Yürüyüşün peşine sıcakken yap tabi mekik falan sonrada soğumaYürüyüş bitsin plank mekik te yapayım sonra dussss
Hemen yaptım terliyken şimdi dusumu aldım ciktimYürüyüşün peşine sıcakken yap tabi mekik falan sonrada soğuma
Victoria’s secret XL olur adımız daHer hafta bi takımla yarışsak 2021 e victoria secret meleklerinin yan sanayisi olarak gireriz vallahhhii
Bonus bugünden eksi var bende 6. Takım geliyorumMinik kuş bu süreçte konu komşulara halt etmek düşer onlarda onu yapmış zaten
Yemeğin üstüne zaten çıkılmaz kalbi yoruyor iyi değil.
Açta çıkmak zorunda değilsin bu sana bünyene bağlı.
Aç yürüyüşe çıktın kötü oldun diyelim aç çıkma ama doyma.
Süt meyve olur 2 ceviz kayısı olur at ağzına öyle git.
Kahve iç yağ yakımını hızlandırıyor aç karnına herkes içemiyor sütlü kahvede olur.
En iyi saatler sabah ve akşam üzeriymiş ama ne zaman müsaitsen o zaman olur önemli olan bizim için düzenli yürüyüşü hayata sokmak onca işin arasına sıkıştırmak.
Sabah yapılan senn işine yemeğine engel değil en güzeli. Sonra hep bişey çıkıyo kalıyo spor.
Birde güne başlarken yapılan 45 dk lık aktif yürüyüş vs ler gün içinde de kalori yakımınu devam ettiriyormuş diye okumuştum.
Yami moturu zabahtan bi kaptırıyon o hızla ohooo
Al benden de o kadarGuzel bir eksi ile gunaydin :)
Pazartesi : 109
Bugun: 108.4
Fark: 0.6
Hurma yoğurt yedim geldim :))Sabah
kabakli omlet
İki dilim t.b
Domates -salatalik
Köy peyniri iki kalın dilim
Arada
5 tane erik
5-6 tane kiraz
Öğlen
Bir kase yoğurt ceviz hurma (daha yemedim )
Sallayın kalcalari
Burda gök gurlemeye basladiBende cocuklari parka çıkardım. Benim yuruyys anca bu kadar oljr
Bende 42 beden tunigi mi gözümün önüne getiriyorim tek küçük beden tunigim inşallah tekrar rahatça giyeceğimEsyalari hazırlarken yine gardroba baktim
44ten 56ya her bedem var 54 bile olmuyor suan
Gecen sene bu zaman olan pantolona bacagim bile gitmiyor, tuniklerin onleri asla kavuşmuyor. Döndüğümde bazilaro olcak soz verdim kendime
Bende 42 beden tunigi mi gözümün önüne getiriyorim tek küçük beden tunigim inşallah tekrar rahatça giyeceğim
Biz bunu yapabiliriz herkes yapıyor sonucta değil mi..bizim neyimiz eksik
Esyalari hazırlarken yine gardroba baktim
44ten 56ya her bedem var 54 bile olmuyor suan
Gecen sene bu zaman olan pantolona bacagim bile gitmiyor, tuniklerin onleri asla kavuşmuyor. Döndüğümde bazilaro olcak soz verdim kendime
Doktorun bana verdigi egzersizler bile ter attırıyorİnşallah kuzumher zorluğa karşı yapıcaksın bazılarının ağzı büzüşücek sana laf ederken.
Evde ufak spor yap mutlaka iyi hissetmene yardımcı olucak
Gecen yil yapmistim. Ama suan emzirmek hep beni tedirgin birakiyo. Sanki sut azalir gibi geliyo birseyler yiyiveriyorum.belkide sadece bahane...Bende 42 beden tunigi mi gözümün önüne getiriyorim tek küçük beden tunigim inşallah tekrar rahatça giyeceğim
Biz bunu yapabiliriz herkes yapıyor sonucta değil mi..bizim neyimiz eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?