Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tam bir yıl kendim savaştım ama 15 kilo ancak verebildim. Çocuk olunca hiçbir şeye zaman kalmıyor. Aman doktor yazmadan kullanma sakın

O ilaclar iyi destekliyor. Gercekten tatli istegini azaltiyor. Keske bende icebilsem ac kan tahlilimde seker yüksek cikti. İnsulin direnci beni cok zorluyor... Glukofen glifordan daha iyi gelmişti bana
İlacın kılavuzunda da beslenme ve sporla düzelmiyorsa ilaç kullanın yazıyor. Beslenmemi düzenledim ama sporu her gün yapamıyorum. Doktor da ısrar edince başladım. İnşallah biter be hayatıma hiçbir ilaç olmadan devam ederim

3 mil birden olmaz maviş daha yapma. 2 mil yap 1 e alıştıysan. Düz yürüyüş bile zor alışmayan insana

3 mil birden olmaz maviş daha yapma. 2 mil yap 1 e alıştıysan. Düz yürüyüş bile zor alışmayan insana
Ya ne bileyim yaparım zannettim başlamış bulundum bırakamadım da ama galiba 2 ile devam edeceğim akşam eşim gelsin oğlanı bırakıp 1 saat yürümeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah

Ya ne bileyim yaparım zannettim başlamış bulundum bırakamadım da ama galiba 2 ile devam edeceğim akşam eşim gelsin oğlanı bırakıp 1 saat yürümeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah
Ben önce günde 3 bin adım yürüyüşle başladım. Sonra biki üç güne bie artrdm. 6 bin de günlük 1 mile ekledim. Onu da zamanla artrdm.bu hafta ort 30 dk leslie sabah akşam yürüyüşüyle 8 bin falan oluyor. İsyedğim kiloya ulaşınca da kademeli azaltr sadece yürüyüş yaparım

Canım tam bir yıl kendim savaştım ama 15 kilo ancak verebildim. Çocuk olunca hiçbir şeye zaman kalmıyor. Aman doktor yazmadan kullanma sakın
15 kilo cok guzel vermissin devami da geliyor insallah . Yok kullanmiyorum zaten . Istersen yazayim ama dengeni bozmaya gerek yok dedi . Bende hic kullanmayi düşünmedim.
Sabah star da ebru karaduman di sanırım spor hareketleri vardi kol agirlikli lastikle calistirdi . Zorladi valla . Leslie yapiyorum yürüyorum ,eliptige biniyorum ama arada farkli egzersizler denemek lazim . Bugun tam yapamasamda iyi geldi kollari zorladim. Tavsiye ederim sabah oluyor 9.40 da basladi bugun.

Bir haftadır yürüyordum bir de Leslie 1 yapıyordum zorlanmak sanıyordum zorlandım yavaş yavaş artiracagim

Çocuk var yaptırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…