- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu oHosbuldik canim nasilsin
Kesin içinde bir cinnik var onu sen iç ben yanındaki inciri alayım yeter
Ben artık burdayımKaptanim yine bu dom dom karsimiza çıktıazıtıp geliyom bizden önce gideceğimiz yeri buluyor geliyor bu ne iş
biz yaptikta geziyoz yavrumBizimkiler spor yapiyordur sizin gibi kk da fazla dolasmiyorlar
Aaaa aaa aaa size tukuruklu ay bol kopuklu kahve yapanda sucHic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu o
Gecmisi yeni okuyorum gulumse 4.takima gitmeye karar vermiş neler olmus yoklugumdaHic Sorma ona nasilsin diye ara bozucu o
Evet 2dk sattı hemen yaaaa tuttum kulağından sen merak etmeGecmisi yeni okuyorum gulumse 4.takima gitmeye karar vermiş neler olmus yoklugumda
Yok ya gitmiyom pot kırdım sanırım zatın kaptanim alındı galiba daha istesemde gidememGecmisi yeni okuyorum gulumse 4.takima gitmeye karar vermiş neler olmus yoklugumda
KaçtaTakima.geri donelim kimse yoksa yarin aksam baskına geliriz
Dur bir gecmisi okuyum da sonra konuscagiz seninleYok ya gitmiyom pot kırdım sanırım zatın kaptanim alındı galiba daha istesemde gidemem
Haydin kendi kendimize konusuyoz zatenTakima.geri donelim kimse yoksa yarin aksam baskına geliriz
Gülümse takımdan atiliyor mu az sonraDur bir gecmisi okuyum da sonra konuscagiz seninle
Bu saatte spor mu yapılır yemek yiyorlardirKaçtaben söyleyeyim aynı saatte spor yapmasinlar
Atar miyim gulumseyi hic ❤❤Gülümse takımdan atiliyor mu az sonra
Canla başla çalışıyor bizimkiler sizi yenecegiz de azıcıkBu saatte spor mu yapılır yemek yiyorlardir
19 dan sonra msj yazan olmamış 2 saat sporda ne bileyim pek inandırıcı gelmediKaçtaben söyleyeyim aynı saatte spor yapmasinlar
Hadi bakalim cumaya az kaldiCanla başla çalışıyor bizimkiler sizi yenecegiz de azıcık
Sen ne anlarsın +90 sporundan19 dan sonra msj yazan olmamış 2 saat sporda ne bileyim pek inandırıcı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?