İnşaAllah canım yarın kilo bildireyim sabah inşaAllahİşte onları kesicen. Süte direk geçiyo şekerin ne besleyici özelliği olabilir öyle düşün.
Herşeyden yiycen meyveni sebzeni bulgurunu sütün içeriğide güzel olsun
Cuma tartı günümüzİnşaAllah canım yarın kilo bildireyim sabah inşaAllah
Belli günler varmı kilo bildirimi için?
Tamam inşaAllah sağol canmCuma tartı günümüz
Yok artıkMisafirlere doyamadım,yine misafir geliyor
Millet resmen beni baştan çıkarmak için sözleşmiş gibi bana geliyor,yok ağAaa tozutmayacagim..bunlar 6.takımın oyunu mudur nedir
Iyi tatillerSlm kizlar
Cuma gecesi izmir icin yola cikicaz insallah
Simdiden heyecan sardi 1 senedir gitmedim
Aslinda giyilse çok daha iyi yapilir sporKızlar evde Leslie yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. Yemek pişerken yazayım dedim :)
Kahvaltı 3 tatlı kaşığı lor, yarım domates, 5 zeytin, yeşillik, 2 dilim ekmek
Öğlen 1 kase yoğurda 4 yk yeşil mercimek, baharat, 1 dilim ekmek
Akşam Fırında mantarlı köfte, 2 dilim ekmek, salata
20 dk Leslie, su 3 litreyi geçer
Afiyet olsunBugünü de kapattım çok şükür
Kahvaltı 11.30 biiraz kuru biber ve patlıcan kavurması yoğurtlu
2 yumurta dom 3 zeytin
Akşam 5.30 kabak yemeği yoğurrlu kabak çorbası çok az dolma (size göre çok bana göre az
Kabak dolması yaptm bol kıymalı içlerini kavırdum çok az iç ekleyip biraz suyla pişirdim. Arada limonlu yeşil çay. Bir de yemek poltikamı baya değiştrdm. Dolmaların içi azalmış ve küçük olanları seçtim
Yaa açlık için neler yapıyorsun dükan birası içemedim 1.bardakta pes ettimTavuklu salatamı yedim , şimdide kahvemi içtim
Kurban bayramına kesin 64 olurum bu gidişle
Uzaklasma gel yaz daha fazla kilo almaHayırlı akşamlar.
Bı süredir ugrayamadim. Bugün mideme çöplük muamelesi yaptım. 1.5 kg artidayim.
Beni uzun süredir görmeyenler zayiflamisin dedi.
Eşimde güzel şeyler söyledi.
Sonra hoşuma giden bı elbise denedim ve sonuç hüsran
Buradan uzaklaşmak iyi gelmedi. Listede olmasamda size sadece hayal kırıklıkları ile gelmek istemiyorum
Açım aç geziyorum, gerçi bugün alıştım açlığa, sadece gözlerim karalıyorYaa açlık için neler yapıyorsun dükan birası içemedim 1.bardakta pes ettim
Benim de hedefim 84 olmak. Şubaatta 83 kiloydum diyet yapıyordum ne olduysa 92 oldum bir rüya gibiydi:)Tavuklu salatamı yedim , şimdide kahvemi içtim
Kurban bayramına kesin 64 olurum bu gidişle
Burdayız canım. Diyetteyiz merak etme
Bu arada tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz.ama bu hafta ara verin yiyin için vucütü şaşırtın:)
teşekkür ederim canim yokkk ben almayim ama sana getiriyimmi damla cikolatali kek yaptimBu arada tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz.ama bu hafta ara verin yiyin için vucütü şaşırtın:)
karışmak gibi olmasin ama bende halaa emziryorum icilmesinde hicbir sakinca yok 6aylik basladim ben detox suyu çorbası vs.icmeye sütümde kesilmediKızlar size ödem atıcı bşr tarif vereyim. Normalde bu tür şeyleri sevmem de yapmam da. Aralarda tarçınlı suyumu içerim. Bu verdiğim tarifi denedim bikaç ay önce tatlı geldi bana yarısını içmiştm. Ona rağmen muhteşem ödem söküyor. Yarına hazırlayabltsnz. Bem yapmayı çok isyedim markette kırmızı elma bulamadım. Kendim normal tarçımlı su içerm yarınEki Görüntüle 2654056
Ay hiç sevmem o çikolatanın erimesi falan da hiç iştahımı açmaz. Ben bir maden suyu alayım.teşekkür ederim canim yokkk ben almayim ama sana getiriyimmi damla cikolatali kek yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?