Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kizlar vira bismillah 3 günlük oruca basladim ,basarabilmeyi cok istiyorum ve Allahin izniyle basaracagimada inaniyorum tek sıkinti özel günümde olmam 36 saatliklerde tutamamistim ama yogun günler gecti ona güveniyorim bakalim ,hafta sonu kötü gecti seviyeler patladi ama görüldügü üzere birakmadim 3 günöükler ve 1 temmuzdan itibaren 2 haftalik diyeti de yapip kt ile sonlandiracagim insallah , cok aminnnn

Bonus bugünden eksi var bende 6. Takım geliyorum

Sabah
kabakli omlet
İki dilim t.b
Domates -salatalik
Köy peyniri iki kalın dilim

Arada
5 tane erik
5-6 tane kiraz

Öğlen
Bir kase yoğurt ceviz hurma (daha yemedim )
Hurma yoğurt yedim geldim :)) Bonus alt edelim 6. Takım i

Esyalari hazırlarken yine gardroba baktim
44ten 56ya her bedem var 54 bile olmuyor suan
Gecen sene bu zaman olan pantolona bacagim bile gitmiyor, tuniklerin onleri asla kavuşmuyor. Döndüğümde bazilaro olcak soz verdim kendime
Bende 42 beden tunigi mi gözümün önüne getiriyorim tek küçük beden tunigim inşallah tekrar rahatça giyeceğim

Biz bunu yapabiliriz herkes yapıyor sonucta değil mi ..bizim neyimiz eksik

Esyalari hazırlarken yine gardroba baktim
44ten 56ya her bedem var 54 bile olmuyor suan
Gecen sene bu zaman olan pantolona bacagim bile gitmiyor, tuniklerin onleri asla kavuşmuyor. Döndüğümde bazilaro olcak soz verdim kendime

İnşallah kuzum her zorluğa karşı yapıcaksın bazılarının ağzı büzüşücek sana laf ederken.

Evde ufak spor yap mutlaka iyi hissetmene yardımcı olucak

Bende 42 beden tunigi mi gözümün önüne getiriyorim tek küçük beden tunigim inşallah tekrar rahatça giyeceğim

Biz bunu yapabiliriz herkes yapıyor sonucta değil mi ..bizim neyimiz eksik
Gecen yil yapmistim. Ama suan emzirmek hep beni tedirgin birakiyo. Sanki sut azalir gibi geliyo birseyler yiyiveriyorum.belkide sadece bahane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…