- 8 Mart 2020
- 5.872
- 28.316
- 548
Evet perşembe diye öyle gecistirdimMenüleri saatli yazalım aralarda dahil.
Tam yiycekken saate bakın yeter.
Akşam bide meyve yedin heralde.
Laho ayran az geldi tabi acıktın.
Test niye öyle oldu ya
Sabah reçel olmasa ara öğünlerde küçük porsiyon puding yenir aslında.
Öğünlerini, aralarını, sporunu yapıyorsun maşallah diyelim.
Akşam tek çorba az değilmiydi canım perşembe diyemi öyle?
Ben listedeyken perşembeleri kastığım için pazartesiye hep artı çıkıyodum.
Menün yok ki menün yok.
Misafirle bişey yemedin mi
Afiyet olsun ❤Perşembe
11:30
4 kaşık dolu yulaf
5 kaşık yoğurt
1 y.k keten tohumu
4 tane yaş hurma
15:00 yanlış hatırlamıyosam
400 ml filtre kahve
18:00
4 kaşık yulaf
5 kaşık yoğurt
4 yaş hurma
22:00 birden acıktım erken yiyince 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm yedim
1 litre su+ yeşil çay
Spor yok az biraz ev işi işte.
pardon bonuscum hava kapali ya tam gözükmemis. 75.700Astigmatım var benim göremiyorum kaç saattir teldeyim bide rakamla yazsana yeaavvrim
Bende dünün menusunu yazayım
Sabah 9.30 gibi
Bir yumurta
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Öğlen 1 gibi
Sade kahve ve 1 tane hurma
Akşam 1 kase mercimek çorbası
Bir kase çoban salata
4 lt ye yakın suyumu içtim
Sporda yine Leslie 1 yaptım onun dışında bol dans ettim
Ya aslında aç hissetmiyorum hani zorlansam artiracagim ama bakalim köfte tavuk yoğurt falan eklicem inşallahMaşallah suyun için.
Ama yediklerin çok az 60 kilo biri gibi.
Daha dolu yemekler ye lütfen kilo veremem düşüncen olmasın.
Yiyerek vermek lazım.
Ya aslında aç hissetmiyorum hani zorlansam artiracagim ama bakalim köfte tavuk yoğurt falan eklicem inşallah
Kızlar insülin direnciyle savaşıyorum. Zaten çoğumuzun da yüksek kilolarda aynı sorunu yaşadığını düşünüyorum.
Osman müftüoğlu insülin direnci için üç öneride bulunmuştu: sağlıklı beslenme, spor, bunlara rağmen düşmezse ilaç kullanın.
Dün akşam güzel bir yürüyüş yaptım ve bugün hiç tatlı ihtiyacım yok. Bugün de camları siliyorum. Tam regl öncesinde olmama rağmen hiç tatlı ihtiyacı hissetmiyorum çok şükür
Menüleri saatli yazalım aralarda dahil.
Tam yiycekken saate bakın yeter.
Akşam bide meyve yedin heralde.
Laho ayran az geldi tabi acıktın.
Kârı koca arasında hep olur gel gitler.canini çok sıkmadan biraz sen biraz o orta yolu bulacaksınız.dedigin gibi meleklerin var çok şükür sağlıklilar.gecer canim dua et içini ferahlat ilişkinizde ferahlarEvde gerginlik havasi. Bende inadina yeme isteği. İyi kg almamisim onca kaçırmalara ragmen. Eşimle ayri ugrasiyorum,yusrayla ayri. Kaynanamlarla apayri.
Dun gece birak diyeti falan dedim kendi kendime. Sonra bu sabah sacmalama kizim dedim. Sen kilo aldikca yine sana laf soylecek bu insanlar..
Kari koca iliskimiz sektede. Hep yorgunum, istemiyorum. Adam haliyle sorun ediyor. O eksiklikten baska baska seylere sarıyor. Oturdum dusundum keske evlenmeseydim, seni nerden tanidim dedim icimden. Kalbimi hep cok kiriyor fazla fazla kiriyor. Unutmus gibi yapip devam etmek bir yerde tikanmalara sebep oluyo iste. Öte yandan iki tane melek benim olmuş, arayipta bulamayan çok kişi var. Şükrediyorum.
Köye gitte gözüm görmesin seni dedi. Görmeyince gözüme batmazsin dedi.
Gidipte dönmek istemiyorum...
Şuan sadece uzaklaşmak istiyorum. İki kucuk cocukla cok zorlancam biliyorum ama gerçekten ben de artik yoruldum.Kârı koca arasında hep olur gel gitler.canini çok sıkmadan biraz sen biraz o orta yolu bulacaksınız.dedigin gibi meleklerin var çok şükür sağlıklilar.gecer canim dua et içini ferahlat ilişkinizde ferahlar
Kendi yapsin cok biliyosa , babasinin usagi var sankiŞuan sadece uzaklaşmak istiyorum. İki kucuk cocukla cok zorlancam biliyorum ama gerçekten ben de artik yoruldum.
Kimse hatasiz degil. Bende degilimdir, ama o da değil ve kendi hatasını asla gormeyen biri.
Bana çok yavaşsin hantalsin diyor. Neden sepette katlanmış camasir 2 gun durmuş. Valize koymadan ayircam diyorum anlamiyorki. Hergun yemegini yapmaya çalışıyorum, evi topluyorum, camasir bulaşık bir sekilde yetismeye calisiyorum. Evet yetişemiyorum bende farkindayim. Ama robot degilim elimden gelen bu
Yapiyor sonrada basıma kakiyor. Nerde hatam var onu ariyo zaten. Bugun ilac rafini sildiKendi yapsin cok biliyosa , babasinin usagi var sanki
Tamam canım nasıl istersenM Musluk Suyu izinli yazalım sana musluğum tamam mı 2 hafta sonra gelirsin diye umuyorum.
Diyetten tamamen kopma diye hergün etikete devam edim diyorum ben.
E eboe Yst yi çıkarırsın listeden onunki izin değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?