Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklı değil aynı durumda o olsa sen böylemi diycektin o zaman haklı olur.

Haklı değil aynı durumda o olsa sen böylemi diycektin o zaman haklı olur.

evlendiğimde 68 kiloydu su an 85 kilo oldu
ki eşimde normalde kilo takıntısı var
belli bi orana çıkınca geriliyor , gecen sene 2 ay yoğın bakımdaydı
sonra evde yatış derken aldı sonra da vermedi
ilk defa böyle göbek yaptı, valla diyorum
bu göbekle rahat mısın diye
gün intikam günü

Tebrikler. Akşama ne yiyeceksin?? Annem karnıyarık yapacak yağlı yağlı. Yanına cacık falan da yerim.
Ispanak yemeği yaptım kıymalı yaninda ne yesem diye düşünüyorum
Eşime sabah beni diyet için motive et lütfen zorlaniyorum dedim.."seninle asansöre binince korkuyorum asansör sarsılıyor" dedi.
Beni üz,kır demedim ki..
Ona inat bırakma canım diyetini
Eşimde bana diyo bakalım kaç gün sürecek bu diyetin diyo ona gostercem bu sefer
Pembe Lotus canım kusura bakma dün gece yanlış yazmışım şimdi farkettim: istersen yaz yazacaktım yazma yazmışım.
Anladım canım aileden biri olunca gözün görüyor ama söz olsun kus kalamayiz zaten merhaba merhaba cok degisti desinler umrumda değil

Canım ruha en iyi gelen dua ve esmaül husnalar
Bak bi istersen dua topigine iyi gelir sanada
Rabbim gönlüne ferahlık versin
Takima yazmayi unuttum abla bende geceleri kalkip yerdim bıraktım stresten uyuyamayimca gece yemege veriyordum kendimi adacayi melisa çayı fln icsen uyumadan belki iyi gelir
Isede başlayacakmışsın uykun duzene girer gece uyanmazsin cok güzel bir eksiyle sallarsin cuma buralari
Benim eşimde de var. Bizde 2017de ogrendik. Bu hafta rontgen cektirdi daralma sirtina kadar cikmis. Emar cekilecek. Onunda agrilari artti
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Mecbur duzelticez baska yolu yok

Keşke kacamaklari aliskanlik haline getirmeyip saglikli beslenmeye odaklansak cnm

Bende idare ederim, dizimden 1 haftadir raporluydum, gecmedi ama nereye kadar rapor alicam
Sali işe gidecem

Ben uyusamda uykudan kalkiyorum

Sallicak kadar olmasada eksi gelir insallah :)

Tatlim limonlu su icme sen yaa
İçmiyorum canım. Kan ilacı için 1-2 damla yapıyordum sadece sanırım onuda bırakmam gerek
60kiloyum fulyaa senin tansiyon ne durumda. Nabızim iyide tansiyon düşüyor.
Benim tansiyon da büyük 10 küçük 6 olsa dengem şaşıyor hiç öyle büyük oynamalar da değil

bengisu022 siz depremi hissettiniz mi kuzum?
Yok hissetmedik.ama arkadaşlarım hissetmiş. Geçen hafta malatyadaki depremi hissettm. Evde tektim kızı alıp aşağı indim. Gayet sakindim komşularla konuştuk falan. Eşim gelince arabaya bindim birden ağlamaya başladım. Adam da şok oldu. En son Elazığ depreminde çok korkmuştuk o geldi aklıma. Çok fenaydı anlatamam.

surda gördügün herkes ayni durumda , yapamiyorsak bir sebebi var ne yapalim ölek mi? önemli olan pes etmedik kendimizden umudu kesmedik düse kalka da olsa devam ediyoruz ,uzaktan davulun sesi hos geliyor tabi kac kere hayatlarinda diyet yapmislarda bos bos konusuyolar

Benim de bu aralar ara ara başım fönüyor. Sanırım kansızlığın etkisi. Şimdilik ilacımı içiyorm. Eylülde gidip hem troit hem kana baktrrm. Belki gebelik için de tedaviye başlarım.ilk evlendiğimde 79 kilo falandm kilolu gebelik olmasın dedim. 8 yıl geçti üstünden birr dafa 70 leri bile göremedim. Hala aynı kafadaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…