Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah kuzum her zorluğa karşı yapıcaksın bazılarının ağzı büzüşücek sana laf ederken.

Evde ufak spor yap mutlaka iyi hissetmene yardımcı olucak
Koye gidince annem cocuklara bakacak ben yapacam suan ev aldi basini gidiyo. Bi yandan esya hazirla bi yandan yemek supurge vs. Temizlik yapip gitcektim. Oylece birakip gitcem adam donunce toplasın halilari versin yikamaya. Bir supurup siler herhalde mal degil ya

Gecen yil yapmistim. Ama suan emzirmek hep beni tedirgin birakiyo. Sanki sut azalir gibi geliyo birseyler yiyiveriyorum.belkide sadece bahane...
Olur gider ben ikinci çocuk da yemeye dikkat edip 13 kilo falan vermiştim sütüm de eksilmemisti :)) bol bol su kuruyemis yeşillik ye insallaj biseu olmaz :))

Gecen yil yapmistim. Ama suan emzirmek hep beni tedirgin birakiyo. Sanki sut azalir gibi geliyo birseyler yiyiveriyorum.belkide sadece bahane...

Aynen bahane yanlış biliyomuşuz sütün miktarı değil içeriği önemliymiş.
Ne yersen sütte o oluyo diyette herşeyden yiyosun. Depo yağlar yakılıyo.

100 ml kof hamur işi sütü içeceğine 70 ml besin değeri yüksek süt içer öyle düşün.
Süt üretilirkende vücutta depo yağlar yanıyormuş gereksiz karbon şeker almayınca nerden kaynak bulucak yağdan tabiki.

Bende bilmiyordum geç öğrendim

Evet aynen oyle. Listeye tam uysam sorun yasamam onlar işin ehli neticede.

Leslie 1 yaptım benden sana gelsin Bonus

yemeksepeti çıktı mertlik bozuldu. iradem çok zayıf ama bugünden itibaren çok kararlıyım ama diyette çok mutsuz halsiz oluyorum başarılı olan arkadaşların önerilerine açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…