Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben açıkçası estetik için değil sağlık için istiyorum, sırtıma çok yük biniyor hele ki kilo verdikten sonra, kamburlasma olacak diye korkuyorum
Valla korkmiyordsan yaptır ben geçen fizik tedavi ye gittim kamburlasma ve kireçlenme başlamış dedi sırtta

Miniğim artık benimde canıma tak etti , ablamda ol ben ilgilenirim evle diyor , diğer ablamda hastanede ben yanında olurum diyor hepsi benden çok istiyor aslında olmamı
Ne güzel destek oluyor benim annem karşı genceciksin ne gerek var diyor

Işte benim korktuğum da bu, dik duruş için korse taktım ama hiç faydası olmuyor meme büyük olunca
Arkadaşım 90'dan 50'lere düştü. Memeler de küçüldü. Şimdi kaç kilodasın?
Bir de süt miktarını etkiliyormuş. Doktor öyle demişti.
Emzirdikten sonra zaten yere bakmaya başladı benimkiler :) Bir çocuğum daha olursa emzirme bittikten sonra hem memeleri hem göbeği toparlatmayı düşünüyorum.

Canım benim durum biraz farklı, ben biraz tedavi görmek zorunda kaldım çocukluktan beri 14 yaşıma kadar sürdü maalesef. O zaman hormonsal olarak göğüs büyümesi yaşadım
106 bildiğim en yüksek kilom 57 ye kadar düştüğüm oldu. Evet göğüs bir iki tık küçülüyor ama yeterli değil. Benim çok büyüktü

Simdi 70 lerin basindayim
Ve boyuma ve kiloma göre hala çok büyük

kilo veremiyorum diye bir şeyi ben kabul etmiyorum, kilo vermek için öncelikle yeme alışkanlığınızı değiştireceksiniz ve o bildiğimiz üç beyazdan uzak duracaksınız kesinlikle abur cubur tabir edilen hazır yiyecekleri tüketmeyeceksiniz ve biraz da hareket oldu mu kilo vermede sıkıntı çekmeyeceksiniz gibi me geliyor. ben de çünkü daha önce kiloluydum yaklaşık 85 kg kadar çıkmıştım ama şimdi 62 kg dayım:)

İyi akşamlar kızlar. Yemek pişerken yazayım dedim :)

Kahvaltı 3 tatlı kaşığı lor, yarım domates, 5 zeytin, yeşillik, 2 dilim ekmek
Öğlen 1 kase yoğurda 4 yk yeşil mercimek, baharat, 1 dilim ekmek
Akşam Fırında mantarlı köfte, 2 dilim ekmek, salata
20 dk Leslie, su 3 litreyi geçer

Bugünü de kapattım çok şükür
Kahvaltı 11.30 biiraz kuru biber ve patlıcan kavurması yoğurtlu
2 yumurta dom 3 zeytin
Akşam 5.30 kabak yemeği yoğurrlu kabak çorbası çok az dolma (size göre çok bana göre az

Kabak dolması yaptm bol kıymalı içlerini kavırdum çok az iç ekleyip biraz suyla pişirdim. Arada limonlu yeşil çay. Bir de yemek poltikamı baya değiştrdm. Dolmaların içi azalmış ve küçük olanları seçtim

bugün ki ben;

sabah 1 bardak dukan birası içtim - 1 bardak su
kahvaltı 10.30 : 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek - kibrit kutusundan az peynir
öğlen işteydim bi ara 1 adet ufak pankek attım ağzıma - sık sık su ve dukkan karısımını içtim
akşam 18.00: 1 kepçe nohut - 4 kasık bulgur pilavı - 1 baget tavuk

sonra karpus yerim bi dilim.

Ablam kasim gibi operesyon gecirdi bu surecte yanindaydim canim korkulacak kadar degil
100 kilodan 65 e kadar dustu 69 ile ameliyata girdi simdi durumu gayet iyi
Canım özel olmazsa doku türü nasıldı, deforme olmuş göğüs mu yoksa büyük olduğu için mi,? Şimdi ki durumu nedir? Burdan yazmak istemezsen özelden yazabilirsin, biraz iyi örneklere ihtiyacım varda , cesaret için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…