- 8 Nisan 2017
- 57.310
- 308.119
- 698
Valla korkmiyordsan yaptır ben geçen fizik tedavi ye gittim kamburlasma ve kireçlenme başlamış dedi sırttaBen açıkçası estetik için değil sağlık için istiyorum, sırtıma çok yük biniyor hele ki kilo verdikten sonra, kamburlasma olacak diye korkuyorum
Miniğim artık benimde canıma tak etti , ablamda ol ben ilgilenirim evle diyor , diğer ablamda hastanede ben yanında olurum diyor hepsi benden çok istiyor aslında olmamı
Işte benim korktuğum da bu, dik duruş için korse taktım ama hiç faydası olmuyor meme büyük oluncaValla korkmiyordsan yaptır ben geçen fizik tedavi ye gittim kamburlasma ve kireçlenme başlamış dedi sırtta
Ne güzel destek oluyor benim annem karşı genceciksin ne gerek var diyorMiniğim artık benimde canıma tak etti , ablamda ol ben ilgilenirim evle diyor , diğer ablamda hastanede ben yanında olurum diyor hepsi benden çok istiyor aslında olmamı
Bende dik duramiyordim bir kaç gündür kendimi yastık la destekliyorum uyurken çok rahat ettim belki faydası olur sana daIşte benim korktuğum da bu, dik duruş için korse taktım ama hiç faydası olmuyor meme büyük olunca
Ne güzel destek oluyor benim annem karşı genceciksin ne gerek var diyor
Bende dik duramiyordim bir kaç gündür kendimi yastık la destekliyorum uyurken çok rahat ettim belki faydası olur sana da
Arkadaşım 90'dan 50'lere düştü. Memeler de küçüldü. Şimdi kaç kilodasın?Işte benim korktuğum da bu, dik duruş için korse taktım ama hiç faydası olmuyor meme büyük olunca
Canım benim durum biraz farklı, ben biraz tedavi görmek zorunda kaldım çocukluktan beri 14 yaşıma kadar sürdü maalesef. O zaman hormonsal olarak göğüs büyümesi yaşadımArkadaşım 90'dan 50'lere düştü. Memeler de küçüldü. Şimdi kaç kilodasın?
Bir de süt miktarını etkiliyormuş. Doktor öyle demişti.
Emzirdikten sonra zaten yere bakmaya başladı benimkiler :) Bir çocuğum daha olursa emzirme bittikten sonra hem memeleri hem göbeği toparlatmayı düşünüyorum.
Simdi 70 lerin basindayimArkadaşım 90'dan 50'lere düştü. Memeler de küçüldü. Şimdi kaç kilodasın?
Bir de süt miktarını etkiliyormuş. Doktor öyle demişti.
Emzirdikten sonra zaten yere bakmaya başladı benimkiler :) Bir çocuğum daha olursa emzirme bittikten sonra hem memeleri hem göbeği toparlatmayı düşünüyorum.
İmkanın varsa küçült tabi canım çok rahatlarsınSimdi 70 lerin basindayim
Ve boyuma ve kiloma göre hala çok büyük
Hoşgeldin canım. Gel sana börek ikram edelim yanında çayMerhaba 90 lar takımınasılsınız ?
Ben 6. Takımdan misafirliğe geldim
Ablam kasim gibi operesyon gecirdi bu surecte yanindaydim canim korkulacak kadar degilSimdi 70 lerin basindayim
Ve boyuma ve kiloma göre hala çok büyük
Canım özel olmazsa doku türü nasıldı, deforme olmuş göğüs mu yoksa büyük olduğu için mi,? Şimdi ki durumu nedir? Burdan yazmak istemezsen özelden yazabilirsin, biraz iyi örneklere ihtiyacım varda , cesaret içinAblam kasim gibi operesyon gecirdi bu surecte yanindaydim canim korkulacak kadar degil
100 kilodan 65 e kadar dustu 69 ile ameliyata girdi simdi durumu gayet iyi
Ozelden yazayim canim az bir isim var donus yapacagimCanım özel olmazsa doku türü nasıldı, deforme olmuş göğüs mu yoksa büyük olduğu için mi,? Şimdi ki durumu nedir? Burdan yazmak istemezsen özelden yazabilirsin, biraz iyi örneklere ihtiyacım varda , cesaret için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?