Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaptir canım rahatsız oluyorsan evlendikten sonra daha zor olur hamilelik emzirme derken daha da büyüyorlar
Bi tanıdığım var hep der evlenmeden önce yaptirsaymisim diye
Işte cesaretimi toplamaya çalışıyorum, bu virüs olayı azalsın koşa koşa gideceğim mecbur

huzurunmeraklisi senide görüyorum aşşada

nolmuş aşağıya kim demiş ne demiş

dünden beri birasıçııkk iyiyim kaç makarnayı fena dayadım toparlamaya calışıyorum artı gelmemek hayalim

üniversiteden mezun olduğum günden beri arkaşlarıma kırgınlığım azaldı,
çünkü arkadaş sayımızı çok azaltım.
uzun zaman sonra bu hissi yeniden tadınca ölçüp tarttım
demek ki ben altan alıp görmezden geliyormuşum...
vee yine farkettim o kadar az arkadaş edinmişim ki
kırgınlığımı anlatacak bir başka kimse yanımda edinmemişim.

Çocuk var yaptırmıyor
hahah ayni benimkide bacaklarima dolanip durdu sabah Sonra diger odalara gezmeye cikti bisey olur diye korkumdan son 5 dakikayi yapamadim bile
Işte cesaretimi toplamaya çalışıyorum, bu virüs olayı azalsın koşa koşa gideceğim mecbur
yanlis anmaladim dimi meme kucultme operasyonu düşünüyorsun. Bir arkadasim uzun yillar önce yaptirmisti . Sorun yasadi tekrar baska bir hocaya gitmej zorunda kaldi. Operasyon nedeni ile de pek emziremedi cocuklari malesef sutu cok az geldi . Araştır en guvenecegin hocaya ol eger olacaksan . Benimde zayiflarsam dusundugum başka biseylervar ama hoca cok yuksek meblalar istiyir . Hele bir zayıflayayım da onu da o zaman dusunurum artik
Kızlar evde Leslie yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?
giymiyorum canim ama evde giydigim rahat zemini iyi tutan bir ev terligim var .onunla rahat yapiyorum . Onu bulamazsam halida yapiyorum bende .spor salonunda giydiğim bir ayakkabim vardi altini yikayip giyinmeyi planlıyordum ama şu üşengeçlik yok mu

Ben açıkçası estetik için değil sağlık için istiyorum, sırtıma çok yük biniyor hele ki kilo verdikten sonra, kamburlasma olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…