Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun cnm, lenf ödemi olmuş heralde

Bosuna demiyolar insanin kendine yaptigi kötülüğü kimse yapmaz diye

Gecmis olsun tatlim

Keske sende seviyeleri uygulabilsen, şifa olurdu belki

Eşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
Ay bu erkekler insanı çileden çıkarıyor. bende bir adamla sürekli çatışma halindeyim pilav istiyor, tatlı istiyor yemekler neden tusuz diyor sesin çıkmasın çocuklarla ben diyeteyiz desemde yoook çocuk gibi onla ayrı uğraşıyorum

Ankilozan spondilit mi?
Geçmiş olsun

Eşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
Hödük her yerde hodük. Bizde kavgaliyiz. Seytan diyor topla valizleri erkenden git koye. Normalde ay sonu gidecez

Allah ferahlik versin fulyacim
amin canım saolasın. azimle tekrar eksiye geçmeyi bekliyorum. moral olur bana. ama bu ara kilomu bile sabitlemeyi zorla yapıyorum. bir öğünde kaçıyor ötekinde topluyorum. sırf listedeyim takımı zorda bırakmayayım diye. gerçi bu hafta kötüydü.
Beni üz,kır demedim ki..
Hödük her yerde hodük. Bizde kavgaliyiz. Seytan diyor topla valizleri erkenden git koye. Normalde ay sonu gidecez
odunluk yapılarında var. insan biraz ince ruhlu olur. sonuçta eşini incecik zarif görmek hoşuna gider. yardım et güzelce de mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…