Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Âmin Kizlar sağolun kirildigin insan en yakının olduğu zaman zor oluyor geri donulmeyen bi yola girdik görüşmeyi düşünmüyorum çok kırıldım ruhum kalbim paramparça

seneler önce çok yakın bir arkadaşımla yolları ayırdım. her şeyimizi paylaşırdık. çok büyük hatalar yaptı, çok kırdı. o zaman onun evliliğinde bazı sıkıntılar vardı. birbirlerine alışma süreçleri zor oldu. huyu suyu değişti falan. ortamımız da değişti. nereden baksan 13 yıl önceki olaylar. öyle kopmuşum ki affedemedim. soğudum. yıllardır arar beni aralarda. normal konuşurum. o kadar. ötesi yok artık.
şuna çok inanıyorum: bir kişi gidiyorsa hayatından, o kişinin senin hayatındaki aktif rolü bitmiştir. öyle olması gerekiyordur. o nedenle ısrar etme. doğrusu budur.
kimiyle tamamen kopman gerekir. senin için iyi olan budur. kimiyle de ilişkin pasife iner. bizimki çok çok pasif. şu an bakıyorum da kalbim fena kırılmış sanırım

Bazi arkadaslar yapiyor cnm
Face de ahmet apanin hazirladigi bi program

Yapanlar bicok hastaligina sifa buluyor
Tabi uzun bi süreç 6 ay falan sürüyor
Himm Bonus bahsetmişti sanki o bayağı zor bir süreç ya cesaretim yok

Tatlim sen bi baslarsan biliyosun cok güzel veriyosun

Seni rahatsiz eden ne bilmiyorum ama kendinden vazgeçme

Arada tabiki tokezlemelirimiz oluyor onemli olan ayaga tekrar kalkabilmek

Bende 1 haftadir cok guzel kacamaksiz gidiyordum
Dun gece yine biseyler yedim
Bugun cok artiydim, kendime cok kiziyorum

Affetmek zor canım dilin dediğini kalbin kabul etmiyor
Eşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
Çok motive edici olmuş. Benimki hiç bişi demez of puf der sadece

özel bir şey yok canım. sanırım bunaldım. hafif dozda bir depresyon gibi birşey. canım hiç birşey yapmak istemiyor. hep evde oturayım, yatayım kalkayım. kimse bana birşey demesin. ya da sevdiğim biriyle açık hava bir yere sohbete gideyim istiyorum. olumsuz muhabbet olmayacak ama.
ben mayıs başından bu yana kilo veremiyorum. daha doğrusu 80 ile 82 arasında gitgelim. artık 70 leri görmek istiyorum. bu da moralimi bozuyor. bu hafta en azından tam 80 i yeniden görsem iyi olacak ama şimdilik umudum yok
Affetmek zor canım dilin dediğini kalbin kabul etmiyor

Çok motive edici olmuş. Benimki hiç bişi demez of puf der sadece
çok uzun süre idare ettim. ben arkadaşlık görevimi yaptım. ama çevresine yaptığı saldırgan tavırları bana dönünce orada bitti herşey. insanlar arasındaki saygı mesafesini iyi koruyacaksın. bak yıllardır çabalıyor olmuyor ki çok yakındık. bir ara ortak paylaştıklarımız adına inat etmeyeyim diye düşündüm. ama içimi yokladım meğer birşey kalmamış. o nedenle diyorum ki kalbinden giden insanı hayatında tutmak için ısrar etmeyeceksin. herkesin bu hayatta bir rolü. onun rolü bitti benim hayatımda. onu anladım.

Sen nasilsin asucum
İyiyim canım biraz bu aralar evle iş arası sıkıştım ve çok yoruldum buda bende stres yapıyor bu gün evdeyim biraz evi temizleyip bu günün ve yarının yemeğini ayarlıycağım.

Geçen haftaki eksimi beğendim her haftam böyle geçse keşke,yinede büsürü kaçamaklarım oldu doğrusu düzgün bir günüm yok yaniii. biraz daha iradeli olsam iyi olucak

Sen nasılsın nasıl gidiyor

Eşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..

Deme tuğçe deme. En azından bi daha deme.
Senin adamında dilinin ayarı yok kırıyor seni.
Dediği şeye ben okuyunca içerledim sen nasıl üzüldün kimbilir
Üzüntün seni çöktürmesin bu sefer onun inadına kendine dikkat et.
Çocuk ufak odakalanmıyorsun biliyorum ama bırakma tamamen.

Sabah kızdım içimden sana bi misafir geldi gitti bıraktın burayı hani hep birlikte başlamıştık?
2 haftada anca tutunabildim bende.
Üzülsem sıkılsamda bırakmıycam bu sefer çok usandım bırakmaktan.
Sende bırakma.
Öncesi sonrası resmin ne güzeldi unutmadım ben :))

Mefkuş ne ettin öyle :)) allahtan hafta sonu hiç sıkma canını o artıyı düzeltiriz

Himm Bonus bahsetmişti sanki o bayağı zor bir süreç ya cesaretim yok
Canim benim peki bir ömür boyu agrilarla yasamaya cesaretin var mi ? Korkulacak bisey yok ben 16 senedir diyet olmayan diyetteyim ben yapabildiysem herkes yapar bence :) düsünsene 6 ay sonra yeniden dogmus gibi olucaksin degmez mi ? Facede yapanlarin raporlarini oku yüzlercesi sifa bulmus zira mesela bende buvsene ilkbahar alerjisi gecirmedim ki gecen sene astim spreyi kullanacak kadar kötü olmustum.

Beni üz,kır demedim ki..

o kadar başlayıp bıraktık bu diyetleri artık bize inanmıyorlar
ama kırıcı olmasaydı keşke..

bende aynısını eşime söyledim, yarın bırakacağın diyet için beni yorma dedi

Yorgan iğnesiyle dikicen ağzını

benimki haklı 4 senedir diyetteyim en son bi ara 86 inmiştim derken oldum sana 96
daha da 90 altına inmedim,
diyetisyene gittim bıraktım , spora yazıldım gitmedim
termal taytlar aldım, diyet için özel besinler
şu iyi gelebilir bunu alayım, buyum eksik tamamlayım derken
koca dört sene ve ben aynı yerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…