Kızlar bende erzurum ispirliyimGülünse erzurumdamısın? bayramda niyetim var bir haftalığına gidebilirim erzuruma, eşimin ailesi orda uzun zamandırda gitmedim
Kızlar bende erzurum ispirliyim
Ahhh keşke öyle olsa eşime ayrı kızıma ayri kendime ayrı çeşit yemek yapıyorumKeşke biri diyet yemekleri yapıp eve yollasa
Anneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Vefat etmiş 71yasindaydi esi çocukları da yoğun bakımdaymış
Allah'ım tez zamanda şu virüsten kurtarsın hepimizi
Al benden de o kadar..Ahhh keşke öyle olsa eşime ayrı kızıma ayri kendime ayrı çeşit yemek yapıyorum
kızlar ben çok acıkıyorum yaaa neden acabaondan bir türlü net olarak 2 öğüne geçemedim. tahlilde şekere de baktırıcam. tamam 1 lokma çikolata yedim ama kahvaltıda ekmek falan yemedim. akşam üzeri çok açıktım ama direndim. yok dedim yemek yerim. aslında makarnayı daha az yiyecektim ama çok açlık hissettim. neyse yarın daha iyi olacak inşallah. bu yaz kilo verme işi bitmeli
Evet 93.4 tümYok canım uygunluktan değil belki çekimser kalırsın diye dedim.
Dün tartılmışmıydın yazmıştın dimi
Başınız sağolsun canım. Gittikçe artıyor vakalar. Biz de artık tanıdıklardan duymaya başloyoruzAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
Bende memnun oldmAnne tarafım ispirlimemnun oldum
Amin Allah rahmet eylesınAnneme gittiydim yeni geldim uzerimi değiştirip eltime gidecegiz memlekette halasi vardı corana virüsden yatıyordu hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?