Rakip olsak da tebrik ederimGeçen hafta: 72.2
Bu hafta: 70.1
Fark: 2.1
Yüzde:2.91
Açım aç haftaya hedefim 71Rakip olsak da tebrik ederim
Guzel eksi gormussun canim haftaya 6 li rakamlari göreceksin
Bugun odul gunu yapip diger gunler dikkat edersen verirsin benceAçım aç haftaya hedefim 71
Listede olsan bu kadar vermezsin kilo
0.7×100=70Günaydın
Geçen cuma 85.7
pazartesi 85.8
bugün 85
fark 700.gr
%86
inş doğru hesaplamisimdir
0.88 canımMerhabalar
Geçen hafta 114
Bugün 113
Fark -1
Rica etsem biri bana yüzde hesaplıyabilir mi
Çok iyi kilo vermişsin canım. Tebrik ederim. Ben de bu defa istedğim kiloya ulaşamazsam diyetisyene gideceğim.Selam kızlar. Bugün diyetisyen kontrolüm vardı. 4 haftada 6 kilo gitmiş
Menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek, 3 tk lor
Öğlen yok
Ara kuru üzüm, fındık, leblebi ( toplam 1 avuç)
Akşam 1 tabak taze fasulye, 3 yk makarna, 1 kase yoğurt
Ara 2 top dondurma
Su 3 litreyi geçiyor, spor 20 dk yürüyüş ❤
1.61 kız listede 25 kilo atmış biriyim 8 aydaListede olsan bu kadar vermezsin kilo
Boyun kaçtı canım
Yok ondan değil, egomu tatmin edeyim dedimdi, 1.68 boyundayım senden zayıfım ohhh1.61 kız listede 25 kilo atmış biriyim 8 ayda
Bonus akşam etiket yapacaktım unuttum nerdesin kaç gündür goremedim seni merak ettimVay babayın
Ama ben hep kiloluydum ilk defa 73 gördüm 3 yıl öncede 75 le.mezun olmuştum 25 kilo geri aldim tekrar başladım canın sağolsun bacım belki sen benim kiloma gelemezsin ama ben senin kilona nasıl olsa inerim bu günü tarihe yazıyorumYok ondan değil, egomu tatmin edeyim dedimdi, 1.68 boyundayım senden zayıfım ohhh
Bu 1. Taburmu başka varmıGünayyyydınnnn ❤
Hayırlı cumalar ❤
O kutlu gün geldi he mi
Tartıya şiş şiş çıkmayın az ödem atın gözlük toka takma diş implant ne varsa çıkarın
E eboe
Nur1835
74FRIDA
60kiloyum
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Bakma böyle diyorum ama bende çok tontistim 2017 den beri böyle zayıf orta halli gidiyorum. Bende burada 7.takımdaydım, burda kilo verdimAma ben hep kiloluydum ilk defa 73 gördüm 3 yıl öncede 75 le.mezun olmuştum 25 kilo geri aldim tekrar başladım canın sağolsun bacım belki sen benim kiloma gelemezsin ama ben senin kilona nasıl olsa inerim bu günü tarihe yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?