Ben o zamanlar 12. Takımda yarisiyordum 7. Takıma gıcık oluyordum itiraf edeyim o.zamanBakma böyle diyorum ama bende çok tontistim 2017 den beri böyle zayıf orta halli gidiyorum. Bende burada 7.takımdaydım, burda kilo verdim
Neee 2017 de ben kaptandım, pekte mülayim her takıma giden kaptandım ,neyimi gördünBen o zamanlar 12. Takımda yarisiyordum 7. Takıma gıcık oluyordum itiraf edeyim o.zamanyine karşı karşıya gelmek kısmetmiş desene
Kaptanla ve kızlarla.hic.bir sorunum yoktu yanlış anlaşılmasın sadece her hafta hemen hemen 1 yada ilk 3 te oluyordu o yuzden yoksa kimseyi tanımıyordum bileNeee 2017 de ben kaptandım, pekte mülayim her takıma giden kaptandım ,neyimi gördün
Bak isim olarak bile tanimiyormuşum demekki şahısla alakası yokNeee 2017 de ben kaptandım, pekte mülayim her takıma giden kaptandım ,neyimi gördün
Nick farkli olabilir :)))Bak isim olarak bile tanimiyormuşum demekki şahısla alakası yok
Kaptanim ortalığı karistirma valla tanımıyorum şahıs olarakNick farkli olabilir :)))
Bize yemek ısmarlasinlar demi hakettikBu hafta yaris 90 lara yaramis guzel sonuclar görüyorum
Di mi ama guzel bir yemegi hak ettikBize yemek ısmarlasinlar demi hakettik
Gecmis olsun kizlar
Sen İstanbul'da nasıl hissettin kız deprem Manisa'da oldu sanada geçmiş olsun
Haber sitesinde yaziyordu istanbul ve bir cok ilde hissedildi diyeSen İstanbul'da nasıl hissettin kız deprem Manisa'da oldu sanada geçmiş olsun
Nur1835 bebeğim akşam yazmışsın menü demek tartılcaksın kv den dolayı tartı durumun net değildi ekleriz senide hallettiysen.
Sen İstanbul'da nasıl hissettin kız deprem Manisa'da oldu sanada geçmiş olsun
Bonus akşam etiket yapacaktım unuttum nerdesin kaç gündür goremedim seni merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?