- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Çok geçmiş olsun canım. Kilo çok etkiliyor bizi. Mefkurem çok güzel kilo verebiliyorsun ama korumak da sorunun. Farklı bir yol denesen. Bak samimi bir arkadaşımla aynı okulda çalışyrz. Bşr ara 88 bile gördü. 76 dan diyete başladı mayıs gibi eylülde okula 64 geldi sürekli okulda yemek k yeriz. Ağır ağır yemekler sarma dolma güveç pideler tatlılar. O da yedi hepsinden gün yaptık orda da yedi. Ama kah. Yapmadı o gün ya da akşam yemedi ya da günden önceki gün dijjat etti. Olnadıysa sonraki gün. Yediği gün akşam yarım saat yürüyüş öyle böyle şu anda 62 kilo. Kalan 2 kilo için de deli gibi uğraşıyor. Axmine hayran kaldm gerçekten. Kilo veriliyor da korumak zor gerçekten. O koruyabildi tabi bu konuda eşi de çok destek oldu. 2 çocuğu bırakıp yürüyüşe çıktı. Evde hep hafif yemekler diyet türü yaptı. Bazen yemek yapmadı çocuklara makarna kendisi yemedi.Yarin raporum bitiyor sali gitmem lazim
Hemen biraZ spor yap tolore edersin.bugün dağıldım kızlar.sadece suyu tam içtim.oda yediklerinin üstüne
Canım ben mide ameliyatı oldum yine cebellesiyorum. Pes etmeyin. Ne yaparsak yapalım iş bizde bitiyor.surda gördügün herkes ayni durumda , yapamiyorsak bir sebebi var ne yapalim ölek mi? önemli olan pes etmedik kendimizden umudu kesmedik düse kalka da olsa devam ediyoruz ,uzaktan davulun sesi hos geliyor tabi kac kere hayatlarinda diyet yapmislarda bos bos konusuyolar
Bugün anneme gittim yürüyüş sonrasi el acma börek yapmış 3kere düşündüm tadını biliyorum bi kere agzima alırsam devami gelecek dedim yemedimCanım ben mide ameliyatı oldum yine cebellesiyorum. Pes etmeyin. Ne yaparsak yapalım iş bizde bitiyor.
Benim şimdiki bahanem duygusal yiyici olmam. Nasıl duyguysa üzülüyorum seviniyorum her bı caciga yiyorum. Bugün poğaça isittim buzluktan 8 taneydi. Hepsini yemek için beynim beni zorluyor. 1 taneyi zor yedim ama ye diyor bişey. Kendimle kavga ettim resmen manyak gibi
Daha fazla buralarda olmaya çalış bana burasi sonra 9takim iyi gelmeye başladı motivasyon tavanDiyeti bozmadım ama zorlaniyorum 85 altına indim ama sanki ölüm orucundayim..sürekli acım..aklım yemekte,ondan motivasyon istemiştim..o da resmen gömdü beni ama hırslandırdı da..gecen sene hamile kaldım,hedefe ulasamadan..ama bu sene 65 gözükecek inşallah..
İçmiyorum canım. Kan ilacı için 1-2 damla yapıyordum sadece sanırım onuda bırakmam gerek
60kiloyum fulyaa senin tansiyon ne durumda. Nabızim iyide tansiyon düşüyor.
Benim tansiyon da büyük 10 küçük 6 olsa dengem şaşıyor hiç öyle büyük oynamalar da değil
Anladım canım aileden biri olunca gözün görüyor ama söz olsun kus kalamayiz zaten merhaba merhaba cok degisti desinler umrumda değil
Diyeti bozmadım ama zorlaniyorum 85 altına indim ama sanki ölüm orucundayim..sürekli acım..aklım yemekte,ondan motivasyon istemiştim..o da resmen gömdü beni ama hırslandırdı da..gecen sene hamile kaldım,hedefe ulasamadan..ama bu sene 65 gözükecek inşallah..
Bende ne laflar duydum bosver kendin icin kg ver. Cok sevindim 85 altina dusmene cok uzun zamandır gormedim o kglalariDiyeti bozmadım ama zorlaniyorum 85 altına indim ama sanki ölüm orucundayim..sürekli acım..aklım yemekte,ondan motivasyon istemiştim..o da resmen gömdü beni ama hırslandırdı da..gecen sene hamile kaldım,hedefe ulasamadan..ama bu sene 65 gözükecek inşallah..
Peki aşamalarda ne hissettin zorlandigin yerler nelerdiCanim benim peki bir ömür boyu agrilarla yasamaya cesaretin var mi ? Korkulacak bisey yok ben 16 senedir diyet olmayan diyetteyim ben yapabildiysem herkes yapar bence :) düsünsene 6 ay sonra yeniden dogmus gibi olucaksin degmez mi ? Facede yapanlarin raporlarini oku yüzlercesi sifa bulmus zira mesela bende buvsene ilkbahar alerjisi gecirmedim ki gecen sene astim spreyi kullanacak kadar kötü olmustum.
Eşin kaç yaşında peki merak ettimBenim eşimde de var. Bizde 2017de ogrendik. Bu hafta rontgen cektirdi daralma sirtina kadar cikmis. Emar cekilecek. Onunda agrilari artti
Seviye 1 de tek zorlayan yumurta oldu cünkü sevmiyorum zorla yedim desem.yeridir yemesemde olurdu ama tok tuttugu icin yedim , seviye 2 de ramazandi ve haftada 1 serbest gün vardi meyve hasretimi giderdim :) ramazandan cikmis olmaya ragmen seviye 3 tek ögün zorladi biraz 36 saatlik oruclarda hafif zorlandim ama asiri degil bu aralar kacamak yapmaya basladim ama her seferinde bisey olmamis gibi devam ettim yarin yyine 36 saatlik oruc var 3 günöükler korkutuyo ama Allahin iznoyle altindan kalkacagimi düsünüyorum he bide oruc sonrasi tuzsuz ve hayvansal gida olmadan beslenmek cok cok zorladi ama dedigim gibi 16 senedir ilk defa böyle istikrarli ilerledim seviye 1 40 gün 1 gr kacamak yapmadim ve hic zorlanmadim hic canim bisey cekmedi sona dogru sıkildim sadece biraz oda yumurta yüzünden :)Peki aşamalarda ne hissettin zorlandigin yerler nelerdi
Ben yumurta da sıkıntı yasamam öğünde iki tane bile yerim de ben de sülük gorunceSeviye 1 de tek zorlayan yumurta oldu cünkü sevmiyorum zorla yedim desem.yeridir yemesemde olurdu ama tok tuttugu icin yedim , seviye 2 de ramazandi ve haftada 1 serbest gün vardi meyve hasretimi giderdim :) ramazandan cikmis olmaya ragmen seviye 3 tek ögün zorladi biraz 36 saatlik oruclarda hafif zorlandim ama asiri degil bu aralar kacamak yapmaya basladim ama her seferinde bisey olmamis gibi devam ettim yarin yyine 36 saatlik oruc var 3 günöükler korkutuyo ama Allahin iznoyle altindan kalkacagimi düsünüyorum he bide oruc sonrasi tuzsuz ve hayvansal gida olmadan beslenmek cok cok zorladi ama dedigim gibi 16 senedir ilk defa böyle istikrarli ilerledim seviye 1 40 gün 1 gr kacamak yapmadim ve hic zorlanmadim hic canim bisey cekmedi sona dogru sıkildim sadece biraz oda yumurta yüzünden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?