Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın oğlum 3 arkadaş çekime ormana gideceğiz bu sefer değişiklik yapıp cocuklarımızı da götüreceğiz, mini piknikimsi birşey olacak, hafif kendime ne yapabilirim. nohut salatası gördüm ondan kaç kaşık yiyebilirim ?

Ben her öğlen aynı şeyi yiyorum. Yanımda taşımak da kolay. 1 kase yoğurda 6yk yeşil mercimekte, nane, pul biber, 1 dilim ekmek. Çok doyuruyor, uzun süre acıktırmıyor.
Hatta 6yk fazla geliyor 4 koyuyorum

Yediklerimi yazayim
Sabah 6 kayisi
Oglen 1 su bardagi misir
Aksam salata
Gun boyu yesil cay ve 7-8 maden suyu .
Bende 5-6 yildir 90 kilonun altina inmedim . Nasil bir illet ki şu kilolarimiz bir yapisti yakamiza atamiyoruz kolay kolay .

Asıl gençken lazım, ilerisi için

Peki bunun daha çok kaburlastiracak durum olduğunu biliyor musun
Ben bile bile çift yastıkla yatıyorum
benim yastilar başta değil yalnız biri belde diğeri bacak arasında çok rahat oluyor
Ablam kasim gibi operesyon gecirdi bu surecte yanindaydim canim korkulacak kadar degil
100 kilodan 65 e kadar dustu 69 ile ameliyata girdi simdi durumu gayet iyi
maşallah ya
3 kaşık bulgurdan kısır yap
Yada yoğurtlu kabak yap
Firinda mücver yapabilirsin sadece sebzeden :))

Minik Meleklerim de yazmış.bol yeşillikli kıdır yap. Yanına domates sakatalık dilimle hem keyifli heö kalorisi düşük olur

Iyi geceler kizlar

İyi gezmeler canım. @YENA ve ISILDURU yu görürsen hem kulaklarını çek hem de selamımızı ilet

A.s. cnm bu sene korona var gorusemeyiz herhalde. Annemle ISILDURU ayni muhitte oturuyordu ama annemler tasindi simdi annemlerin tasindigi evde abim oturuyor. Animin yanindayken ISILDURU nun ordaki parka cikarsak anca o zaman gorusebiliriz nasip diyelim

[QUOTE="Beyazkugu87, post: 64294599, member: 985040"
Yok artık

Iyi tatiller

Aslinda giyilse çok daha iyi yapilir spor
Bende bi spor ayakkabimi yikatip giyeyim

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Yaa açlık için neler yapıyorsun dükan birası içemedim 1.bardakta pes ettim

Uzaklasma gel yaz daha fazla kilo alma
[/QUOTE]
Sagol cnm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…