Sürekli biseyler yiyince hep daha fazlasını yemek istiyo insan psikolojikkızlar ben çok acıkıyorum yaaa neden acabaondan bir türlü net olarak 2 öğüne geçemedim. tahlilde şekere de baktırıcam. tamam 1 lokma çikolata yedim ama kahvaltıda ekmek falan yemedim. akşam üzeri çok açıktım ama direndim. yok dedim yemek yerim. aslında makarnayı daha az yiyecektim ama çok açlık hissettim. neyse yarın daha iyi olacak inşallah. bu yaz kilo verme işi bitmeli
bugün leslie yapacaktım ama çok yorgun geçti son 1 haftam. o nedenle dinlendim. yarın yapacağım inşallah
Dimi yaaa ışte buu bak haftayada senle rakip oluruz burda bak minik meleklerime rakip oldum yok oldu ortalıktanmenü yazmak iyi geldi bana
Başınız sağolsun canım. Gittikçe artıyor vakalar. Biz de artık tanıdıklardan duymaya başloyoruz
Kızlar allah razı olsunAmin Allah rahmet eylesın
Hoşbuldum canım⚘Yeni gelenler olmuş, hoşgelmişler:)
Firsat buldukca yazmaya caliscam. Evin bir noktasında cok az çekiyor çünkü, dün ilçedeyken yazmistim. Evimiz iki katli ilk kez geldik. Sürekli merdiven inip cikiyorumdiyetisyenle bu ay devam edemicem çünkü yeme icme kisitli olcak listeye uyamam. Uyamayinca sütüm azalıyor. Boyle idare edicem. Not: temizlik yapiyoruz anam agliyor
Ne guzel ifade etmissin ortak duygularimizi arkadasim . Yuregine saglikDertleşelim mi biraz topik?
Ne güzel birlik olduk yeniden değil mi?
Ne güzel ayağa kalktık.
Bu ilk değil biz daha öncede çok birlik olduk başardık sonra yenik düştük.
HER İNSAN GİBİ.
Hiç bilmediğimiz bi dönemden geçtik geçiyoruz.
Evlere tıkıldık her evde neler yaşandı, yaşanıyor bi Allah bildi...
Kendisi çaba sarfetmeden sadece düşük halimizi eleştiren oldu.
Zayıflığımızı, ruhumuzun nasıl yara aldığını en iyi biz biliyoduk biz anlıyoduk halimizi.
Şimdi ben size kendime bakınca mutlu oluyorum umut kesmediğimiz için ❤
Demek ki neymiş öyle boş eleştiriyle hor görmeyle toparlanın artık demekle kendine gelip toparlanmıyomuş bu kadınlar :)
Aradaki çıkarsız bağlarıyla, gönülden kendini ve arkadaşını topluyomuş bu kadınlar.
İçimden geldi yazmak istedim.
Ben yaptım bile eşim geç kalkıyor onu beklemedim hem yapayım ki onunla birlikte yaparsam kaçamak yaparım diyeGünayyyydııınısss
Mutlu pazarlar ❤
Eki Görüntüle 2655334
Pazar kahvaltısının şerrinden allaha sığınarak güne başlayalım
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
ayseMsb
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
Biz +90 lar olarak aile gibiyiz gercekten..birbirimizi en iyi biz anliyoruz..mutluluklara sevinip,uzulenlere beraber üzülüyoruz..hepimiz Türkiyenin bi ucundan ama beraber yasiyor gibiyiz..sizi seviyorum,iyi ki buraya gelmişim,iyi ki sizleri tanımışım.Dertleşelim mi biraz topik?
Ne güzel birlik olduk yeniden değil mi?
Ne güzel ayağa kalktık.
Bu ilk değil biz daha öncede çok birlik olduk başardık sonra yenik düştük.
HER İNSAN GİBİ.
Hiç bilmediğimiz bi dönemden geçtik geçiyoruz.
Evlere tıkıldık her evde neler yaşandı, yaşanıyor bi Allah bildi...
Kendisi çaba sarfetmeden sadece düşük halimizi eleştiren oldu.
Zayıflığımızı, ruhumuzun nasıl yara aldığını en iyi biz biliyoduk biz anlıyoduk halimizi.
Şimdi ben size kendime bakınca mutlu oluyorum umut kesmediğimiz için ❤
Demek ki neymiş öyle boş eleştiriyle hor görmeyle toparlanın artık demekle kendine gelip toparlanmıyomuş bu kadınlar :)
Aradaki çıkarsız bağlarıyla, gönülden kendini ve arkadaşını topluyomuş bu kadınlar.
İçimden geldi yazmak istedim.
Günaydın. Simit ve çikolata yedimGünayyyydııınısss
Mutlu pazarlar ❤
Eki Görüntüle 2655334
Pazar kahvaltısının şerrinden allaha sığınarak güne başlayalım
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
ayseMsb
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
Ayyy yazık yavrum ya beni alt edecegini sanıyorAaa sabah kalktim disime kiloma göre seni gördüm listede
Niye kız çok mu tehlikeli ki onu ben çiğ çiğ yerim
Hodri meydan yapta görek
Baklavalarda benden hadi yine iyiler böyle misafirperveriz ışte
Hadi bakalımAyyy yazık yavrum ya beni alt edecegini sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?