Kızlar yüzdeliği nasıl hesaplıyoruz. Unuttum ben
Kızlar ben pazardan beri baya dikjat ettim. Her Fırsatta yürüyüş de yaptm. Elimden geldiğince az kalori aldm. Yarın tartıda ne çıkacak çok merak edyrm. Yalnız çok spor yaptm ters tepmesin. Kas falan olmasın. Bikaç gündür kaburgalarımı hissetmeye başladım :)
Neden hiç protein yemiyorsun canım? Çok az kalori almışsın. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Sonrasında şeker hızla düşünce çok acıktırırBugun yine ayni menü
Sabah 6 kayisi
Öglen 1subardagindan az mısır
Yarimdan az elma
Aksam salata
6-7 maden suyu
Yesil ve siyah cay bol su
Sabah 1saat eliptige bindim. Aksam da 1 saat yurudum .
Pertim cikti ama iyi hissediyorum.
Çok spor yorgunlukla birlikte ödem yapar derler canımKızlar ben pazardan beri baya dikjat ettim. Her Fırsatta yürüyüş de yaptm. Elimden geldiğince az kalori aldm. Yarın tartıda ne çıkacak çok merak edyrm. Yalnız çok spor yaptm ters tepmesin. Kas falan olmasın. Bikaç gündür kaburgalarımı hissetmeye başladım :)
Akapunktur ile bu programi uyguluyorum canim. Dr fazladan 1leblebi bile yersen acikirsin dedi . Şükür simdilik iyi gidiyor . Gectigimiz kasim yine bu dr a gitmistim. Ilk 10 gunde 7-8 kilo gitmisti . Sonraki 10 gunde 1-2 kilo vermistim . Cok su icemeyince sutum azaldi birakmak zorunda kaldim. Ufaklik büyüdü biraz daha rahatladim. Insallah guzel sonuclar alirim yine.Neden hiç protein yemiyorsun canım? Çok az kalori almışsın. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Sonrasında şeker hızla düşünce çok acıktırır
İnşallah canım ama kaslarının eritmemek lazım. Hızlı kilo vermek güzel ama Allah korusun kalp kasını bile eritenler var bu tür diyetlerleAkapunktur ile bu programi uyguluyorum canim. Dr fazladan 1leblebi bile yersen acikirsin dedi . Şükür simdilik iyi gidiyor . Gectigimiz kasim yine bu dr a gitmistim. Ilk 10 gunde 7-8 kilo gitmisti . Sonraki 10 gunde 1-2 kilo vermistim . Cok su icemeyince sutum azaldi birakmak zorunda kaldim. Ufaklik büyüdü biraz daha rahatladim. Insallah guzel sonuclar alirim yine.
Dr kendini dunyada 1numara goruyor . Bu konuda kitapları var . Yöntemim uluslararasi kabul almis bir yontem diyor.Birazda taninmis biri . Ne yaptigini biliyordur inşallah .İnşallah canım ama kaslarının eritmemek lazım. Hızlı kilo vermek güzel ama Allah korusun kalp kasını bile eritenler var bu tür diyetlerle
Ben nekadar cok su icersem sabah okadar az odem ile uyaniyorum . Gece wc nedeni ile az uyuyorum ayri bir konuBen de bugün çok iyiydim. 19.00 gibi uyumuşum yarım saat, bir uyandım parmağımda yüzük oynamıyor. İnşallah yoktur ödem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?