıkarıyor. bende bir adamla sürekli çatışma halindeyim pilav istiyor, tatlı istiyor yemekler neden tusuz diyor sesin çıkmasın çocuklarla ben diyeteyiz desemde yoook çocuk gibi onla ayrı uğraşıyorumEşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
Ankilozan spondilit mi?Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora
Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu
Hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti ama bir senden fazla oldu yine aynıyım
Randevu aldım doktor a fayda görmezsem ciddi ciddi sülük düşünüyorum
Hödük her yerde hodük. Bizde kavgaliyiz. Seytan diyor topla valizleri erkenden git koye. Normalde ay sonu gidecezEşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
Sen nasilsin asucumÇok heycanlı takipteyim kızlaaar
amin canım saolasın. azimle tekrar eksiye geçmeyi bekliyorum. moral olur bana. ama bu ara kilomu bile sabitlemeyi zorla yapıyorum. bir öğünde kaçıyor ötekinde topluyorum. sırf listedeyim takımı zorda bırakmayayım diye. gerçi bu hafta kötüydü.Allah ferahlik versin fulyacim
Eşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
odunluk yapılarında var. insan biraz ince ruhlu olur. sonuçta eşini incecik zarif görmek hoşuna gider. yardım et güzelce de mi yaniHödük her yerde hodük. Bizde kavgaliyiz. Seytan diyor topla valizleri erkenden git koye. Normalde ay sonu gidecez
Evet canım çok sağolAnkilozan spondilit mi?
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?