Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende el bileklerimin inceldigini farkettim nasil guzel bir mutluluk

Bugun yine ayni menü
Sabah 6 kayisi
Öglen 1subardagindan az mısır
Yarimdan az elma
Aksam salata
6-7 maden suyu
Yesil ve siyah cay bol su
Sabah 1saat eliptige bindim. Aksam da 1 saat yurudum .
Pertim cikti ama iyi hissediyorum.

Bikaç gündür uğrayamadım.
Çarşamba biraz kaçamağım oldu pilav ve fasulye yedim 8den sonra. Onun dışında iyiydi menüm
2 Yumurta domates peynir kahvaltıda
Öğleden snra 4 5 çatal makarna ve mercimek çorbası
Akşam 8 den sonra da biraz kuru pilav

Bugün 2 yumurta az peynir sabah geç yaptım zaten
Akşam da yarım kase mercimek çorbası 1 tane de patates mücveri küçük bişeydi. Dukan birası içtim 1 litreden fazla 2 litre falan da su

Bakalım sabaha iyi bi sonuç bekliyorum. P.tesi 70.9 dum inş. Daha azı olur sabaha bakalım

Bugun yine ayni menü
Sabah 6 kayisi
Öglen 1subardagindan az mısır
Yarimdan az elma
Aksam salata
6-7 maden suyu
Yesil ve siyah cay bol su
Sabah 1saat eliptige bindim. Aksam da 1 saat yurudum .
Pertim cikti ama iyi hissediyorum.
Neden hiç protein yemiyorsun canım? Çok az kalori almışsın. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Sonrasında şeker hızla düşünce çok acıktırır

Selam kızlar. Bugün diyetisyen kontrolüm vardı. 4 haftada 6 kilo gitmiş
Menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek, 3 tk lor
Öğlen yok
Ara kuru üzüm, fındık, leblebi ( toplam 1 avuç)
Akşam 1 tabak taze fasulye, 3 yk makarna, 1 kase yoğurt
Ara 2 top dondurma
Su 3 litreyi geçiyor, spor 20 dk yürüyüş

Çok spor yorgunlukla birlikte ödem yapar derler canım

Neden hiç protein yemiyorsun canım? Çok az kalori almışsın. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Sonrasında şeker hızla düşünce çok acıktırır
Akapunktur ile bu programi uyguluyorum canim. Dr fazladan 1leblebi bile yersen acikirsin dedi . Şükür simdilik iyi gidiyor . Gectigimiz kasim yine bu dr a gitmistim. Ilk 10 gunde 7-8 kilo gitmisti . Sonraki 10 gunde 1-2 kilo vermistim . Cok su icemeyince sutum azaldi birakmak zorunda kaldim. Ufaklik büyüdü biraz daha rahatladim. Insallah guzel sonuclar alirim yine.

İnşallah canım ama kaslarının eritmemek lazım. Hızlı kilo vermek güzel ama Allah korusun kalp kasını bile eritenler var bu tür diyetlerle

İnşallah canım ama kaslarının eritmemek lazım. Hızlı kilo vermek güzel ama Allah korusun kalp kasını bile eritenler var bu tür diyetlerle
Dr kendini dunyada 1numara goruyor . Bu konuda kitapları var . Yöntemim uluslararasi kabul almis bir yontem diyor.Birazda taninmis biri . Ne yaptigini biliyordur inşallah .
Birde mide kucultme ameliyati olanlarin listesine benzetiyirum . Ilk hafta sok uygulatacak sanirim. Ikinci hafta sebze var menude ucuncu hafta et balik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…