- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
Virüsten haberleri yok mu acaba ?Misafirlere doyamadım,yine misafir geliyor
Millet resmen beni baştan çıkarmak için sözleşmiş gibi bana geliyor,yok ağAaa tozutmayacagim..bunlar 6.takımın oyunu mudur nedir
Ben her öğlen aynı şeyi yiyorum. Yanımda taşımak da kolay. 1 kase yoğurda 6yk yeşil mercimekte, nane, pul biber, 1 dilim ekmek. Çok doyuruyor, uzun süre acıktırmıyor.yarın oğlum 3 arkadaş çekime ormana gideceğiz bu sefer değişiklik yapıp cocuklarımızı da götüreceğiz, mini piknikimsi birşey olacak, hafif kendime ne yapabilirim. nohut salatası gördüm ondan kaç kaşık yiyebilirim ?
benim yastilar başta değil yalnız biri belde diğeri bacak arasında çok rahat oluyorAsıl gençken lazım, ilerisi için
Peki bunun daha çok kaburlastiracak durum olduğunu biliyor musun
Ben bile bile çift yastıkla yatıyorum
maşallah yaAblam kasim gibi operesyon gecirdi bu surecte yanindaydim canim korkulacak kadar degil
100 kilodan 65 e kadar dustu 69 ile ameliyata girdi simdi durumu gayet iyi
3 kaşık bulgurdan kısır yapyarın oğlum 3 arkadaş çekime ormana gideceğiz bu sefer değişiklik yapıp cocuklarımızı da götüreceğiz, mini piknikimsi birşey olacak, hafif kendime ne yapabilirim. nohut salatası gördüm ondan kaç kaşık yiyebilirim ?
Minik Meleklerim de yazmış.bol yeşillikli kıdır yap. Yanına domates sakatalık dilimle hem keyifli heö kalorisi düşük oluryarın oğlum 3 arkadaş çekime ormana gideceğiz bu sefer değişiklik yapıp cocuklarımızı da götüreceğiz, mini piknikimsi birşey olacak, hafif kendime ne yapabilirim. nohut salatası gördüm ondan kaç kaşık yiyebilirim ?
Daha dikkatli olmayiz akşam tok tutan az şeyler yiyelimGünaydın herkese. Hadi bugün daha bir dikkstli davranalım. Yarın cuma tartı günü son bir gün
MaşallahGünaydinnnnnnn
Veee basardimmmmm
Yarın görüşeceğizKızlar başaracağız inşallah :))
Tebrik ederim canım. Tartıda karşılığını almışsndrGünaydinnnnnnn
Veee basardimmmmm
KesinlikleeeTebrik ederim canım. Tartıda karşılığını almışsndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?