Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet perşembe diye öyle gecistirdim

Afiyet olsun ❤

Çarşamba

12:00
1,5 krep
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates biber

15:00 bişey içtim ama ne hatırlamıyorum

18:30
Kabak içlerinden fırında yukaflı mücver
4 kaşık yulaf vardı içinde
2 kaşık yoğurt

Doğum gününe gitmiştim akşam
1 dilim pasta ve bi parça açma yemiştim

500 ml Dukan
Suyu hatırlamıyorum
Sporum yoktu

Maşallah suyun için.
Ama yediklerin çok az 60 kilo biri gibi.
Daha dolu yemekler ye lütfen kilo veremem düşüncen olmasın.
Yiyerek vermek lazım.

Ya aslında aç hissetmiyorum hani zorlansam artiracagim ama bakalim köfte tavuk yoğurt falan eklicem inşallah

Kilo verme sürecinde kafaya çok taktığımızda oluyor bazen böyle sonrada tam tersi yeme atakları.
Çünkü kısıtlanmış oluyor bünye bayaa ve bi yerde pes ediyor. Dolu örnek geçti burdan böyle.

Bende insülin direnci hastasıyım diyim.
İlacım var ama almıyorum dikkat etmeyince ilaçta bi işe yaramıyor çünkü.

Evde gerginlik havasi. Bende inadina yeme isteği. İyi kg almamisim onca kaçırmalara ragmen. Eşimle ayri ugrasiyorum,yusrayla ayri. Kaynanamlarla apayri.
Dun gece birak diyeti falan dedim kendi kendime. Sonra bu sabah sacmalama kizim dedim. Sen kilo aldikca yine sana laf soylecek bu insanlar..
Kari koca iliskimiz sektede. Hep yorgunum, istemiyorum. Adam haliyle sorun ediyor. O eksiklikten baska baska seylere sarıyor. Oturdum dusundum keske evlenmeseydim, seni nerden tanidim dedim icimden. Kalbimi hep cok kiriyor fazla fazla kiriyor. Unutmus gibi yapip devam etmek bir yerde tikanmalara sebep oluyo iste. Öte yandan iki tane melek benim olmuş, arayipta bulamayan çok kişi var. Şükrediyorum.
Köye gitte gözüm görmesin seni dedi. Görmeyince gözüme batmazsin dedi.
Gidipte dönmek istemiyorum...

Selam kızlar.kilo bildirimim yok çünkü haal Tartımız yok :) kilo veren arkadaşlarıma tebrikler.az kaybı olan veya olmayanlar da üzülmesin yeni bir hafta başlıyor.
Bugün eski kıyafetlerini denedim bayağı bollasmislar moral oldu bana da.
Spor şart ama.maalesef gogusum büyük olduğu için hala sıkıntı var.kol ve gogus çalışmam gerek

Menüleri saatli yazalım aralarda dahil.
Tam yiycekken saate bakın yeter.

Akşam bide meyve yedin heralde.
Laho ayran az geldi tabi acıktın.

ulaaaaaaaannnn
yarım şeftali yarım mürdüm eriği yedim hacı
ama gece 1 falandı

Kârı koca arasında hep olur gel gitler.canini çok sıkmadan biraz sen biraz o orta yolu bulacaksınız.dedigin gibi meleklerin var çok şükür sağlıklilar.gecer canim dua et içini ferahlat ilişkinizde ferahlar

Kârı koca arasında hep olur gel gitler.canini çok sıkmadan biraz sen biraz o orta yolu bulacaksınız.dedigin gibi meleklerin var çok şükür sağlıklilar.gecer canim dua et içini ferahlat ilişkinizde ferahlar
Şuan sadece uzaklaşmak istiyorum. İki kucuk cocukla cok zorlancam biliyorum ama gerçekten ben de artik yoruldum.
Kimse hatasiz degil. Bende degilimdir, ama o da değil ve kendi hatasını asla gormeyen biri.
Bana çok yavaşsin hantalsin diyor. Neden sepette katlanmış camasir 2 gun durmuş. Valize koymadan ayircam diyorum anlamiyorki. Hergun yemegini yapmaya çalışıyorum, evi topluyorum, camasir bulaşık bir sekilde yetismeye calisiyorum. Evet yetişemiyorum bende farkindayim. Ama robot degilim elimden gelen bu

Kendi yapsin cok biliyosa , babasinin usagi var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…