- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Ben bilmem doktor bilirBenimde ilacım duruyor diyet yapamıyorum diye kullanmamıştım kullansam mı heves ettirdin
Canım tam bir yıl kendim savaştım ama 15 kilo ancak verebildim. Çocuk olunca hiçbir şeye zaman kalmıyor. Aman doktor yazmadan kullanma sakınGunaydinlar
Haftasonu kacamagini yeni yeni sifirlamaya basliyirum . Cumaya eksi gelir ama ne kadar olur bilemedim. Bu arada akapunktura basladim dün itibari ile. Gectigimiz kasimda gitmistim uc hafta, cok guzel kilo vermistim ama sütüm azalinca bırakmıştım. Simdi ufaklik eskisi kadar cok emmiyor diye tekrar basladim.
kacamaksiz günler yakindir desene
canim benkm kardesim de dr o da bir ara demisti .seker ile ilgili bazi ilaclar metabolizmayi hizlandiriyor kisi daha cabuk kilo verebiliyor diye . Seker sorunun olmamasina ragmen ben bile düşünmüştün o zamankilolu olmanin verdigi saglik sorunlari ile ilac kullanmanin verdigi sorunlar ölesiye kapisir sanirim.
Gidecek o kilolar gidecek super
İlacın kılavuzunda da beslenme ve sporla düzelmiyorsa ilaç kullanın yazıyor. Beslenmemi düzenledim ama sporu her gün yapamıyorum. Doktor da ısrar edince başladım. İnşallah biter be hayatıma hiçbir ilaç olmadan devam ederimO ilaclar iyi destekliyor. Gercekten tatli istegini azaltiyor. Keske bende icebilsem ac kan tahlilimde seker yüksek cikti. İnsulin direnci beni cok zorluyor... Glukofen glifordan daha iyi gelmişti bana
Leslie 3 mil yapmış bulunmaktayım şu saatten itibaren çok zorlandım ya meğer ne tembelmisim akşamda mekik falan düşünüyorum bende bacaklarım incelsin istiyorum benimde belim inceliyor pantolonlar belde bol duruyor bacaktan zor geçiyor yediğim hurmalar tirmaliyor resmen
Ben bilmem doktor bilir
Ya ne bileyim yaparım zannettim başlamış bulundum bırakamadım da ama galiba 2 ile devam edeceğim akşam eşim gelsin oğlanı bırakıp 1 saat yürümeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah3 mil birden olmaz maviş daha yapma. 2 mil yap 1 e alıştıysan. Düz yürüyüş bile zor alışmayan insana
Canım leslie yap çok işe yarıyor. Benim de belim şu anda gayetince belden hiç gitneseolur. Bütün kilo bacaklarda
Ben önce günde 3 bin adım yürüyüşle başladım. Sonra biki üç güne bie artrdm. 6 bin de günlük 1 mile ekledim. Onu da zamanla artrdm.bu hafta ort 30 dk leslie sabah akşam yürüyüşüyle 8 bin falan oluyor. İsyedğim kiloya ulaşınca da kademeli azaltr sadece yürüyüş yaparımYa ne bileyim yaparım zannettim başlamış bulundum bırakamadım da ama galiba 2 ile devam edeceğim akşam eşim gelsin oğlanı bırakıp 1 saat yürümeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah
15 kilo cok guzel vermissin devami da geliyor insallah . Yok kullanmiyorum zaten . Istersen yazayim ama dengeni bozmaya gerek yok dedi . Bende hic kullanmayi düşünmedim.Canım tam bir yıl kendim savaştım ama 15 kilo ancak verebildim. Çocuk olunca hiçbir şeye zaman kalmıyor. Aman doktor yazmadan kullanma sakın
Bir haftadır yürüyordum bir de Leslie 1 yapıyordum zorlanmak sanıyordum zorlandım yavaş yavaş artiracagimBen önce günde 3 bin adım yürüyüşle başladım. Sonra biki üç güne bie artrdm. 6 bin de günlük 1 mile ekledim. Onu da zamanla artrdm.bu hafta ort 30 dk leslie sabah akşam yürüyüşüyle 8 bin falan oluyor. İsyedğim kiloya ulaşınca da kademeli azaltr sadece yürüyüş yaparım
Tavuklu salataPilâv makarna hayal
Yumurtalı salata
Ton balıklı salata
Derken bugün neli salata yerim bilemiyorum
Hoşbuldm canmHoşgeldin bende emzirirken diyete basladim
Çocuk var15 kilo cok guzel vermissin devami da geliyor insallah . Yok kullanmiyorum zaten . Istersen yazayim ama dengeni bozmaya gerek yok dedi . Bende hic kullanmayi düşünmedim.
Sabah star da ebru karaduman di sanırım spor hareketleri vardi kol agirlikli lastikle calistirdi . Zorladi valla . Leslie yapiyorum yürüyorum ,eliptige biniyorum ama arada farkli egzersizler denemek lazim . Bugun tam yapamasamda iyi geldi kollari zorladim. Tavsiye ederim sabah oluyor 9.40 da basladi bugun.
Hoşbuldm canm çok sağolAlırız tabiki hoşgeldin
Bebeğin hayırlı olsun.
Ufak bebekli emziren var aramızda oda çok sıkı değil ama yapıyor.
Yediklerinden gereksiz şekerli unlu olanları çıkararak başla.
Benimde göbek ve belden zor gidiyor aksi gibiKızlar bacaklarımın incelsin istiyorum ama belim inceliyor. Yarın 93’leri göreceğim sanırım ❤❤❤Bonus
Hoşgeldin aramiza canım ❤Hoşbuldm canm ❤ nezaman başladın nasl gidiyo
Yoğurtlu tavuklu dereotlu cevizli aysberg
Tavuklu salata
Benimde göbek ve belden zor gidiyor aksi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?