Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarin raporum bitiyor sali gitmem lazim
Çok geçmiş olsun canım. Kilo çok etkiliyor bizi. Mefkurem çok güzel kilo verebiliyorsun ama korumak da sorunun. Farklı bir yol denesen. Bak samimi bir arkadaşımla aynı okulda çalışyrz. Bşr ara 88 bile gördü. 76 dan diyete başladı mayıs gibi eylülde okula 64 geldi sürekli okulda yemek k yeriz. Ağır ağır yemekler sarma dolma güveç pideler tatlılar. O da yedi hepsinden gün yaptık orda da yedi. Ama kah. Yapmadı o gün ya da akşam yemedi ya da günden önceki gün dijjat etti. Olnadıysa sonraki gün. Yediği gün akşam yarım saat yürüyüş öyle böyle şu anda 62 kilo. Kalan 2 kilo için de deli gibi uğraşıyor. Axmine hayran kaldm gerçekten. Kilo veriliyor da korumak zor gerçekten. O koruyabildi tabi bu konuda eşi de çok destek oldu. 2 çocuğu bırakıp yürüyüşe çıktı. Evde hep hafif yemekler diyet türü yaptı. Bazen yemek yapmadı çocuklara makarna kendisi yemedi.

Canım ben mide ameliyatı oldum yine cebellesiyorum. Pes etmeyin. Ne yaparsak yapalım iş bizde bitiyor.
Benim şimdiki bahanem duygusal yiyici olmam. Nasıl duyguysa üzülüyorum seviniyorum her bı caciga yiyorum. Bugün poğaça isittim buzluktan 8 taneydi. Hepsini yemek için beynim beni zorluyor. 1 taneyi zor yedim ama ye diyor bişey. Kendimle kavga ettim resmen manyak gibi

Bugün anneme gittim yürüyüş sonrasi el acma börek yapmış 3kere düşündüm tadını biliyorum bi kere agzima alırsam devami gelecek dedim yemedim
Iyiki yememisim diyorum suan

Daha fazla buralarda olmaya çalış bana burasi sonra 9takim iyi gelmeye başladı motivasyon tavan

geçmiş olsun canım. benim normale döndü çok şükür. artık fazla ölçmüyorum ama az önce baktım normaldi.

Anladım canım aileden biri olunca gözün görüyor ama söz olsun kus kalamayiz zaten merhaba merhaba cok degisti desinler umrumda değil

aile bireyiyse dediğin gibi merhaba merhaba ol. yapacak birşey yok. sen mesafeli olduğunu belli et zamanla anlar. durma yanında, mümkün olduğunca konuşma canım. hayırlısı olsun.

Ruhen açlık oluyor kafamıza çok taktığımız için. Dolu dolu ye sağlıklı şeylerden aç kalmadan yap diyetini

Bugünkü menüm
Uyanınca su

10:00 bi kozlenmis biber ,peynir, 6ceri domates bi salatalık bol limonlu maydanoz 5zeytin 1.5 tb ekmeği

13:00 bi kase corba 5kasik acili fasulye kavurması

16:00 şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata

18:30 bi kase kıymalı ıspanak 1dilim tb ekmeği

19:00 yarım kase kiraz

21=22 arasi bikase çörekotlu yoğurt
40dk orta tempolu yürüyüş

Bende ne laflar duydum bosver kendin icin kg ver. Cok sevindim 85 altina dusmene cok uzun zamandır gormedim o kglalari

Peki aşamalarda ne hissettin zorlandigin yerler nelerdi

Benim eşimde de var. Bizde 2017de ogrendik. Bu hafta rontgen cektirdi daralma sirtina kadar cikmis. Emar cekilecek. Onunda agrilari artti
Eşin kaç yaşında peki merak ettim

Ben öğrendiğim de 23 yaşındaydım sanırım ama onun öncesinde adet donemlerinde kriz gecirtiyordu bana ağrılar

Doktor hala adete bağlı olmadığını söylüyor

Belimde duzlesme vardı ama fizik tedavi önemli değil dedi

Birde ilaç verdi mi yoksa egzersizi le mi gonderiyorlar doktoru ne diyor

Peki aşamalarda ne hissettin zorlandigin yerler nelerdi
Seviye 1 de tek zorlayan yumurta oldu cünkü sevmiyorum zorla yedim desem.yeridir yemesemde olurdu ama tok tuttugu icin yedim , seviye 2 de ramazandi ve haftada 1 serbest gün vardi meyve hasretimi giderdim :) ramazandan cikmis olmaya ragmen seviye 3 tek ögün zorladi biraz 36 saatlik oruclarda hafif zorlandim ama asiri degil bu aralar kacamak yapmaya basladim ama her seferinde bisey olmamis gibi devam ettim yarin yyine 36 saatlik oruc var 3 günöükler korkutuyo ama Allahin iznoyle altindan kalkacagimi düsünüyorum he bide oruc sonrasi tuzsuz ve hayvansal gida olmadan beslenmek cok cok zorladi ama dedigim gibi 16 senedir ilk defa böyle istikrarli ilerledim seviye 1 40 gün 1 gr kacamak yapmadim ve hic zorlanmadim hic canim bisey cekmedi sona dogru sıkildim sadece biraz oda yumurta yüzünden :)

Ben yumurta da sıkıntı yasamam öğünde iki tane bile yerim de ben de sülük gorunce böyle oldu gözlerim

Minik Duduklu Tencere bak örnek bir rapor
Karaciğer Temizliği Raporu:
Boy:1.62
Kilo: 75.6
KT sonrası:56

Son 8 yıldır kilo vermekle uğraşıyorum. Üç kere özel,bir kere de devlet hastanesindeki Diyetisyene gittim hepsi de yaklaşık aynı listeyi verdiler bana. Bunları uygularken çok zorluk çektim ve çok aç kaldım bu yüzden çabuk pes ettim.
Artan kilolarla birlikte bazı hastalıklar da artı bende. Halime çok üzülüyordum. Arkadaşımın tavsiyesiyle bu grubu tanıma fırsatım oldu.
Baştan sona bütün makaleleri, yorumları, sık sorulan soruları defalarca okuyarak yazılanları içselleştirdim.
Seviyelerin Sünnete uygun olması ve uygulayanların raporlarından anladığım kadarıyla yüksek verim elde edilmesi niyetimin güçlü olmasını sağladı.
15 senedir Hipotiroid ile ilgili ilaç kullanıyordum. Bel fıtığı ,boyun fıtığı, hemoroid, diz kapaklarımdaki sıvı azalması ile kendimi 80 yaş hissediyordum.
Ramazandan hemen sonra başladığım için 1. ve 2.seviye çok kolay geçti. Yeni grubun başlayacağını öğrenince "Birlikten kuvvet doğar" düşüncesiyle 30 Ağustos grubuyla seviyeleri baştan aldım.
Yıllardır bozuk beslenmeye alışkın olan vücudum zaman zaman eski sistem yemeği istese de niyetimi canlı tuttum ve her hafta bunun güzel sonucunu elde ettim: Tiroid değerlerinin düzene girmesi (ilacı bıraktım),gece ağrı ile uyandığım diz kapaklarımın ağrısının geçmesi, fıtık şikâyetlerimin azalması, metabolizmamın hızlanması ,yakın çevremin her gördüklerinde bana imrenmeleri ve her hafta tartıldığımda hafifleyen vücudum beni motive etti. Bendeki değişimleri gören yakın aile ve arkadaş gruplarından seviyelere başlayıp dua edenler oldu .
Bu arada hacamatlarımı ve akşam yürüyüşlerimi de ihmal etmedim.
Bazı insanların olumsuz yorumlarına aldırmadan inandığım bu yolda ilerlemeye devam ettim.
Okuduğum yorumlarda 7. seviye beni korkutsa da beni nelerin beklediğini bildiğim için o psikolojiyle devam ettim ve zorlanmadığımı şaşırarak gördüm.
Ahmet Bey'in ses kayıtlarını defalarca dinleyip Kt günü malzemelerimi tedarik ettim. Ancak Kt temizliğini ilk etapta başaramadım zeytinyağ yüzünden. Seviyeyi 1 hafta uzattım ve yakın arkadaşımdan daha kaliteli zeytinyağı alıp zorlanmadan zeytinyağ-limon karışımını içerek Karaciğer Temizliğimi başarılı bir şekilde tamamladım.
8. Seviye çok lezzetli bir şekilde devam ediyor Elhamdülillah.

İslâm Hekimesi Rahmetli Aidin Salih 'den ve bize mesaisini harcayarak Deccalin ağlarından kurtarmaya çalışan Genç kardeşimiz Ahmet Apa Beyefendi 'den Allah dünyada da ahirette de razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…